Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kolesterolden (hiperlipidemi) oran verılıyor mu?

mrb arkadaşlar ESMA HN. siz hiperlipidemi konusunu baya araştırdınız.bendede E78.lipoprotein metobolizması bozuklukları ve diğer lipidemiler yani hiperlipidemi var.

yeni yönetmelikte acaba bu bölümmü acaba

F- Lipid Metabolizması Bozuklukları
a- Konjenital Formlar (Organ komplikasyonları ayrıca gözönüne alınmalıdır) 25
Familyal homozigot formlar LDL düzeyleri tedaviyle kontrol altına alınamayan_____________ _80

cevaplarsanız sevinirim.

slm elif hn hangi hastaneden %10 aldınız istanbulda.

mrb polat kardeş hemen hemen hastalıklar aynı iskemik kalp hastalığı,tansiyon ,hiperlipidemi,bide bel fıtığı var ef değerin neyni acaba benim 55 -60 arası geziyor.

Bugün kurula girdim

Arkadaşlar heyet raporu almak ıcın başvurdum tum doktorları gezdım kardiyolog % 30 endokrinde % 40 verdi bugunde kurula çağırıldım kardiyolog şöyle bir yuzume baktı bypaslı dıye mırıldandı kendı kendıne sonra evrakları iç hastalıkları var bırde diyerek dahılıyecıye uzattı oda bır baktı bana sonucu bır ay sonra al dedıler başka bırsey söylemediler sizce oranım da bir sıkıntı olurmu nasıl yorumlarsınız deneımli arkadaşlar yazarsanız sevınırım

bu şekilde 58 yapıyor zaten sıkıntı çıkacağını sanmam dr un iç hastalıklarıda var dediği tansiyonda olabilir demek istemiş tir diye düşünüyorum ama bir aksilik çıkacağını sanmam @esma82

cemix34

evet bu bölüm bide heterezigot var dıyete yanıt veren %25 vermeyen %40 bana heterezıgottan yazdı dr % 40 ama kurul sonucu 1 ay sonra çıkacak. değiştirilen birşey varmı bılmıyorum suan sizin rahatsızlığınız hangısı gen taraması ve elektrofarez yaptırdınızmı bunlar istenıyor

Arkadaslar yeni yönrtmelikte de kolestrol için % 10 veriyorlar ben aldım eğer elinizde kolestrol düşürücü hapın raporu varsa muhakkak göster % 10 alırsın ben zayıflıktan bike aldım boy 168 kilo 60. O kadar korkmayın bu doktorlardan gerçekten hastalığını söyler ve ispat ederseniz neden puan vermesin bende çok korkuyordum burdaki yazıları okudukça sonra yersiz olduğunu anladım

Iskemik kalp hastalığı % 10 HT % 10 hiperledemi % 10 bel fıtığı ve EF den ne alacağını bilmiyorum diğerleri % 30 kesin çünkü bana bu oranları verdiler

kolesterolden ben de geçen hafta %10 aldım. ilaç raporun varsa sorun etmiyor doktorlar.

Ben de hiperlipidemi olayına açıklık getirmeye çalışayım. Heyette kardiyolojiden de başvuracaktım. İç hastalıkları, önce kardiyolojiye git sonra oran vereceğim dedi. Kardiyoloji işleri birkaç gün sürdüğü için en son iç hastalıklarından oran aldım. Anladığım kadarıyla, kalpte rahatsızlık varsa hiperlipidemiye oran veriliyor. Alamayan arkadaşlarda kalp sıkıntısı olmayabilir. Benim kardiyolojiden de sorun olduğu için yüzde 10 aldım. Kardiyolojiyle birebir bağlantılı mı diye sordum iç hastalıkları doktoruna, elbette, dedi.

Merhaba @Polat34,

Siz raporunuzu hangi tarihte almıştınız? Ankara Hiperlipidemi oranını aynen onayladı mı? Sizin kolestrol hastalığınız oturanboğanın dediği türden mi yoksa bilinen yagın türden mi?

Vakit ayırıp cevaplarsanız sevinirim, teşekkürler

Selam
Hiperlidemiden oran alan varsa lütfen paylaşabilirmi
özellikle adana da hangi hastahane veriyor
% 37 şu an raporum
yardımlarınızı bekliyorum
çok teşekkür ederim şimdiden

Hiperlidemiden geçen sene ben aldım %10 veriliyor samsun araştırma hastanesinden aynı senin durumundaydım
Uyku Apnesi %35 + Hiperlidemiden %10

Yalnız şunu belirtmek isterim ilk önce tedavi süreci var 3 ay ilaç tedavisi verildi sonrasında kontrol tekrar kan tahlili veriyorsun iyileşme görülmez ise sürekli ilaç raporun yazılıyor ömür boyu kullanman gerekiyor.

samsunspor

merhaba
ben zaten koroner hastasıyım 4 stent var
sürekli raporumda var fakat kalp ve tansiyondan veryorlar

Üst Alt