Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kişinin askerlik muayenesinde eşcinsel olduğu anlaşılabilir mi?

Melek hanım teşekkür ederim.Benim durumumda olan arkadaşlara yardımcı olmaya çalışıyorsunuz.Askerlik durum belgesi ben hiç almadım yaşım 39 ama muafiyet sebebim dolayısıyle geri durdum.Ama çalışam lazım ve askerlik durumu soruluyor doldurulan formlarda muaf yazınca neden diye soruluyor. Ben bir kere uydurdum beynimden ameliyat oldum dedim bu sefer de işveren raporu cuma getir doktorumuz görsün dedi,kemalpaşada balata fabrikasıydı. ben de gidemedim tabii. Sizin dediğiniz gibi neden muafsın diye sormayan birini beklemek lazım veya askerlik kısmını es geçicek bir işyeri. Bimer konusunda bilgim yok onu araştırmama lazım ama kendimi afişe ederek hak arama yoluna da gidemem benim durumumda olanların çoğu yapamaz bunu zaten.<br>Bu durumda olan eşcinsellerin veya gözle görülür engeli olmayanların esas sorunu askerlik durum belgesinde elverişli değil yazması.Bunun ortadan kaldırılması lazım.Bunun için eşcinseller adına lgbt derneklerinin mücadele etmesi lazım ama ben internetten baktığım kadarıyla böyle bir şey göremedim.Bu açıdan engelliler.biz sitesini kutluyorum ve bu problemimimi paylaşma imkanı sağladığı için teşekkür ediyorum

mssql bisey sorabilirmiyim askere girdikten sonra askelrik görevini yaparken mi oldu bu olay. nasıl yani boyle i uygunsuz vaziyette yakalandılarmı. yoksa hal ve hareketlerinden mi anlasılarak yapmak istediler açarmısınız biraz çok sveinirim

yelpaze sanada bi sorum var bu kisi tecil ettircek ama okuyor bunun için muayeneye gidebilir. yada okul kendisi ediyosa gitmesine gerek yok. ama o geç gittigi dönemde asker kaçağı gibi sayılabilir bilmiyorum dedigin mantıklı olabilir ama o zaman sen tek olucaksın sıkı bi muayenede yapılabililir

Kardeş bu bilgiler kesindogrudur bana güven...
Askerlik muayenesinin hiç bir aşamasında anal ( arka) muayene olmaz. Sadace 10 kişi sıraya geçersin kilotunu indirisin erkeklik organına bakarlar hepsi bu. Başkada birşey yok. şidmiye kadar duyduklarının hepsi hikaye ve uydurma.

Askerde eşcinselim desen bile kimse sana inanmaz. Ispatlamak için resim çek getir derler.

öyle kolay kolay askerlikten eşcinsel diye adam atmazlar. Yoksa askerligin zorlugunu gören herkes ben eşcinselim deyip askerlikten kurtulmanın yolunu arar....

neoplis tesekkür ederim. anal muayene dedigin gibi hemen yapılmaz ama doktor domal bilmemne diyerek goz suzmesiyle felan bakmıyo diyosun olemi. gidildigi yere göre degisiklik gösteriyodur belkide yada dedgin doğrudur

okuyorsa dahada kolay iş, zaten okul tescil ettirmiştir. tertiplerin gittikten 15-20 gün sonra şubeye git okulu bıraktım asker olacağım de, seni sağlık md.lüğüne yollarlar bende tescili bozmuştum sağlık m.lüğüne gittiğimde kapıcı niye geldin dedi asker olucam dedim, benden evrakları aldı ve uygundur onayını imzalatıp geri verdi dr. bile görmedim. şubeye götürdüğümde şu an askersin 3 gün yol iznin var 3 gün sonra birliğine teslim ol dediler. ayrıca muayenede domal diyecek doktoruda meslekten atarlar (eğer iş üstünde yakalanmadıysanız)

anladım. türkiyede sırf bu konudan ızdırap çeken bi gencin basına gelenleri anlatan bi film çekmişler. Zenne izle | Full izle, Türkçe Dublaj, HD izle, Tek Parça tıkladıktan sonra aşağı iniyosunuz biraz part 5teki ilk 3 dakikayı izlerseniz muayenede boxer indirtmisler kafası karısıyo herkesin kimisi diyor boxerla duruyosun kimisi indirtiyo. izleidikten sonra yorumlarınızı bekliyorum

birde şöyle bi yazı buldum iki farklı kaynaktan birisi şu ; Eşcinselseniz ve Askerlik Yapmak İstiyorsanız:
Bu konuda hiçbir sorun yok. Çünkü eşcinsel olduğunuzu söyleseniz ve davranışlarınızla eşcinsel olduğunuzu belli etseniz bile elinizde resmi bir rapor olmadığından eşcinsel sayılmıyorsunuz ve askerlik yapabiliyorsunuz.

