Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kitap Postacısı Projesi hakkında

Bülent Bey, teşekkür ediyorum,
Bu şekilde kalmasında hiçbir sakınca yok.
Biz dernek olarak projeyi devam ettirmek durumundayız, çünkü proje görüşmelerimiz Bedensel Engelliler Derneği olarak yapıldı ve gerek projeye destek veren yayınevlerinin teşvikini gerekse 3 gündür derneğimize gelen, arayan ve bu projede çalışma istek ve kararında olan engelli kardeşlerimişzin hevesini göz önünde bulundurmak mecburiyetindeyiz.
İlk yazdığım yazıda da söylediğim gibi sizlerin değerli katkılarına her zaman ihtiyacımız olacak.
Yanlış anlaşılmaları bir tarafa bırakarak, engellilere özgüven verecek, gelir elde etmenin mutluluğunu yaşatacak ciddi projelerde fikri birliktelik içinde sizlerin bizlere çok ciddi katkılarınızın olacağını düşünmekteyiz.
Burada tüm arkadaşların yorum yazmalarını ve yapıcı eleştirileri ile bize katkı vermelerini özellikle rica ediyorum.

Tüm arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum

Merhaba sevgili arkadaşlar
Sevgili Bülent arkadaşım sözlerime başlamadan önce seni de bu konu ile hiçbir ilgi ve alakan olmadığı halde sadece yazılanlara objektif bakarak yorum yaptığın için suçlamalara maruz kaldığın için sana karşı özür dilemeyi bir borç biliyorum ve senden özür diliyorum.
Belirtmeliyim ki bu yazıyı aslında dün gece yazmıştım ancak gönderirken oluşan bir arızadan dolayı mesaj kaydı alınmadı ama çok da geç sayılmaz aksine iyi de oldu Ekrem Atlan beyinde yazıları hakkında yorumlar yapabilirim Bülent öncelik ile kimden ne için özür dilemişim acaba diye düşünürken msn adreslerimi kontrol ettim ancak böyle bir meyile rastlamadım fakat etik olarak yapmamam gereken bir şeyi yaptım işten ayrıldığımdan bu yana birlik de iş için almış olduğumuz msn adresini hiç açmamıştım dün gece açmak zorunda kaldım ve gözlerime inanamadım sonra şöyle düşündüm hani bu Mustafa ilhan çok yoğun çalışıyordu hani başını kaşıyacak zamanı yoktu ya bu gibi şeylere ne ara zaman buldu dedim ve gerçekten çok güldüm o msn adresi iş için alınmış bedensel engelli arkadaşlar ile görüşmelerde kullanılacaktı ve şifresini de Mustafa ilhan ve ekip bilmektedirler bu kadar basit çamur atılmaz hem kuru çamurda insana bulaşmaz kanısındayım Bülent arkadaşım mademki yayınla hodri meydan demiş yayınlayabilirsin benim için hiçbir sakıncası yok güneş balçıkla sıvanmaz. :!: :!: :!:
Bu arada belirtmeliyim ki ben Mustafa ilhan tarafından iş den çıkarılmadan önce kendilerinin aşağılamalarına dayanamayıp iş den ayrılma kararı almıştım ancak Ekrem Altan tarafından engellenmiştim kendisinin bana söylediği şuydu bu proje sizin projeniz ve bizim sana burada ihtiyacımız var sen bizim için engellileri temsilen buradasın biraz daha sabret Vahide bunu benim ve engelli arkadaşların için yap sözleri idi şimdi Mustafa ilhana bir soru daha doğdu elimde olmayarak engelli yararına bir projede bir bedensel engelliler derneğinde bir bedensel engelli nasıl haksızlığa maruz bırakılabiliyor ben bununda cevabını istiyorum bana sabır etmem yolunda yol gösteren ve kendiside dernek başkan yardımcısı olmasına rağmen çok ölçüsüz ve saygısız hareketlere maruz kalıyordu ama işde Ekrem Atlan sizinde sabrınız sonu buldu demek ki çok şaşırmadım açıkcası bence en hayırlısı olmuş ama bu arada sanki ben amacımın dışında ilerledi bu konu diye düşünmekteyim benim amacım bu yazıyı açarken bir takım insanların engelliler üzerinden nasıl gelir ve rant elde ettiklerini aslında engelliyi düşünmediklerini anlatmak bu konuya dikat çekip onları kullanmalarına engel olmaktı ama maalesef konu olması gereken yolda ilerleyemedi çünkü bilinçli bir şekilde reklam ve rant elde etmeye çalıştıkları için konuyu dağıtma çabasındalar ama ben yılmadan usanmadan bu engelliler adına yapılmış bir proje değildir günümüzde ki pazarlama örneklerinden bir tanesidir demeye devam edeceğim.
Bu arada sitesinde yazmış Mustafa ilhan bağış da neymiş diye bir yazı açmışlar şimdi soruyorum madem bağış da neydi odasiss sitenin zeminini bağış yapmadılar mı size ve bedensel engelliler derneğine tişört ve ambalajlarda neden diğer firmalar gibi anlaşmalarını yapmadın da engelliler için bu proje bu bir sosyal sorumluluk projesi cümlesini kullandın neden yayın evleri ile alacağın ıskontoları konuşurken olmazzz!!! Bu bir engelli projesi onların yararına cümlelerini kullanarak pazarlık yaptın bana kalırsa sunumda o bahsi geçen engelli üzerinden ticari gelir elde etmeye çalışan iş adamı derken sanırım aynaya baktınız Mustafa ilhan.çok da yerinde yanıtladınız olayları bıravoo!!!!
Arkadaşlar sizlerinde gördüğünüz üzere döktürmüşlerde döktürmüşler oysaki beni bir iki cümle ile utandıra bilirlerdi sorduğumuz sorulara verecekleri cevap benim utanıp bu kez gerçek den hayal ettikleri gibi bir özür mesajı yazmamı sağlardı şimdi bu kadar büyük bir projenin başkanına soruyorum sizin başka işiniz yok mu böyle önemli bir proje başkanı çocuk gibi hikayeler yazar mı ve böyle önemli bir engelli projesinde bir bedensel engelli mağdur edilir mi sormak istiyorum ve ekliyorum sevgili Ekrem Atlan şu cümleniz çok dikkat çekici idi ( Haklı-Haksız mücadelesinde tarafsız kalmak haklıya haksızlıktır) şimdi Ekrem ağabey siz haklı haksız mücadelesinde haklı yanında oldunuz mu? Acaba ve az kaldı unutuyordum Mustafa ilhan zaten bana tehdit de bulunmuşlardı sitedeki sunumda duygu sömürüsü yapan sakat diye senin resmini yayınlarım diyerek tehdit etmişlerdi beni burada olanları asla konuşmayacaksın diye aman ne korktummm ne korktum….. :D :D :D
Şimdi Allah aşkına şu resme bir bak Mustafa ilhan hiç acınacak bir halim var mı resmime bakarak konuş sonrada bu resmi net de duygu sömürüsü yapan sakat diye yayınla bakalım avatardaki resme bakın arkadaşlar ne kadar acınası bir haldeyim değil mi….. :D :D :D
Neyse çok uzun oldu yaaa biraz sussam iyi olacakkk
:roll: :roll:

