Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Korku filmlerinden etkilenen var mı?

anonymous

Aktif Üye
Konular
377
Reaksiyonlar
550
32 yaşındayım. Ama halen korku filmlerini izleyemiyorum. Geceleri beni etkiliyor. Bu durumda olan var mı?

Psikiyatrik hastalığı bulunanların bu duruma daha hassas olduğunu duymuştum.

Yabancıların elinde testereyle insan kovalayan, baltalı ve bağırsakların yollara döküldüğü filmlerden hiç etkilenmem.

Ancak kaliteli yerli filmler (özellikle inancı olanlar için) arasında birkaç tanesi hikayesi özelinde benim de tüylerimi ürpertmişti.

Bizden olan, bizim kültürü yansıtan, öyle ya da böyle etraftan duyabileceğimiz ( korku unsuru burada yatıyor) olayların anlatıldığı filmler ilgimi çekiyor.

İnternette yerli filmlerin tamamını (ulaşabildiğim) izledim. Hatta öyle ki bir tanesini takip ediyorum ne sinemaya ne de internete (kaçak veya ücretli) bir platforma düşmedi yakalasam onu da izleyeceğim.

Bu işlere ne kadar ilgi duyduğunla alakalı. Beyin o sahneyi unutmuyor tekrar tekrar gerçekmiş gibi düşündüğün için korku unsurunu yaşıyorsun. Normalde filmi kapattığın anda bitmesi gerekir. Kişiden kişiye değişir ancak çevremde senin gibi çok var yalnız değilsin merak etme.

Sinemaya gidecek insan bulamıyorum kimse söylemese de senin gibi hissediyorlar :)

Açıkcası etkileniyor ve bu aralar izleyemiyorum.

Ancak korku oyunlarından dead space var ona özel bir ilgim var.

Etkilendiğim için uzun zamandır izlemiyorum. Zaten uzun zamandır film de izlemiyorum. :D
Neyse.

Özellikle zombi filmlerinden etkileniyorum, 15 yıl kadar önce sokağa çıkarken tedirgin olurdum, aklıma gelirdi.

Üst Alt