Mrb ben 2007 yılında geçirdiğim rahatsızlıktan dolayı yaklaşık 12 yıldır işitme cihazı kullanıyorum. Sebebi beynimde oluşan tümörden dolayı sağ kulağım tamamen kapandı sol kulak ise çok az kaldı onuda işitme cihazla duyuyordum ve son iki haftadır bu son duyduğumuda çok kaybettim artık işitme cihazıda fayda vermiyor sadece sesleri cızırtıları duyuyorum. Günlerdir koklear implant bakıyorum görünümü çok ilginç kaba geldiği için soğuk bakıyorum bir yandanda insanlardan uzaklaşıyorum birinin benle konuşmamamsı için duymadığım için ve artık psikoloji çok sıkmaya başladı beni çözüm arayışları işitme cihazları şifa derdine düşmeler dualar fayda etmiyor çok şükür imanlı biriyim belki anlarsınız ateisten beter düşüncelere kapıldığımız oluyor 2 yıl oldu evliyim 11 aylık bebeğim var beni hayata bağlayan o galiba intihar etmek heran aklımın ucunda bilmiyorum ne yapacağımı ve belki öneriniz vardır bu koklear implant yapmam konusunda işitmemi kazanırmıyım ve uyum sağlarmıyım ameliyat olursam ne kadar zaman içersinde duyabilirim.