Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kısa bacak breysi kullananlar, denize girerken kullandığınız aparat var mı?

Danua.

Üye
Konular
108
Reaksiyonlar
4
Kısa bacak breysi kullananlar deniz kenarında kumların üstünde yürürken ve denize girerken ayakkabıyı çıkardığınızda ne kullanıyorsunuz bunun için bir aparat var mı ?

Konuyu hortlatmış gibi olacağım ama baston ya da Walker yürüteç ile kısa mesafe yürüyebilen engelli denize girebilir mi Walker ile birlikte? 2 yıldır kas hastalığım ağırlaştığı için yürüme zorluğum da baya arttı. Bu yüzden denize giremiyorum uzun zamandır. Çok da özledim açıkçası. Walker yürüteç ile denize girebilir miyim diye düşünüyorum. Belli bir derinliğe kadar Walker ile gidebilsem sonra suyun içinde bıraksam da birşey olmaz zaten. Suyun içinde rahatça hareket edebiliyorum. Sudan çıkarken de yine Walker kullanarak çıksam oluru var mı acaba. Deneme yapmak için fırsatım yok. Olacak birşey değil ise hiç masraf yapıp denize gitmeye gerek yok zaten.

Var mı aramızda acaba bacakları az tutup da denize giriş ve çıkış esnasında Walker yürüteç kullanmayı deneyen bir arkadaşımız?

Teşekkürler.

Engellilere yönelik sahillere gidebilirsiniz... iskeleler oluyor deniz içine dogru..ordan giriş yaparsanız... Birde engelli deniz sezlongu vardı sanki bi yerde görmüştüm... Bizde var mi bilmiyorum... onada bi bakın isterseniz...

@sevals,

Sadece giriş çıkış aşamasına bir çözüm getirebilsem yeter bana aslında. O yüzen şezlongunu görmüştüm nette ama bana çözüm olmuyor o. Çok alçaklar. Ben alçak yerlerden kalkamıyorum geri. Ayakta iken girip çıkabilmem için Walker deneyen oldu mu diye merak ettim.

Üst Alt