Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kifoz ve skolyoz için hangi oranda rapor veriliyor?

Arkadaşlar merhaba. Kifoz ameliyatı oldum 26 adet vida var. Doğuşsal kalça çıkığı ameliyatım var. Bel fıtığı(protrüzyon) ve bel düzleşmesi var. boyun fıtığı(bulging) ve boyun düzleşmesi var. Nöropatik ağrılar için ilaç raporum var ve huzursuz bacak sendromu için de ayrıca bir ilaç kullanıyorum.

Beyincik sarkmasından ameliyat oldum. Kalçamda küçük bir eklem daralması var. Ve de son olarak kafamda saçlı deride seboreik dermatit var. 6 aylık periyotlarla kemik ölçümü yaptırdım ve sonucunda osteoporoz başlangıcı yazıyor ancak endolrin hekimi kalsiyum ve bazı kan testleri yaptı kemik erimen yok dedi. Ölçümü yapan fizik tedavi doktoru da dexa ölçümüne göre var diyor. %40 oran çıkar mı acaba? Ona göre uğraşacağım çıkmayacaksa hastanelerde sağlık kurullarında sürünmek istemiyorum

Kifoz skolyoz hastasıyım askerden elverişli değildir kağıdı aldım engelli raporu alırmıyım

Merhabalar Metehan raporu hangi hastaneden aldın bendede aynı sorunlar var bu konuyla ilgili yardımcı olabilirmisiniz?

Arkadaslar %75 kifoz hastasiyim ve kasım ayı gibi ameliyat olmayı düşünüyorum. % de kac engelli raporu alabilirim. Ameliyat öncesi mi ya da sonrasi mi almam mantıklı

90 derece kifoz ve düşük derece skolyoz teşhisi ile ameliyat oldum bu hastalık türü için yüzde 25 oran verdiler hocam
başka hastalıklarınız yok ise bu hastalık yüzünden başlı başına engelli raporu verilmiyor malesef

Rapor alabilmenize sevindim ,yani sadece boydan yüzde 50 mi almış oldunuz?

Kac derece ile %43 engelli raporu aldiniz

Esimdede 70 derece kifos tespit edildi siz %43 engelli raporunu kac derece kifosla aldiniz bilgi rica ederim

%5 raporu kac derece kifos acisi ile aldiniz acaba

Üst Alt