Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

"Kısmi Bağımlı" denerek parapleji olan kişinin bakım aylığı kesildi!?

mufto 27

Bilmiyorum. Ben bakım aylığı almıyorum. Benzer durumda olan arkadaşlar varsa bu başlığa yazsınlar ki olayın boyutunu anlayalım

nıye istanbula kadar yorulsunlar sandalyeye bomba oturak yerıne de dınamıt lokumu koyacaksın götüne gırecek şekılde sonrada fıtılı ateşlıcen bak nasıl oluo

OturanBoğa abi Gaziantebin nizip ilçesinde toplam 240 kişi daha fazla olma ihtimali var hastaneye gönderilmiş ger hafta 10 kişi 15 kışı kurula giriyor ve 13 ü iptal ediliyor. Ve tek sebep olarak ellerin sağlam yemek yiyebiliyorsun deniyor.

Merhaba tekrardan arkadaşlar.

Ağabeyimin raporu Kısmi Bağımlı'ya döndüğü halde Ocak ve Şubat maaşı yattı.

Son yatan maaş detayında

En Son Alınan Ödemenin Tarihi: 07.02.2022
Başlangıç Tarihi: 01.01.20022
Bitiş Tarihi: 31.01.2022

ifadesi var.

Ne yapmamız lazım? İade mi edeceğiz? Prosedür nedir? Sonra ceza falan yemeyelim.

Bildirin dilekçe verip kestirin maaşınızı sonra cezalı ödersiniz

suffe
kısmı bagımlı rapor ne zaman çıktı.şundan soruom tarıhı önemlı.ebm de maaşlar bir ay geriden yatırlıo.mısal ocak ayında alınan maaş aslında aralık ayında yapılan bakımın parası,şubatta yatan ise ocak ayındakı bakımın parası. eger kısmı bagımlı rapor şubatta çıktı ise şubat ayında yatan ebm yı üstte yazdıgım sebepten (ocak ayındakı bakımdan )dolayı alabilirsiniz.ve vakıt geçirmeden bildirimde bulunun.gerçi sistemde onlar görurlar ama gözden kacma ihtimalı de var işi sağlama alın

ÖTV için çıkan raporda kısmı bağımlı ifadesi yüzünden bakım aylığı kesilir mi?

2019 11. Ayda vergi indirimi için başvurdum.
2021 1. Ayda ayrıntılı rapor istemi ile tekrar gittim vergi indirimi için kuruma teslim ettim
2021 3. Ayda ötv raporu çıkarttığım için il vergi dairesindeki kişi vergi indirimin iptal oldu dedi haliyle geriye dönükte alamicaktım bir dilekçe yazıp raporların farklı ibareli olduğunu yazıp ilk başvuru tarihinden itibaren işlemin ötv raporu ile devam etmesini söyledim ve ötv bu tariklerde çıkarttığım 3 raporu da dilekçe ile gönderdim ver vergi indirimi onaylandı geriye dönükte aldım.

Şimdi e nabız sisteminde son çıkarttığım ötv raporu göründüğü için bakım aylığım kesildi.
Beb durum bildirir raporu çıkaramadığım halde ötv raporundan dolayı benden tekrar bakım aylığı raporu 2022 isteyebilirler mi

Not olarak kazanılmış haklar ile ilgili kanunu biliyorsunuz bunu hak etmişsem iptal edilemez değil mi ?

Ötv raporu bakım aylığını etkiler mi ?

bilgeadam
.mka
Şu an üzerimde değil ama Kısmi Bağımlı olduğu ilk rapor 09 Ocak 2022 olması lazım. Ayın 15'i olunca da maaş yatmamıştı, bu konuyu açmıştım.

İtirazdan sonra alınan güncel raporun tarihi de 28 Ocak 2022.

Güncel alınan raporla, süresiz ifadesini de 3 yıla çevirdiler, gözdağı vermek istercesine.

Üst Alt