Ya ben yazarken Ekrem Altan bir yazı daha yazmış ancak sorularımıza cevap alamadık sanki ne kendisinden nede Mustafa ilhandan bizim sorularımız unutuldu mu acaba yoksa unutturulmak mı isteniyor şimdi cevaplae çoğaldıkca sorularımız da çoğalacağı benziyor ancak çok kısa bir ik satırlık cümle istiyoruz biz halbu ki bu arada etik ve kişilik olarak anlaşamadığınız bir insana bir engelliyi para kazanacağım ümidi ile gönderirken içiniz rahatmı Ekrem bey cevabınız rahat ise bu sorulara neden cevap vermiyorsunuz söylermisiniz. :?:
sanırım sorular bunlardı hatırlatmakta yarar var :
halen proje bünyesinde kaç engelli çalışıyor? Çalışanların sigortaları var mı? Sigorta pirimleri düzenli yatırılıyor mu ? postacı arkadaşlarımız dışarıda çalışacaklar onların çalışacakları bölgeler bellimi ? güvenlikleri adına ne gibi önlemler alındı? Postacı arkadaşlarımızın maaşları olacak mı? Yol ve yemek ücretleri karşılanacak mı? Alınan reklamların bedeli nasıl paylaşılacak? Postacılar ne ne kadar fiyat bilecekler mi ? sizce postacıların aylık kazançları ne kadar olacak? Dışarıda çalışan insanlar çabuk hasta olurlar postacılar hastalandıkları zaman satış yapamayacaklar onlara nasıl bir yardım düşündünüz? Hastaneye götürecek misiniz? Satış yağamadıkları zaman para alabilecekler mi bir iki ay sonrada onlara ayraçlar dağıtıldıktan sonra artk seninle çalışmak istemiyoruz diye işden çıkartırsanız bu insanlar nasıl hak talep edecekler? Ben edemedim mesela beni anlaşma için kullandınız 2 ay sonra beş parasız attınız ya postacıları da atarsanız ? nasıl hak talep edecekler ?
Birde sizin istihdam anlayışınız ne dir bana istihdamı anlatırmısınız bilmiyorumda sizden duymak istedim?... :?: :?:
Akıllılların çalışmadığı yerde fikir hırhızlığı başlar(bu benim şahsi düşüncem hiç kimse ile alakalı değildir önemile belirtilir) arkadaşlar sayın Ekrem Altan bizlerden fikir istemişler, ancak ben şahsi düşüncem kendi düşüncelerimin altına kendi imzamı atarak eğerki bir fikir verecek düşünceye sahip isem bunu yazılı olarak bir proje halinde yazasl yollardan sunmayı ve bundan bir gelir elde etmeyi hedeflerim bu bana göre Sezen Aksu imzalı bir şarkıyı bir başkasının seslendirmesi gibidir ancal Aksunun imzası vardır altında emek ve düşünce bir birine bağlıdır bu benim şahsi düşüncem sizler ile paylaşmak istedim ben kendi fikirlerimin altında VAHİDE ÇAKIR inzasını taşımak isterim kimseye bundan rant elde ettirmem....
hoşcakalınnn :roll: :roll: :roll: :roll:

Vahide, sen bu mesajı yazarken senle telefonla görüşüyorduk, telefonla konuştukların ile yazdıkların o kadar farklıki okuduklarıma inanamadım.
Sen diyorsunki bir projede ben yoksam o proje engelli projesi değildir. Mustafa İlhan'ın seni gönderiş şekli belki yanlıştı ama görüyorumki göndermekte çok ta haksız değilmiş. Telefonda şu anda projeye dernek olarak yeniden başlayacağımızı tüm ekibin Mustafa İlhan ile ayrıldığımı söylememe rağmen sırf şov yapmak için bu yazıyı yazmışsın.
Buradaki soruların tümünü cevabını bildiğin halde gururun incildiği için kendininde inandığın projeye çamur atmaya çalışıyosun.
Yarın yanınıza gelmek istiyorum dedin, kapımız sanada bütün engelli arkadaşlara da her zaman açık çünkü burası sizin derneğinzi ama lütfen beyninin içindeki egoist fikirleri bırak öyle gel.
Benim projenin sağlıklı bir şekilde yürümesi için nasıl gayret sarfettiğimi bildiğin halde, o ekipte çalışanların kas hastası böbrek hastası insanlar olduğunu bildiğpin halde, daha demin senle telefon görüşmesinde sana iş müjdesi verdiğim halde sadece senin o ekipte olamaman sebebi ile tüm projeye çamur atmaya çalışıyorsun.
Mustafa İhan'ı engellileri kullanmakla itham ederken kendi engelini en iyi şekilde kullandığının farkında bile değilsin belki.
Bunları çok üzülerek, hayal kırıklığı içinde yazıyorum Vahide.
Evet resmin çok güzel ama yazın hiç güzel durmamış. Egonu tatmin ettiğin için kısa süreli mutlu olmuşsundur ama Ekrem Abini kaybettiğin için üzüleceğini düşünüyorum. Umarım kendini affettirirsin.
Sana hayatta başarılar diliyorum.

