Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kolostomi, KOAH ve prostat için %90 rapor alınabilir mi?

gzmgzm.

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Mrb babam kolon ca hastası kalıcı kolostomi var.koah hastası ilaç kullanıyor.prostat var ilaç kullanıyor. kollarda uzun süre bateri çalmaktan hafif atrofik. gözlük kullanıyor evde sadece katarakt ameliyatı olmuştu
.babamın b sınıfı ehliyeti var 90 üstü alma ihtimalim nedir ve kendisi araba kullanmaya devam edebilir mi herhangi bir arabayı?
Olurda gözden sıkıntımız olursa kod eklenirse ehliyetini yakın zmaanda yenilemişti hemn yenilemesine gerek var mı? Biraz uzun oldu ama hiç bilgim yok yardımcı olursanız sevinirim

Aslnda bende hastanede çalışıyorum hemşireyim.ama biraz tedirginin

Aslında sizin işiniz kolay. İki dakika ilgili branslarda ki doktorların yanına uğrayıp daha detaylı bilgi alabilirsiniz

@gzmgzm.,

%90ötv indirimi icin rapor cıkarmak istiyorsunuz sanırım.koah hastalığından alacagı oran belirleyici olur gibi.hangi aşamada koah kullandığı ilaç,solunum testi,akciğer grafiği brlitlryici olur heyetde.Heyetde arac kullanamaz ibaresi düşmezse mevcut ehliyeti ile sorun olmadan araç kullana bilir.gözden katarak ameliyatı olması yaşı itibari ile normal bence..

@gzmgzm.,

1. Kod Eklenme diye bir şey yok.
2. Aile Hekimi>Eğitim Araştırma> İl Sağlık Komisyonuna gidiliyor komisyon sürücü olur veya olamaz kararı verir.
Sürücü olur kararı verirse kodları eklerler.
Sürücü olamaz kararı verilir ise kişinin mevcut ehliyeti iptal edilir. Bu karara itiraz ederseniz Ankara için söylüyorum Kırıkkale sonrasında Samsuna gönderilirsiniz. Hem Samsun hemde Kırıkkale olumlu sonuç alırsanız lehinize olur biri olumsuz biri olumlu olursa sonuç olumsuz olur. Bu süreçte yapacağınız otel,yol,yemek gibi tüm masraflar tarafınıza ait olur.

Üst Alt