Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kocaeli Kent Kart vizeleri 5 yıllık olarak uzatıldı

mehmet-41

Aktif Üye
Konular
82
Reaksiyonlar
39
arkadaşlar engelli kocaeli kent kartları her yıl vize oluyordu artık vizeler 5 yıllık olmuş hayırlı olsun

Yenimi oldu ben Mayıs’ta yenılemiştim 1 senelik bidahamı yeniletmem lazım

gerek yok sonuna kadar kullan ben bu gün yeniledim görevli artık vize 5 yıl oldu dedi kartı okuttuğumda 2025 yılı gösterdi her sene vize olayı kalktı iyi de oldu

Ben de Aralikta yenilemistim hatta iki kez kartim gitti geldi, güncelleme yapılmadı diye. Ama tarih olarak Aralik 2020 görünüyordu bir ara binerken yine bakayim.
Bende Kocaeli ve Istanbul kart var Istanbul icin gecen sene almistim güncellemesi makinelerden yapılıyor da Kocaeli icin once belediye engelli birimi sonra il derken 1 ayda anca guncelleyebildiler. Umarim bu sene sonu da uğraştırmazlar, gerek kalmaz

Merhaba,

Kocaeli izmitte engelli kent karti nerden alabilirim acaba?

Yardim icin tesekkurler

5 yıl olayı kocaeli icin gecerli diger illerde henuz ole bir uygulama yok.kocaelinde fuardan kent kart merkezinden alabilirsiniz engelli kartınızı.

Üst Alt