Sevgili Ekrem ağabey bende sizi gerçek den anlayamıyorum birincisi telefonda proje ile ilgili konuşmadık sağlığınız ile ilgili konuştuk ikincisi sizin ile her ne kadar dost olsak da ben bunu doğru bildiğime yansıtamam yanınıza uğramaya çalışacağım derken de sizden bir beklentim yada talebim söz konusu değildir üstelik beim sorularım neden projeyi karalıyor ki onu da anlamış değilim yazılarımda yalan yok riya yok birde sizi kaybettiğimi söylemişsiniz ben farkındaysanız sizin bir cümleniz var ya ( haklı haksız davasında tarafsız kalmak haklıya haksızlıktır ) diye ben sadece fikirlerimi söylüyorum ve söylemeye de devam edeceğim o kadar haklıysanız ben sizden özür dilemeye hazırım verin sorularımın cevabını bunu tüm arkadaşlar çok büyük bir merak içince bekliyoruz birincisi sorularımın cevabını ikincisi emeğimin karşılığını burada herkezin içinde istiyorum verin beni çalıştırmış olduğunuz dönemin ücretini sakın bana gönüllü çalıştın demeyin dernek sekreteri ve maaşlı diğer çalışanlar orada kafalarına göre tavla oynayıp keyif çayı içerken ben gönüllü çalışacak kadar ne zenginim nede aptal haa gönüllü çalışırım hem de canla başla gecemi gündüzüme katarak ama maaşlı çalışanlar bilgisayarda tavla oynarlarken çalışmam bu kadar tartışmayı sanki bana telefonla ulaşamıyor muşunuz gibi buralara dökmeniz de ayrıca bir eleştiri konusudur bu arada kitap postacısı uluslar arası engelliler vakfına geçmiş sitesinde öyle yazıyor bu vakıfın başkanı kimdir bizimle oynamayın hele benim ile hiç oynamayın engelimi kullanmaya gelince bu benim engellim bu yükü ben taşıyorum siz kullanacağınıza ben kullanırım buda cümlenize nokta olsun sizin gibi benim ve arkadaşlarımın üzerinden gelir elde edenler kullanırken iyi de ben engelimi kullanınca mı kötü bu engel benim ne yaparsam yaparım sizi ilgilendirmez buradaki fikirlerimi ve eleştirilerimi yazarken bir çıkar yada gelir elde ediyorsam yada bir derneğim varsa bunu kanıtlayarak şu kişi yada kuruluş için yazıyor deyin uzatmayın da sorularımıza madem haklısınız cevap verin…. :?: :?: :?: :!: :!: :!:
Teşekkürler

Merhaba,
Öncelikle Bülent seni gerçekten taktir ediyorum, hiç ilgin olmayan bir konuda sırayla hakim, savcı, ve nihayetindede sanık durumuna düştün :) Sen nasıl bir karaktersin ya...
1- Tarih 01/05/2008 İş çıkışında Kendisini Mustafa diye tanıtan birisi sokakta benimle konuşmak istedi, sanırım bu projeyi anlatıcaktı, vaktim olmadığı için konuşamadım ama bana Kitappostacısı nın reklamını yapan bir kağıt parçası verdi, soy ismini hatırlamıyorum.
2- Birşey dikkatimi çekti burdaki herkesin soyismi ortada, kimse ismini gizlemiyor, Vahide hanımında soyismini öğrenebilirmiyiz?

Sayın Bülent bey öncelikle bu konuyla alakanız olmadığını kitap postacısı olarak biliyoruz..Bizler Vahidenin yazdıklarına karşı cevap hakkımızı kullanmak istiyoruz. Kitap postacısı projesinde çalışan 7 arkadaşız.Mustafa İlhan bey bu projeyi yaklaşık 4,5 aydır gece gündüz demeden geliştirmiştir.Bizleri hiçbir zaman maaş vadiyle kandırmamıştır Kitap postacısı olarak proje bazlı bir çalışma yapmaktayız.Vahidenin yazdıkları bizlerin onurunu incitmiştir,kaldı ki Vahidenin Mustafa bey'i karalaması daha sonra özür dilemesi tamamen tutarsızlıktır,bizim sitemize giren duyarlı insanlar ne kadar onurlu bir iş yaptığımızı görecekler..Bizler Kitap postacısı olarak kendimizi değil 2500 özel insanı yani engelli kardeşlerimizi düşünerek bu projeyi devam ettiriyoruz.
Lütfen sizleri biraz daha duyarlı olmaya davet ediyoruz.Saygılarımızla..

SELMA KOZ
VEYSEL YEŞİLBAŞ
HALE ALPÖZEN
FAHREDDİN ÇELEBİ
FATMA ERCİYES
HÜSEYİN KURT
NURFİYE BAŞAR

Merhaba arkadaşlar
Rahatsızlığım nedeni ile açmış olduğumuz forumu uzun zamandır takip edemedim özür dilerim ama şimdi bakınca Selma okanın yazdıklarına kendi kendime neden kendine bunu yapıyorsun canını sıkmaya yer arama demeden de yapamıyorum öncelikle Hatice senin soruna cevap vereyim arkadaşım biz senin ile tanışıyoruz TSK dan Vahide Çakır canım burada her kez link kullanırken ben kendi adım ile üye olma cesaretini gösterdim benim gizlenecek saklanacak bir şeyim yok ..
Sana gelince Selma okan ben seni hiç tanımıyorum işe yeni başlamış olabilirsin sen tamıyla konu ile alakasız bir insansın buraya şu anda memnunsan işinden memnuniyetini ve sorduğumuz sorulara cevabını yazarsın sen beni tanımıyorsun ben seni olayların içinde ve görüyorum ki içinde olduğun durumu da anlamayacak kadar cahilsin ne deyim Allah yolunuzu açık etsin seni tanımıyorum sende beni tanımıyorsun konuya olur olmaz yorumlar yapmayın dilerim dediğiniz gibi çok uçuk rakamlar atmaktasınız ama hayal kurmaktan kime zarar gelmiş ki sizde hayal kurmaya devam edin bunun gerçekten bir istihdam projesi olduğuna inandınız mademki öyle iddia ediyorsunuz sorularımıza cevap yazar mısınız…
Benim bu yazdığın isimler arasında tanıdıklarım
Nurfiye başar
Hüseyin kurt ( benim çalışma arkadaşım idi kimse yokken Hüseyin ve ben vardık )
Fatma Erciyes ( ben ayrılmadan bir hafta önce başladı)
Veysel yeşilbaş ( kişisel olarak tanıyorum ama asla birlikte çalışmadık)
Hale Alpözen Fahrettin Çelebi Selma Koz ( bu kişileri uzaktan yakından tanımıyorum)
Demek istediğim şu ki ben çalışırken sadece Hüseyin kurt ben vahide çakır ve Mustafa ilhan çalışıyorduk benden bir hafta sonra idi sanırım net hatırlamıyorum Nurfiye ve yasemin adında iki böbrek hastası arkadaşımız daha bize katıldı ama ama çalışırken ağırlık Mustafa ilhan ve hüseyin kurt da idi asansörün bozulması ve hava şartları nedeni ile işe gidemediğim zamanlarda Hüseyin kurt ve Mustafa ilhanın yükü ağırlaşıyordu..
Şimdi Selma okan madem bir şeyler biliyorsun sende bu çembere dahilsin sorularımıza cevap verir misin..
Bedensel engelliler derneğinden neden ayrıldınız yoksa atıldınız mı?...
Çalışan postacıların sosyal güvenceleri maaşları yol ve yemek giderleri karşılanıyor mu bu engelli projesinde engelliler dışarıda ayraç dağıtırken işin başında kaç engelli çalışmakta bir de kim ne kazanıyor şöyle bir düşün ve sonra karşıma geç konuş dernekle bir birlerine girerek ayrıldılar bu insanlar hepside kendi ceplerini düşünüyorlar ve biz engellilerin adını kullanıyorlar benim demem o ki biz engellilerin adını kullanmasınlar bu bir sanal satış sitesi buna benzer bir çok site var günümüzde buda onlardan bir tanesi tek farkı burada engelli kullanılıyor güzel kardeşim gözlerinizi açın artık
SİZLERİ GERÇEKTEN SEVİYORUM ve inanmak istediğiniz içinde sizi anlıyorum saygılar
VAHİDE ÇAKIR

