Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kömür yardımı için başvuru yaptım, engelli maaşım da kesildi!?

Böyle bişey geldi
134085d992ced217ccf3267b9c48d4f3.jpg

ANE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ugurkrdg
birde bu cevapla gidip derdınızı anlatın. hatadan dönmelerını isteyın.gene aynı davranırsa memurlar önce vakıf mudurune ordada olmazsa dogrudan kaymakama anlatın

Bende yazdım cimere nere yazarsan yaz beni ilgilendirmez diyor adam Bid e alay edergibi bide ķomür yardimi icin diyor memurlar biz bu halimizle sanki dilenmeye geliyoruz gözüyle bakıyorlar biz engellilere kardeşim biz bu hallere ďüşecek adamıydık ama kader taşı sıksam suyunu çıkarırdım ben devlet bu yardımları bizim durumuzdaki vatandaşlara çıkarmış ama neler var neler yıl başından sonra tekrar başvuracak yine olmassa valiye kadar yolu var nokta

Dilekçemede redd geldi müdürle konus dediler gittim oda baktı dogan marka aracım Varmış kayıt dışı calısıyormusum ilk tespitin aynısı söylenmiş gene müdür bi kac ay dur sonra gel dedi şimdide itiraz edersem emniyet bakarmış oraya gerek yok dedi son bi 106 tl elektrik yardımı kalmış onuda kullan dedi

midyata pirince giderken evdeki bulgurdan da olmuşsunuz. neden bu gibi durumlarda maaş hesabına vs bakmazsınız her önünüze gelene müracaat edersiniz ki.

fatih_123
Herkes veriliyor diye duydu mu, bana da vermek zorundalar diye koşuyor. Halbuki herşey şarta ve koşula bağlanmış.
Her yeni başvuruda yardımı hak ediyor mu etmiyor mu diye kontrol yapılıyor, bunu bilmek lazım. Üstelik her şey kimlik numaralarımızla birbirine bağlanmış haldeyken.

Ugurkrdg

var mı yok mu? varsa ötv indirimli aldınsa indirmli fiatın 120 de 1 i yok normal aldınsa kaska degerının 120 de 1 i gelire eklenıo

@-mka

Üzerimde araba yok bi 96 model mondeo var icralık sanayide yatıyor oda hurda satış verilemiyor kaynananın üstüne oda yani evde bi arac var oda yok

@Ankyra

9 ay veriyorlar sartlar uyuyor katılım payı isteyince böyle mi oluyor koşuyoruz ha kimse kimsenin halini bilmez benden beter olun insallah

%80 %90 engelli oranım var, tekerlekli sandalyeye mahkumum, raporumda ağır engelli ibaresi işaretlememiş diye maaşım kesildi diye yazanlar var forumda.

Bu durumda benden beter ol diye beddua etmek ne kadar doğru? Beterin de beteri var maalesef.
Bence herkes iyi olsun inşallah.

@-mka

Üzerimde araba yok bi 96 model mondeo var icralık sanayide yatıyor oda hurda satış verilemiyor kaynananın üstüne oda yani evde bi arac var oda yok
kayınvalıdenın ıkametı sizde mi

[FONT=sans-serif]dogan marka aracım Varmış kayıt dışı calısıyormusum[/FONT]
aslında sorunun cevabı bu.aracın marka modelı yanlış yazılmıs ve onla kayıt dısı çalışıon dıe şikayet ediliksin öyle vurumdada kesılmesı normal.sizin verdiğiniz bilgiye inanıom ama heyet inanmıo artık nasıl anlatıklarsa heyete.bir şekılde muhtarıda al olmazsa yanına resmı olarak aracın olmadıgnı ve kayıtdışı çalşmadıgnı ispat et aksı taktırde bizler ne desek boş
[FONT=sans-serif]kimse kimsenin halini bilmez[/FONT]
böylee dogru bir lafın ardından beddua etmenız hoş olmamış be kardeş.kızıp kırgın olsanda bedddua etme .güzel düşünüp güzeli isteyelim.selametle kal

-mka

Evet bizde emekli malül 1900 civarı maas alıyo araba onun üstünde ilk basvururken kullanılmaz oldugunu belirttim icra kagıdını da forma ekledim onların dedigi o aracın dısında 2.bi arac varmış benim kullandıgım dogru abimin Renault 9 var kaynanayı getirip götürmek için kullanıyorum astım var otobüs dolmuş zor oluyo diyaliz suyu tasıması lazım yanında

Ugurkrdg
sizin açınızdan bakınca zorluktan dolayı abinizden aracı almanız ve sadece bahsettıgnız sebeple kullanmanız normal bişi olmaması gerek.burda konu şu galıba sizisoruşturuken abınzın aracını kullanırken görenlerın aslında aracın abinizin değilde sizinmiş gibi anlatmış olmaları galiba.halıyle o aracın ücreti ya da kaskosu hesap edılınce sınırı gecıo olmus olabilirsiniz. birde kaçak çalışıo demişler diye mesajınız vardı tüm bunlar birleşince sebebin bahsettıgın araç oldugu ortaya çıkıyo

Muhtaç olmama nedeni ile kesilen maaş için yeni sosyal inceleme yapılıyor mu?

Merhaba arkadaslar 2019yilinda inceleme sonucu eneglli maaşim muhtac olmama nedeni ile reddedildi rapor.oranim 95 sürekli şimdi tekrar başvuru yapacam acaba inceleme tekrar yapilirmi yoksa daha o onceki dosyayimi incelerler

2020 yılı itibariyle kişi başı 702 oldu
609-702=93 lira arttı

Aladagli

neyden dolayı muhtaç değilmişiniz .gelirden dolayı ise ocak ayından geçerli olmak üzere sınır 703 tl oldu adı ne olursa olsun tüm gelırlerınzı toplayın hane kişi sayısına bölün çıkan mıktar 703 den az ıse başvurun.yenıden belge ile ugrastırmasalar bıle eve yenıden ınceleme ıcın heyet gelır başvuru edınce mecburen heyetın gelmesını beklıceksınız
not: kırada ıkamet edıosanız emsal kıra bedelı gelırden düşülüyo bu avantaj

Evde emekli vardı şimdi yok evde bakim maaşından başka gelirimiz yok 4 kişiyiz eve kira vermiyoruz şimdilik

Üst Alt