Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kireçlenmeden dolayı ayak bileği protez ameliyatı olan var mı? Doktor önerir misiniz?

nrhn merhaba ben ayak bilegi amaliyatı oldum nurettin heybeliden 5 ay oldu ayak bilegim fazla hareket etmiyoo senin ayagın nasıl hareket bakımından aksama oluyomu problemlerin varmı varsa yardımcı olurmusun fizik tedavi uygulaması gördünmü ne zaman sürede tam yürüye bildin yardımcı olursan sevinirim
hastaneye baglı bu amelıyatı.

Merhaba arkadaslar oncelikle ozur dilerim konuyu hortlatigim icin. Ben iki bucuk sene once bi is kazasi gecirdim. Sol ayak bilegim ic ve distan olmak üzerine iki kirik oldu . aleliyatla duzeltiler . fakat bilekta asiri agri var ve toplamda bilek 15derece oynuyor.birkac farkli operasyon gecirmeme ragmen agri dinmedi. Artik secenek kalmadi ya protez yada ayak bilegini sabitliyecekler. Acikca ikisindende cok korkuyorum . ikisi hakindada olumsuz seyler okudum. Protez genc hastalara onerilmiyor . yasim 33 . ne yapacagimi sasirdim . suan fizik tedavi goruyorum ama pek etki etmiyor ağrı ve hareket kabiliyetinde. Bu ay sonu doktorla randevum var hangi secenek ustunde yogunlas maliyim hic bir fikrim yok. Bu arada fransada yasiyorum .

Merhaba arkadaslar iki ay once bugun ayak bileği protezi ameliyatı oldum. Suan fizik tedavi goruyorum, suan ici ayagim tam hareket kabiliyetine sagip olmasada ℅70 ustu hereket ediyor. Suan ayaginda halla odem var ve belirli sure harelet etigimde sisme oluyor. Lakin eskiye göre suan memnunum . İnsallah sislik ve odem azaldiginda hareket kabiliyeti daha fazla olacak. Yine daha sonra burdan ayak protezini merak eden arkadaslar için bilgi veririm.

Annem kireçlenmeden dolayı diz kapağı ameliyatı olacak karar vermekte zorlanıyoruz... Olan arkadaşlar var mı acaba?

<<ömür>>

Suan bulundugun tedavu merkezinde hic gormesem günlük 10 yeni kisi görüyorum dizimden ameliyatli . Hep basarili sikayeti olani duymadim . Yanliz yinede operasyonu yapacak doktoru arastirmak gerekir diye düşünüyorum. Buraya geldikyen sonra icimden bu memlekette hic saglam dizli insan yokmis dedim . Okadar cok insan var .yani artik diz amelyati korkulacak bit operasyon değil.

Bmw_m6 teşekkür ederim araştırdığıma göre dediğiniz gibi başarı oranı yüksek bir ameliyatmış...

Üst Alt