Bedensel Engelliler Derneği Dosyası

Bedensel Engelliler Derneği Dosyası

Yaklaşık dört ay önce tanıştığım Bedensel Engelliler derneği ile ilişkimde bir arkadaş vasıtasıyla oldu. Onlardan danışmanlık istediğimde projemi çok beğendiklerini bana yardımcı olacaklarını önemli olan engelli diye her daim söyleyen yetkililerin git gide projeye sahiplenme duygularının beni yıprattığını söylemek isterim, dernekçiliğin ne kadar kötü bir şekilde yürütüldüğünü gördüğümde iyice korkuya kapıldım. Hatta projeyi bizimle birlikte yapmazsan işime taş bile koyacaklarının açıkça tehdit ini bile yaptılar, bende daha anlatmak istemediğim ve anlatırsam dernekçilikte yol almış iyi işler yapan dernekleri kötü göstereceğinden vazgeçtim şimdi ise yine uğraşmaya devam ediyorlar, yazık kendilerine ait olmayan bir şeyin çalmak ve sahiplenmek çok kötü bir suçtur diye düşünüyor kararı yüce halkımın huzurunda paylaşıyorum

saygılarımla

Mustafa İlhan

Soru -1- Ekrem ALTAN Dernekte hangi sıfatla duruyor yazılı bir sözleşmesi var mı

Soru -2- Faruk ÖZTİMUR Ekrem ALTAN” ı kaç senedir tanıyor Dernek adına açılan ihalede Ekrem ALTAN bilgisayarları hangi şartlarla vermiş ihaleyi kazanan kişi şu anda neden müdür yapıldı.

Soru -3- Dernek içerisinde at yarışı oynandığı için Mustafa İLHAN Ekrem ALTANA” a sitem ettiğinde, seni ilgilendirmez diye cevap vermiş mi

Soru -4- Bedensel Engelliler Derneği iş kura verdiği bilgisayar eğitimi projesindede üç öğretmen gösterip, bir öğretmen derse girdiğinde gelen üç milyarı işe gelmeyenler arasında pay edildiğinde Mustafa İLHAN Ekrem ALTAN” a siz bunu yapamazsınız dediğinde
Müdür olduğunu idda eden Ekrem ALTAN Mustafa İLHAN” a iç işlerimize karışamazsın demiş mi

Soru -5- Proje yürümeye başladığında Başkan Faruk ÖZTİMUR ben bu proje dolayısıyla Ankara”ya yerleşme kararı aldığı doğrumudur. Ben artık yalanlarından sıkılıp projeden bunları attığımda Faruk bey neden Ankara”ya taşınmamış

Soru -6- Başkan Faruk ÖZTİMUR yeni bir şirket açalım %55 derneğin %20 Ekrem ALTAN pay almak istemişler mi Mustafa İLAHAN ne cevap vermiş beni tanıştırdıkları mütevellit heyeti üç ay içerisinde hiç görmediğimiz doğrumu neden derneklerini bir kez olsun ziyaret etmiyorlar

Soru-7- Başkan Faruk ÖZTİMUR Ankara başbakanlık özel engelliler idaresinden istifa etmiştir. Neden

Soru -8-Ekrem ALTAN bu projede pay almazsam işine taş koyarım demiş mi Mustafa İLAHAN da ona hadi taş koyda görelim diyerek ayrılmış mı takdirlerinize bırakıyorum

Soru -9- Bedense Engelliler Derneği Faruk Öztimur”un kredi kartıyla ben oradan projeyi çektiğimde www.kitappostacisi.org adresini neden aldınız. Bu hırsızlık değimli size ait olmayan bir şeyi başkan olarak Faruk ÖZTUMUR kendinize nasıl yakıştırdınız. Bakalım bunların cevapları nasıl vereceksiniz merak ediyorum şimdide benim üzerime yine engellileri gaza getirerek Sizin personelin Vahide Çakırı üzerime salıyorsunuz. Ama yanlış adam haklarımı sonuna kadar savunacağım

Soru-10- Faruk Öztimur engelliler çok farklıdır ne yaparsan yap yaramazsın demiş mi

Soru -11- Proje dolayısıyla neler vaat etmiş hayatı hep vaat etmekle mi geçiyor

Soru-12- Ekrem Atlan biz dernekteyken milyon dolarlık projelerden bahsediyordu ne oldu Ekrem ALTAN bey milyon dolarlık projelerinize olmadı mı

Soru-13- Kendinize ait Farabi şirketinin ortağı arzu hanım la çok yanıma gelip pay davası açtığınızda Kitap Postacısı projesini bizim şirkete alalım projeyi dediğinde arzu hanımda yürütürüz Arzu hanımın çok iyidir diyordunuz ara ara tehdit olarak ta biz de bu projeyi yaparız diyordunuz şimdi yine projede Arzu hanım var mı bu projeyi mütvellit heyetine ne diye sundunuz ama siz dernekçisiniz işi kılıfına nasıl uyduracağınızı bilirsiniz ama yanlış adam bak hayatımda hiçbir şeyden kaçmadım Bedensel Engelliler Derneği Başkanı Faruk ÖZİMUR”u başbakanlık engelliler özel idaresine açında sorun bilgi alma hakkınız var nasıl bir hizmeti olmuş

Soru -14- Şu anda Ekrem ALTAN”a ait farabi şirketi üzerinde adsl internet bağlantısı yapıyorsunuz zannediyorum para şirketinize mi yok sa engelli bir para kazanıyor mu