Askerliğiniz süresince eşcinsel olduğunuz ispat edilsebile eşcinsel ilişki yaşamadığınız sürece askerikten atılmazsınız.
ikinciside bu ;eğer yapmak isterse kendini belli etmeden yapabilir. Ama bazı birliklerde mesela komando birliklerine çok detaylı bir muayeneden geçersiniz. Bu muayene sırasında makat kontrolüde vardır. Kaba tabirle sağlıkçı albayın önünde, poponuz açık domalırsınız ve hemşire ile birlikte 3-4 saniyelik bir kontrol yapıp tamam der.

Duyduğuma göre hem kıl dönmesi, hemde eşcinsellik kontrolü için yapılırmış bu muayene. Bnun dışında feminen hareketlerinden de anlaşılabilir.
görüldüğü gibi her kaynakta farklı seyler yazıyor

Ön muayenede memenin normalden büyük, cinsel organın küçük olması gibi durumlar şüpheli durum arz edebiliyor. Askeri öğrenci seçimlerinde benzer bir durum yaşandı ve o çocuk bu sebepten elenmişi. Bu ve benzeri belirtiler varsa muayenede fark edilir.

ya bence arkadaşın durumu psikılojik. çünkü askerde böyle bir durum ortaya çıkarsa çevrenin verecegi tepkiyi biliyordur yaşadıgı haytta muhtemelen gizlidir.cinsel tercihler vazgeçilmezdir.askere gitmeden bir pskologo giderek yardım alsın.imza:hacı

teşekkürler yorumlarınız için peki bu devlet işlerinde girerkekn ağır işlerde çalışabilir raporu var orda boyle bi muayene söz konusumu anüs bölgesine bakma gibi

devlet işine girmek için sağlık raporu istendiginde hangi doktorlar muayene edior ve detaylı bir muayene mi bu? örneğin eşcinsel birisinin oyle oldugu anlaşılırmı? makat bölgesi muayene ediliyomu

Faruk kardeşim, artık şaka olsun diye mi yazıyorsun yoksa bu konu hakikaten sende psikolojik sorunlara mı nedne oldu anlamıyorum! Yahu hiç kimse ne anal kontrol yapar ne de başka bişeye bakar. Bunları durmadan durmadan düşünmene de sormana da gerek yok.

Merhaba. Bende birsey sormak istiyordum. Küçükken 14 yaslarında Bi kişiyle cinsel ilişkiye girdim. Çok uzun sürmedi vs. Şuan 19 yasındayım bu zamana kadar yapmadım. Astsubaylık okumak istiyorum ama bu cinsel olay öğrenilir diye çok korkuyorum. Acaba ne yapmalıyım. Lutfen yorumlarınızı bekliyorum. Öğrenilir mi vs eski haline gelmiş midir? :(

Benim. Askerlik muayenesinde one arkaya bakilmadi sadece donla comel kalk yaptilar.askerde de denetleme zamani nadiren bir manganin etek trasina .diger manganin koltuk altina .digerinin ise ayak tirnaklarina, bakim yapmismi diye bakarlar. Herseyin usulu var etek trasini gosterecem diye dalgayi gosterirsen komutana askerligin bitmez:Dha sen dersinki ilk muayenede askerlikten yirtmak icin ben geyim o zaman arkadaki defarmasyona bakarlar bunun psikolojik muayeneside var. Arkadasiniz akli selim kendine guveniyorsa askerligini yapar.su bir gercektirki gey geyi askerde kesin bulur.

Sağlık kontrolü sırasında anlaşılmaz. Maalesef, nasıl ki gündelik yaşamda gizli kalması için özen gösteriyorsanız, aynı dikkati askerlikte de gösterip fark edilmemesini sağlayabilirsiniz.

Üst Alt