Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kıskanma duygusundan kurtulamıyorum

Micro123

Üye
Konular
52
Reaksiyonlar
177
Sevgilim oldu, artık kesinlikle istemiyorum diyorum sonra arkadaş arasında sevgilisi olanları görüp aşırı kıskanıyorum

Sadece bu sevgili olsun olmasın durumu değil, böyle çeşit çeşit kıskanma durumları yaşıyorum,
Facebook vardı, bu sorun yüzünden kullanmıyorum

Arabam yok çok masraf karşılayamam giderini almam imkansız unut arabayı diyorum önümden gurbetçi lüks arabasıyla geçer, ben de yurtdişina gidiyim araba ucuz şartlar iyi orda diyorum sonra da ben psikiyatrik engelliyim asla orada yapamam dilim yok diyorum

Böyle çok kıskançlık yaşıyorum bunalıma giriyorum kafam karışıyor bir yandan istemiyorun bir yandan da onda var bende neden yok diye isyan ediyorum

Ben eşimi kıskanıyorum. Dışarıda onla beraber yürüyemiyorum. Elimde değil o biriyle göz göze gelince canım yanıyor. Kendimi güçsüz hissediyorum.

Ben Youtube'da gördüğüm kadın içerik üreticilerinin tırnaklarını kıskanıyorum. Zararlıdır boşver diyorum sadece oje mi kullansam diyorum. Bir türlü ojeye alışamadım ama.

@Pickle,

Kadınlarda görünce Uzun tırnaktan iğreniyorum hiç beğenmiyorum
Aynı şekilde dudak dolgusu yaptıranlar, botoks, burun estetiği hariç bütün estetikleri de beğenmiyorum
Bayanların çoğu seviyor bunları ama erkeklerin çoğu güzel bulmuyor diyebilirim

@Micro123,
Ben kadında ojeli uzun tırnağı seviyorum çok abartılı olmayacak bir şekilde tabiki.

Dudak dolgusu estetik falan da istememde.

Ben küçük yaşlarda çok kıskançtım ama artık yok

Ben hiç kıskanç değilim! Kıskanç olsaydım belki çok fazla basarmistim

@Pickle,

Ben seni erkek sanıyordum. Tam da sapık diyecektim... 😀😀😀😁

@Micro123,

Eskiden bende de öyleydi. Şimdi halimi kabullendim. Sonra Kıskançlık kalmadı. Psikolojik olarak eksik yaratıldığımin farkındayım. Yapacak bir şey yok...

Kıskançlık insani bir şey abartmadıkça. Sokaktaki sevgilileri görünce kıskanırım almancı tanıdıklarımı kıskanırım kaliteli yaşarlar.

@Operadaki Hayalet,

Bence kıskanma o Almancıların cının çoğunu . 3. Kuşak kariyerli zengin ama kafa 60 yıl öncesinde kalmış ! Kıyafetler marka ama zerafet yoksunu olanlar var . Mesala Avrupa ıkıncı dünya savaşını görmüş dolaysıyla çok tuttumlularmış . Oyle diyorlar 1 Euro bile çok değerli ! Bizim Almancılar okadar kibarlık nezaket içinde bu kültürü almış çoğu ..

@lijepa,

Diz Almanya’da mısınız. Ben Almanya’da doğdum ama tr de yaşıyorum maalesef ailem zamanında göç etmiş buraya

Ben hollandadayım. (Hollanda doğumluyum . 3 aylık bebekken İstanbul’daki çocukları olmayan amcama verildim) hollandadayım! Maalesef deme kayıp değil! 20 yıldır Hollanda dayım. Ben ülke hasreti aldıkça iki kelime Türkçe konuşmaya hasret kaldım ama buradaki Türk kültürü Deil . Töre ve en kötü örneklerini gördüm. Ve hasta en büyük hastalanmam için olan şeyleri yaşattılar. Her işte hayır vardır. İnşallah hayatın güzel olur.

Arkadaşım yok diye arkadaşı olanları da kıskanıyorum
Bu konu kafama takılıyor ve çok mutsuz oluyorum
İnsanlar beni hep bunla vuruyorlar

Kimse bir şeye hazıra konmadı. Kendisi değilse de babası, o da değilse dedesi emeğiyle, aklıyla başardı. Kıskanmak doğal ama ilkel bir duygu. Yani varlığı doğal ama eğitilmemiş olması normal olmayan bir durumdur.

7 Milyar çeşit hayat var. Kimi senden daha iyi, kimi senden daha kötü. Kimi doğduğu ülke, aile nedeniyle şanslı, kimi doğduğu ülke/aile nedeniyle şanssız. Başkalarına hiç bakmamak lazım. İnsan kendi gerçeğini kabul edip, kendi gerçeklerini nasıl daha iyi yapabilirim diye düşünmeli, emek sarf etmeli. Olduğu kadarıyla yetinmeyi de bilmeli.

Üst Alt