Engeller biz sitesinde bu kişiler kimdir kardeşim İsim ve Soyadları ne ne iş yaparlar merak ediyorum. Kitap Postacısı olarak bizim ne iş yaptığım belli ama bir şeyi savunurken sizi de biz tanıyalım öyle yok bol keseden atmak

Denizce
Sen hiçbir zaman bizim şirketimize gelmedin engelli olmak demek sana yalan Söyleme hakkı vermez bunun adına sahtekarlık denir. Ayrıca size değer veren Ve masanda ne olursa olsun sana bir şeyler anlatmaya çalışan yani emek Sarf eden birisine kullandığın kelimeler insanlık onuruna yakışmaz sana yazıklar olusun
Şimdi isim soyadın ve ne iş yaptığını yada engelli kardeşlerimiz için ne yaptığını anlat bakalım

Karaçocuk
Seni hiç tanımam ama baya atıp tutuyorsun İsim Soyadın ve ne işle uğraştığını bilelim Vahide nin komutuyla çalıştığın belli ama engelli olmak öyle her yere pislik atma hakkını vermez bazen ters tepebilir bence ne konuştuğumuza dikkat edelim

Kenan abi
Konan mısın Kenan mısın her kimsen ne kadar çok şey biliyorsun belikli, bundan sonra hayat Hakkında senden bilgi alırız, öylemi konan abi çağır uğur Dündar”ı korkan senin gibi olsun beraber sen de gel röprotaj yapalım konan abi sana bir cisim yaklaşıyor dikkat et
Öyle forum sitesinden laf sokup kaçmak olmaz sen beni şamar oğlanım zannettin senden isim soyadını kim olduğunu merak ediyorum şimdiye kadar engelli kardeşlerine ne yaptın açıkla konan abi bu cevap sana yeter her halde ileride yine görüşürüz

Ceza fan 38
Sana gelince çok bilen çok yanılırmış sen beni sünepe korkak yada kaçacak birisimi sandın Çok yanılırsın sizin gibi engelli oluşunu toplama zehir salanlardan korumak benim görevim Öyle yalanlar karalamaya izin vereceğimi zannediyorsan yanılırsın

Ravza 54
Sen hayatında kaç tane yayın evi gördün beni nerden tanırsın projeyi hiç inceledin mi Sen bu ülkede engellilerin sözcüsümüsün engelli kardeşlerimizin üzerinden elinizi çekin kardeşim bilip bilmeden konuşmak bazen insana zarar verir. Akıllıca konuşmak her zaman iyidir. Adın daha önce nerelerde çalıştın kaç tane engelli istihdam ettin söyle de halk bir bilsin

Umudum
Olmadığın bir mekanda sanki oradaymış ki konuşman sanki vahide ne derse onu yazmış gibisin bence erkek olarak seninde bir fikrin olmalı başkalarını lafıyla adam olunmaz yapılan Emekleri inkar edenlere yazıklar olsun kardeşim sizler engellilerin önünde bir engel olarak görüyorum vahide ne derse sen yazmaya devam et kardeşim bakalım eline ne geçecek

Yıldırım
Siz nerde çalışıyorsunuz ne iş yaparsınız hayatınızda kaç tane engelli istihdam ettin Bilir kişi gibi her şeye katılmak olmaz fikir sahibi olmak için biraz sabır lazım projeyi incele Her şeye öyle atlama

Size cevap yazıyorum sizden cevaplar bekliyorum öyle oturduğunuz yerden ahkam kesmek olmaz gerçek yüzlerinizi halk bir kez daha görecek mücadeleye devam bakalım siz engelli camiasında hangi guruba koyarlar bilmem ama siz devam edin kardeşim yalan söylüyor riyakarlık yapıyorsunuz yazıklar olusun

Vahide projenin başında neden işten çıkarıldı
- Çankaya belediyesinden vahide nin arabası için park yeri isteğinede bulunuldu Çankaya belediyesi üst düzey yetkilleri üç gün içerisinde park görevlilerine konuyla ilgili yazı göndereceklerini tahüt ettiler. Yani kabul ettiler
Vahide bu konuyu bildiği halde bir gün sonra o yazının gelmesini beklemeden kapıdaki güvenlik görevlilerine başlarım sizin belediye başkanınıza diyerek kavga etmiştir.

- Çankaya belediyesi binasında asansörler çalışmaz iken hüseyin kardeşimle ben 7 kat aşağıya defalarca indirdiğimizde ki bu insanlık görevidir. yine zor durumda kalsın yine yaparım

Vahide lavobada benim olduğumu görmediğinden arkadaşına asansör çalışmıyor muhabetti geçtiğinde arkadaşına telefonda taşıyacak eşşek çok, işleri ne tabiki yapacaklar diye konuştuğunda yüzü olmadığından utanmamış şaka yaptığını söylemiştir. yazıklar olsun

- proje yürütülürken iki böbrek hastası arkadaşımızı işe aldık Vahide bu arkadaşların işe yaramıyacağını onlarla beraber çalışamyacağını israrla söyleyince ve çok üzerime gelince
Ben mustafa ilhan, sen benim kime işe alıp alamıyacağıma karışamassın çünkü onlarda engelli onlarında işe ihtiyacı var diyerek defalarca konuştum ama ne yazıkki anlamadı.

- Asansörlerin çalışmadığı gün benimle dışarda konuşmak istediğini söyledi bende kabul ettim bana engelliler biz sitesinin yöneticisi bülent beyle televizyon programı yapacaklarını Kitap Postacısı projesine güvenmediklerin ve şüphelerim var diyince bende
Sana yazıklar olsun senin yaptığın iki yüzlülük bu projede çalışmak için yalvaran sensin seni tanımam etmem ekrem altanın tanıdığısın seninle uğraşamam 2500 engelli biyana sen bir yana olayı kişiselleştirme bencillik yapma diye uyarıda bulundum konu burada kapanmıştır bu projenin başında bunu yapıyorsan ileride senin sorunlarınla uğraşamayız diyerek konuyu kapattım

- Vahide daha öncede Engelliler.biz forum sitesinden daha önce de kovulmuş yani kişiliği belli.
Bu olaylar gelişirken bana özür dileyerek mail adresime yazı gönderdi. Bende bu mail yazısını Engelliler.biz sitesi yöneticisine gönderdim ve yayanılandı. Ancak Vahide gönderdiğim özür mailini yalanlayarak mailin şifresinin mustafa ilhanda olduğunu kendi kendine mesaj çektiğini idda etti.

