Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Konjenital Adrenal Hiperplazi için hangi oranda rapor verilir?
Endekronoloji testleri sonucunda eşim genetik test için yönlendirdi. Genetik test sonucu eşime "Konjenital Adrenal Hiperplazi - Nonklasik" tanısı kondu. Bu durumda rapor için başvuru yapabilir mi? Oranı nedir? Bilgi verebilecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
arkadaslar bana primer hiperaldosteronizm yani conn sendromu tanısı konuldu. Ay sonu bobrek üstü bezinden ameliyat olacağım. özür oranı hakkında bilgisi olan var mı?
Merhaba; bende konjenital adrenal hiparplazı tanısı kondu, tuz kaybbettirmeyenden, enzim eksikliğine bağlı olarak ömür boyu genkort kullanıcağım acaba engellik raporu çukar mı başvuruda nelere dikkat etmem lazım öneriniz var mı
Engel oran kitapçığı var oradan endokrin hastalıklarına bakın bence addisona veriliyor diye biliyorum ben ama zaman içinde değişiklikler oldu/oluyor emin olursunuz
merhaba ; Banada endokrinden non- klasik kah tanısı komdu eşiniz rapor oalabildi mi yüzde kaç oran verildi? Bu bilgiler benim için çok değerli yardımcı olursanız çok sevinirim
Saygılar]
bu hastalıkdan benim kızımada teşhis kondu ama 16 yaşında genkort bırakılacak denilldi. acaba ömür boyu rahatsızlık yapacak bi hastalık mıki bu ? non klasik kah teşhisi adı.