Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Keskin görmeyi gerektirecek ağır işlerde çalışamaz raporu ile EKPSS..?

ayseakgun0916

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhaba benim sağlık raporumda sadece keskin görmeyi gerektirecek ağır işlerde çalışamaz diye bir ifade var.. Bunun için benden çalışabilir raporu istenir mi

Benımde raporumda ince el becerısı gerektıren işlerde ve tam görme gerektıren işlerde çalıştırılamaz yazıyor .benım tek göz sıkıntılı bılgısayar işinde çalışamammı ılerde memurluk kazanırsam....

Hayir. Benimkide benzer rapor. Diger islerde calisabilirsiniz.

pasini

Baslik sahibineydi ama sizin icinde gecerli atanirsiniz baslarsiniz raporunuzu kullanmak isterseniz kullanirsiniz onun disinda siz yapabildikten sonra pc basinda yapma diyen olmaz.

Benim rapor Dada iyi görmeyi gerektir meyen işlerde çalışabilir yazıyor ve yakını tam göremiyorum uzağı hiç göremiyorum da sunumuzu allah Hayır etsin

Çalışamaz raporu olan birisi calışabilir mi ekpss ye girebilir mi

çalışamaz raporu alan bırı gıremez gırsede ne iş vercekler bırının hakkını yemeye gerek yok.çalıştırmazlar gıttıyı kurumda boşuna ugraşmasınlar.yenı rapor almaya çalışsın.çalışamaz dıyen raporu kımse çalıştırmaz rıske sokmaz kendını...

Yanlış yönlendirmeyin kimseyi. Hemen hemen her engellinin yapamayacağı iş alanları vardır. O zaman kimse istihdam edilemezdi. İstihdam edilmenizde bir sorun olma ihtimali çok çok çok düşük.

neyini yanlış yönlendırıyorum gökhan bey.adam dıyor raporda çalışamaz yazıyor .şu işlerde çalışır yada agır engellı agır işlerde çalışamaz demıyor.ıyı okuyun yazdıklarını.raporunda çalışamaz dıyenı kım çalıştırır....

[h=2]Keskin görmeyi gerektirecek ağır işlerde çalışamaz"[/h]ile çalışamaz aynı şey değildir. Memurlarımızın yaptığı ve beceri gerektiren işler ortada. Atandığı kurumda kendine uygun bir pozisyona yerleştirilir. Ona kaldıysa kimisi efor sarfettiren işlerde çalışamaz, kimisi uzun süre ayakta kalması gereken işlerde, kimisi odak gerektiren işlerde, kimisi ince el becerisi gerektiren işlerde. Her işte çalışabilir raporu alan insan zaten engelli raporunu nasıl alsın.

gökhan ahmet kılıçın yazdıgı yoruma bak çalışamazmı yazıyor ne yazıyor...

Üst Alt