Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kocaeli MEB'e atananlar buraya

xanyus

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar Kocaeli meb e atandım. Kendim de Kandıra/Kocaeli' liyim. 26 ağustos günü atama dilekçemi il mili eğitim müdürlüğüne verdim. Bakanlıktan üst yazı yönerge geldiğinde ataman kendi ilçene ailene en yakın olan yere yapılacaktır. İl den ilçeye düşecek ataman oradan seni verecekler gerekli yerlere dediler. Yakın zamanda da Kandıra Milli Eğitim Müdürlüğünde Şef ime sorduğumda hem ikametime en yakın yer müdürlük olduğu için hemde 2 tane açık pozisyon bulunduğu için seni müdürlüğe alacağız hatta bir an önce atamanın gelmesini bekliyoruz dedi.
İçtenlikle yapabileceğim işleri sordu ayrıca 2 tane memur görevinin açıkta olduğunu masa başı işinden anlayıp anlamadığımı da sorusuna ekledi.
Üst düzey office porgramları eğitimi aldığımı, pc teknik donanım, bakım ve yazılımsal bilgimin olduğunu daha önceden de ofis işlerini yürüttüğümü, ayrıca Marmara uni Fen bilgisi öğretmenliği son sınıf olup elimde formasyonum ve sözleşmeli ve özel öğretmenlik yaptığımı söyleyince açıkcası gözlerinin içi parladı. Ataman elimize geldiği an odan hazır dedi.
Arkasına ekleyerek 1 kadroya daha ihtiyaçları olduğunu belirterek Kocaeli ye atanıp da Kandıra ya tayin isteyen olup olmadığını sordu.
İşin özü Mazeretlerinizi ve meziyetlerinizi güzelce ifade eder iseniz kabiliyetinize göre iş verirler bu konuda çekinceniz olmasın. Kocaeli Meb müdürlüğü atama bölümünde çalışanlarda çok iyi karşıladılar zaten içlerinden biri de engelli idi.
Benim başta herkes gibi çok tereddütüm vardı bir fiziksel engelli olarak ama şu an içim çok ferah inş herkesin hakkında hayırlısı olur Allah gönlünüze göre versin.
Kocaeli/Kandıra meb müdürlüğünde +1 kadro boş olduğunu da önemle belirteyim

Bende kocaeline atandim ama ben tercihimi universite okudugum icin universiteye yakin bir okul olarak soyledim nasip

Üst Alt