- Şimdi vahide sana bir teklifim var bunu ben savcılığa suç duyurusunda bulunucam eğer senin evinden bu mailin bana atıldığını ispatlarsam Engelliler.biz sitesinde ben sahtekarım diyecekmisin
yok senin şifreni bildiğimi söylüyorsun ve kendi kendine attı diyorsun eğer bu doğruysa bende Engeller.biz sitesine yazı yazarak Mustafa ilhan sahtekardır diyeceğim kabul edersenki sende öyle cesaret nerede hadi sende bu na cevap ver ikiyüzlüğü bırakta engellere engel olmaktan vazgeç çıkarınız ters düşünce hemen herkezi kullanmayı çok iyi biliyorsun ama bir yerde engelli engellsiz herkez şerefli ve onurlu olmak zorunda ayrım yok şimdide vahidenin özür mailini tekrar yayınlıyorum

eğer teklifimi kabul ediyorsa buyursun işte benden özür dilemek için gönderdiği mail

• vahide çakır (kitappostacisi_vahide@windowslive.com)
    Gönderme tarihi:
    20 Mart 2008 Perşembe 02:20:42
    Kime:
    kitappostacisi@hotmail.com

mustafa bey her ne kadar bir birimize karşı kırıcı olduysakda birlikde iki ay içinde çok şey paylaştığımızı düşünüyorum işdeki olumsuzluklar ne sizin nede benim kötü olduğumuzu göstermez kırgınsınız biliyorum benim canım ne kadar acıyosa sizde o kadar bir mücadele içindesiniz belkide bulunduğunuz yere gelirken bu kadar haksızlık la karşılaşacağınızı tahmin etmediniz zor bir mücadele içindesiniz bunu biliyorum ve allahtan kolaylıklar diliyorum siz bana ne kadar çalışmak istemediyinizi söylesenizde ben sizin aranızda olamasamda çalıştım çalışıcam ha siz bana tekrar kol kanat açarsanız bende sağ kolunuz olarak çalışıcam içinde bulunduğum şu dört gün içinde hiç dostum olmadığınıda anladım bu arada bunları sizinle yüz yüze konuşmak istiyorum özel olarak işimize gelince postacı başvuru formları istiyorum başvuru toplıycam ayraçlar basılınca mı çağırrız artık üyeleri öncemi bilmiyorum onlara beraber karar veririz bu ay çok hareketli bir ay birçok organizasyon var bunlara katılmamız iş açısından iyi olacak sanıyorum tabi siz ne düşünüyorsunuz bilmiyorum birde reklam alabileceyimiz yerlerin listesini çıkardım ama bu konuda da siz olmadan bir şey yapamam bunları konuşuruz yarın gelicem ama yukarı çıkamam hem sizinle özel konuşmak istiyorum hoşcakalın görüşmek üzere

kitap postacısı

mustafa ilhan yalan dolanları ile döktürmüşde döktürmüş ama farkında olmadığı bir şey var engelliler için çalıştığını söylüyor ama burada kendisine yorum yapıp soru sorma haklarını kullanan arkadaşlarıma da hakaret etmekten çekinmiyor ama bu davranışına hiç de yabancı değilim her zamanki mustafa ilhan şimdi ben bu sözleri derneği korumak adına yazmıyorum ama mustafa ilhan bu projede tüm desteği dernekten almadınızmı yayın evleri ile anlaşmalar yaparken derneğin telefonunu ve ismini kullanmadınızmı projeyi dernekte oturtup dergeğe ait olarak hazırlanan bir projeyi çıkartmakla asıl hırsızlığı siz yapmadınızmı ekrem altan ile engelli insanlara kötü davranışlarınızdan dolayı kavgalar etmedinizmi yasak olmasına rağmen dernegi yatak hane olarak kullanmadınızmı ve böbrek hastası olarak işe aldığınız yasemini ve beni beş parasız kovmadınızmı bana kalırsa siz şöyle bir düşünün mustafa ilhan oturup insanlara nasıl çamur atarım diye düşünerek harcadığınız enerjiyi çalışarak harcasanız bu kadar yıpranmazdınız sizin aşşaladığınız vahide çakır saygın bir çevresi var 31 yaşımdayım yıllarca eve kapalı yaşadım ama iki yıl içinde başardıklarımı ele alırsak sizinle kendimi kıyaslayamıyorum sizin kadar insanlara çamur atarak bir yerlere gelmeyi hedefleyecek kadar aciz değilim benim ile uraşmayın insanları kimsenin kışkırttığı falan yok her kez kendi görüş ve düşüncelerini yazıyor ister kayle alırsın ister almazsın ama unutma burası bizim sitemiz burada bizlere hakaret edemezsin ama doğru beni dernekten kovarken üstüme yürürkende o koltukda misafir olduğunu unutmuştun ve ben hala derneğe gidebilirim ama sen misafir olarak bile gidemezsin sen herkeze soruyorsun engelliler için ne yaptınız diye peki şimdi ben sana soruyorum sen ne yaptın engelliler adına söylermisin bizleri iyi birer yem olarak görmekten başka bizleri kullandın ve attın ama şu anda 10 yıllık arkadaşın tarafından bile terk edildin yalnıuzlık ve parasızlık seni bunalıma sokmuş olmalı üzgünüm ama dürüst yollardan çalışırsan ben senin başarılı olacağına inanıyorum çalıştığım dönemlerden biliyorumki sende zehir gibi bir zeka var ama bunu doğru alanda kullanmayı bilmiyorsun mustafa ilhan oturup benim adıma kendine meyil atmak yerine çalışmayı dene haaa bu arada ben çoktan çalışmaya başladım iş yerim benden bende onlardan çok menmunuz belki beni merak edersin sen engelliyi çok düşünüyorsun ya o bakımdan söyledim ALLAH sana sabır versin ne deyim gerçekten işin zor bindiğin dalı kendi elin ile kestin mustafa ilhan......

