Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kontrol muayenesi ile emekliliği iptal edilenlerin kullanması için hukuki dayanak

madde 18 de kontrole tabi tutulamazlar madde 28 de tutulabilirler!!??..gerçi devletin mevzuatları kendine yontacak şekillerde değiştirmesi zor değildir...yani ismailarslan..arkadaşımız o paylaştığın madde 18 i gönül rahatlığı ile çöpe atabiliriz,burasının Türkiye olduğunu şaşırmamamız gerektiğini de belirterek den:))

arakadaşlar %49 sürekli engelli raparum vardı benimde. 2017 de emekli oldum. kontrol muayenesine çağıdılar.şikayet vs dedim hayır sgk kontrol muayenesine herkezi çağırabilir dediler. raporu %36 düşürüp maaşı kestiler. avukata verdim. durum iç açıcı deyil. binlrce kişi var benim gibi. 3 ayrı hastene aynı raporu verdi. eski yönetmelik deil şubat 2019 da çıkan yönetmeliğe göre oran veriyoruz dendi. eskiye göre hastasın yenide deyilsin.

Üst Alt