Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Konuların taşınması hakkında!

Muhatap İbrahim abimse ağır ol molla desinler, kurallara göre haklı

Muhatap İbrahim abimse ağır ol molla desinler, kurallara göre haklı

Sen çok merak etme; ben hayatı yeteri kadar gördüm, geçirdim. Çoktan molla oldum. Burada da hakkım olan bir şeyi savunuyorum. Muhattabım da İbrahim abi değil! O kendisini biliyor; gelince cevabını yazar. Fikirlerini ve tavsiyelerini kendine sakla. Benim aklım bana yeter.

@-mka
Sana ellemeli bir tlf alacağım nete ff gitmekte neymiş tapatak dururken

ff nin ne oldugnu ne kadr güzel oldgunu binlerce eklentısı sayesınde bilseydin bu lafı etmezdın.kaldı ki tel ya da normal pc fark yapmaz her yerde ff kullanabilion

Yani dururken fayır foks, yerli malı yurdun malı aklı olan yani ile arama yapmalı

(ben)

yani,google yandex gibi arama motoru
firefox ise tarayıcı
ikisi işlev olarak çok farklı.yani ,google yandex gibi arama motorlarını kullanman için tarayıcı gerek sen crhome kullanırsın ie kullanırsın çok tarayıcı var ben ff ve operayı kullanıom

mka, tlf Pardus isletim sisteme uyumlu olsa kullanırım niye bil getyse bağımlı kalayım.

Olabilir her bilginin abd nin gözetiminde oldugu bir dünyada ileri gitmek imkansız yinede türk milleti olarak parmakla gösterilen bir topluluk olma yolunda düşe kalka gideceğiz

Üst Alt