vahide şu bana çektiğin özür mailin hakkında niye cevap vermiyorsun telekomdan ip den anlaşılır herkez bilsin bu mesajı çektin mi çekmedin mi

ben buna çoktan cevap verdim senin hala benim ile uraşmandan şu kanıya varıyorum proje tutmadı işin gücün yok buralarda yalan dolanların ile bizlerle uraşmaktasın buda benim çok hoşuma gidiyor :D :D valla alemsin :D :D ama ben seninde tanıdığın bir yerde işe başladım hemde satış müdürü olarak çalışmaktayım yani sana ve saçmalıklarına ayıracak vaktim yok mustafa ilhan ben sana oturduğun koltukda misafir olduğunu söylemiştim halbuki ama sana sıcak gelmişti pek bir benimsemiştin ama dedimya kendi bindiğin dalı kendin kestin şimdi projenle başbaşasın işde :D seninde istediğin buydu hadi işine bak bana daha fazla eğlence olma :D :D vallahi çok gülüyorum :D :D bunun için sana teşekkür ederim burası engellilere açık bir site senide aramızda görmek çok güzel pardon sen hangi engel kategorisindensin ben biliyorumda bilmeyenler için sordum hadi allah kolaylık versin işsizlik ve boş kalmak zor olsa gerek
hoşcakalınnnnnn...... :D :D :D :D :D :D

başka bir işi daha mahvetmeye girmişsin acıdım şimdi onlara valla şimdi seni bir ay sonra onlar hakkındada iftiraya bekliyoruz şimdi herkes duysun sana verdiğim teklifi kabul ediyormusun bu maili sen çektin mi çekmedinmi hadi vahide bekliyoruz senin yalanın ortaya çıkacak değil mi hadi bakalım yeni bir işyeri mahvederken bende seyredecem yazık olacak keşke uyarabilsek sinsanları

kitap postacısı

aynur şahini nasıl tanımazsın onun yanına başladığım gün üzerime yürümedinmi şimdi hadi ara aynuru uyarıda bulun bu arada benim şehir dışı turlarım başladı bir notunuz varsa sekreterime iletirsiniz sen neler yaptın evemi kapandın yoksa kalacak başka bir iş hanımı buldun sanırım aranıyordunuz deyilmi mustafa ilhan polis tarafından deyilmi bu arada hüseyin kurt , yasemin, ve ismini bilmediğim bir kaç arkadaş daha ayrılmışlar yanından neden aceba bir hassa hüseyin kurt sizin 10 yıllık arkadaşınızdı halbuki tuaf üzüldüm yaaa iyice yalnız kaldınızzz :D :D :D :D

Bedensel Engelliler Derneği 2. Dosya

-Ekrem ALTAN ve Faruk ÖZTİMUR Başbakanlık Özel Engeliler idaresine bir proje sunuyorlar, bu proje engellilere yönelik java kursu yani proğramcılık öğretmek için tekliflerini hazırlıyorlar o dönemde Faruk ÖZTİMUR istifa ederek ayrıldığı kuruma bu projeyi kabul ettiriyor, şimdi rakama dikkat tam 150.000 ytl Ekrem ALTAN ve Faruk ÖZTİMUR almayı başarıyorlar.

Şimdi soruyorum Bülent bey eğer ben cevabını alamazsam siz bir daha sorun sizinde bu konularda ne kadar duyarlı olduğunuzu biliyoruz ancak ilk iddialarımın cevabını alamadım şimdi ikincisinde ne olacak Bülent bey

Sorum şu aldığınız paranın dökümünü yapalım nereye harcadınız kaç bilgisayar aldınız ve can alıcı olanda java programcılığından kaç öğrenci mezun oldu ve hangisini işe aldınız

Şimdi bir sorumda Başbakanlık Özel Engelliler İdaresine dernek başkanları devletten aldıkları bu paraları her proje getirene mi veriyor yoksa daha önce çalıştığı kurumu tanıdıkları vasıtasıyla mı aldılar bu paraları

Türk toplumuna neler oluyor böyle kimse bunlara hesap sormuyor mu, deve kuşu gibi kafasını toprağa gömmeye devam mı edecekler devleti ve halkı zarara uğratanlar ne zaman bu halka cevap verecek, neden bilgi alma hakkına sahip olan arkadaşlar kaderlerini hep bir başkasına bırakıyor projenin takipçisi olmuyorlar

Başbakanlık Özel Engelliler İdaresi başkanını tanıma fırsatım oldu çok değerli çok bilgili bir kişi bundan sonraki projelerde öyle her kese geçit vermez bir kişiliğe sahip çok mutlu oldum en azından yaptığı işin hakkını vermeye çalışıyor. Ben bu övgüleri yazabiliyorum çünkü kendisinden proje götürüp para istemek gibi bir derdim yok, o yüzden içiniz rahat olsun çünkü Kitap Postacısı hiçbir kurum yada kişiden para alamaz ANAYAMIZ BÖYLE.

Şimdi gelelim TTNET ADSL işine Ekrem ALTAN Dosyası 3
Vahide nasıl kullanılıyor
Derneğe ilk geldiğimde Aynur ŞAHİN ve Ekrem ALTAN Türkiye Çapında ADSL internet aboneliği için kolları sıvadılar Vahide ÇAKIR” ı da gel bu iş çalış diye davet ediyorlar
Sonra Mustafa İLAHAN projesiyle gelince Ekrem ALTAN Aynur ŞAHİN” e biz internet aboneliği işi yapmayacağız diyerek bu işi bıraktığını söylemiştir. Bu arada Ekrem ALTAN engelli para kazanıyor diyerek internet aboneliği almaya devam etmiştir, peki engelli için yaptığını söyleyen Ekrem ALTAN kendi üzerine kurduğu FARABİ şirketi üzerinden evrakları çevirdiği doğrumudur. Gelelim günümüze

Çıkarlar tekrar ters düşer ve şimdi ise daha dün forum sitesinde kavga ettikleri vahide çakırı Aynur ŞAHİN işe alır, birden bire Vahide ÇAKIR derneğin sözcüsü olur ve kullanılır
Şimdi soruyorum Ekrem ALTAN Adsl İnternet bağlantısında Vahide kardeşimizi neden işe aldınız engelli ne kazanacak sen bundan ve şirketin ne paye alıyor işte sevgili dostlar çıkar dünyası dün kapışanlar bugün dost ama ne hikmetse BAŞKAN FARUK ÖZTİMUR Derneğin başında değil anlamak mümkün değil cevap bekliyorum Ekrem ALTAN

Ben siz daha çarpıcı olaylardan bahsedeyim Faruk ÖZTİMUR adam kullanmayı çok sever hep maşa kullanır hiçbir zaman kendisi girmez piyonları hayli vardır.
Sizleride bekliyoruz sayın Başkanım

Şimdi Mustafa İLHAN diye bir zat çıkıyor bunları soruyor şimdi Ekrem ALTAN benim muhatabım değil çünkü dernekte defterinde tüzüğünde kayıtlı bir zat değil Bülent bey siz beni düzeltin Eğer bir kişi orada çalışacaksa mütevellit heyeti toplanır karar alır ve müdür tayin edilir yanlış bilmiyorsam Ekrem ALTAN sadece Dernekte ihale kazanmış bir zat neden kimse sormuyor derneği emanet ettiğiz kişi kayıtlı neden değil bu nasıl bir inceleme bu nasıl bir devlet anlayışı anlamak mümkün değil. Cevap vermediğiniz sürece benim haklı olduğumu gösterir her halde bir unutmadan FARABİ şirketi ortağı arzu hanım kimdir nerede çalışıyor Derneği kimler kuşatmıştır.

Çıkaracağımız sonuç hiçbir zaman kaderini kimseye bırakma olayların ve kişilerin takipçisi olun bakın göreceksiniz iyi insanlar işin içinde olduğunda nasıl güzelleşiyor.
Ufacık çıkarlar peşinde koşan engelli kardeşlerimizi uyarıyorum sadece siz engelli değilsiniz sizin gibi milyonlarca insan var. Diğer kardeşlerinize örnek olmalı siz bir şey yaşamadıysanız onların güzel yaşamları için mücadele etmelisiniz. Saygılarımla

kitappostacısı

ya mustafa ilhan git işine allah aşkına bana eğlence olma durup durup ya arzu hanım kim bizim konumuzla uzaktan yakından alakası varmı java kursundan benim haberim varmı java kursu kaç senesinde verilmiş onu bile bilmem benim dernekden bu güne kadar aldığım en ufak bir yardım varmı ısbat edin bileğimi keserim ne dernek nede başka bir kurumdan ben ekmeğimin peşindeyim ayrıca aynur ve ekrem altan ın çalışmalarından hiç bir şekilde haberim yok evet adys işinden haberdarım davet edildim bu doru ama aynur şahin bu projede varmıydı yokmuydu benim bunların hiç birinden haberim yok hem düne kadar dernek için bu kız çok konuşuyor diyerek beni kötülerken şimdi neden birden engelli sözcüsü oldunuz ben ve arkadaşlarım aylarca simit yiyerek çalıştıktan sonra işler biraz oturmaya başlayınca neden bizim üstümüze salam bir tanıdığınızı getirdiniz neden bana siz engelliler aç yaratıklarsınız diye tüm engelli arkadaşlarıma hakaret ederek ağlattınız dernekde o zaman neden haklarımızı savunmaya kalktığım bir anda beni işimden uzaklaştırdınız neden izin vermediniz faruk öztimur karşısında nasılda ezile büküle köle misali konuşuyordunuz şimdi ne olduda aslan kesildiniz ayrıca ben şu anda kesinlikle dernek ile ilgili bir işde çalışmıyorum everest furkan iletişim aynur şahin adına çalışmaktayım ama dernekle uzaktan yakından alakam yoktur ama ki gerçekten benim ve engelli arkadaşlarımın yararına olduğuna inandığım bir proje olursa öyle 2.500 kişi istihdam diye çok yükseklerden atmayan ve çalıştırmaya başladıkları engellileri ilk günden ssk lı olarak çalıştıran bir proje olursa gene çalışırım geçmişin dedikodusu yerine gelicekte yapacaklarıma bakarım bana çıkar güdüyor demişiniz elbetde çıkarlarımı korumak zorundayım ayakta kalabilmek adına evet çıkarlarımı gütmekteyim peki bu çıkarlarımı güderken kime zarar vermişim söylermisin bana istihdam ettiğin 50 engelli göster kitappostacısından hedefin 2.500 dü ama olsun hedefler sekebilir bizler 50 yede razıyım ssk sı yapılmış maaşları ödenen yol ve yemek masrafları karşılanan 50 engelli göster senden herkezin içinde özür dileyeceğim ama 100 lerce engellinin eline bir tutam kitap ayracı verip sokağa sürüpde onları kendin meyvesini yersen ben bu engelli projesini eleştirrim mustafa ilhan sonuna kadar sözlerimin arkasındayım bu bir engelli istihdam projesi deyildir etme bulma dünyası kendi içinizde dernekle çok iyi iken kötü düştünüz neden köt
düştünüz sakın kim ne kadar pay alacak pastadan diye olmasın :D :D ben neyin ne oldunu çok iyi bilmekteyim haklı olduğun yanlarında yok deyil elbette ama siz oradan bir engellinin ssk sı yatmadı maaşı ödenmedi diye deyil bana az pasta düştü diye ayrıldınız sonrada can arkadaşınız hüseyin kurt ile ayrıldınız aç gözlüsünüz mustafa ilhan aç şimdi tekrar söylüyorum ne arzu hanımı tanırım nede adys projesinde aynur şahin ile ekrem altan görüşmesinden haberim bile yok benle uraşma git işine bak proje tutmamış olabilir başka bahara artık sen iyi tasarımcısın bana çok iş geliyor bu konuda altından kalkamadıklarım oluyor arasıra istersen yardımcı olurum sana başkada senin için bir şey yapamam benle uraşma git banna daha fazla eğlence olma lütven bak ne dedin ne duydun ben web tasarım ve amaliyat cerahi malzemeleri pazarlama konusunda çalışmaktayım hem web tasarım yapmaktayım hem cerahi malzeme pazarlamaktayım şimdi nerde kaldı adys işi al bir yalanın daha ortaya çıktı işde mustafa ilhan :D :D

oturan boa sence kim haklı :mrgreen:

kitappostacısı

neden güldün başarı :D :D gerçi bendegülüyorum artık ama yinede sormadan edemiyceğim sence kim haklı başarı :D :D

yorum yok :mrgreen:
ben tarafsızım

Kitap postacısı yeni bir siteye konular açmışsınız sanki bu yeni bir işmiş gibi.
Olumlu olumsuz yorumları bir forum sitesinde okuduğu mu ve istismar olmaması dileği mi yazmıştım.
Siz yada o sitede ki adaletine güvenmediğim kişiler mesajı mı silmişler.
Siz yada orada ki yöneticiler silen her kimse yaptığınız etik bir davranış değil.
Adaletin olmadığı yerde ahlaktan bahsedilemez. MONTAIGNE.

Uzun Zamandır Kitappostacısındaydım ama yapılan hoş olmayan şeyleri görüp bıraktım daha dorusu insanların yanlışlarını yüzlerine vurunca kovuldum.
Şuan mustafa uğur ilhan bildiğim kadarıyla dolandırıcılıktan dolayı sincan ceza evindedir
nurfiye başar ise halen engelli adı altında insanlardan para topluyo .ancak bu parayla iyi şeyle yapmak yerine ceza evinde olan mustafa ilhana bakıyo.
inanın bana bu insanlar için yabdığın herşeyden tiksindim artık. bunu geç anladım

ilili şahıslar kata kulli ile iş güzarlık yapmışsınız va batmışsınız bu kadar uzun yazmışsınız ama kısaca tek kelıme iş güzar...:)

Üst Alt