Sevgili İsmet, mutlaka, o bilinçli insanlardan burada da var! Ama burası bir örgüt değil! Sadece, bir paylaşım ortamı.. O nedenle, sistemli bir "bilinçlendirme" faaliyeti uygulayamaz! Ancak, gerek sitenin ana sayfasından, gerek forumlardan istemediğimiz kadar bilgiye ulaşabilmek mümkün!
Arkadaşların yorum yapmalarında olduğu kadar yapmamalarında da çok çeşitli mazeretleri bulunabilir. Ve her birisi de geçerlidir bence.. Bundan dolayı, kimseyi eleştirmem ya da sitem etmem! Yazan da bizdendir, yazmayan da!
Sevgili mevlude,
Benim TEPKİ 2'de tanımlamaya çalıştığım; (bilinçsiz + örgütlü) modeline çok güzel örnek vermişsin. Teşekkür ederim..
Gerçi olayı değerlendirebilmek için, gerekli bilgiye vâkıf değilim ama (bilinçli + örgütlü) bir 'tepki'de bunlar olmaz! Olay öncesi ve sonrasında, tutum ve davranışlar masaya yatırılır, doğrular ve yanlışlar değerlendirilir, oradan çıkacak sonuca göre yola devam edilir. Bunların hiçbirisi yapılmış mıdır? Sanmıyorum!
Arkadaşların yorum yapmalarında olduğu kadar yapmamalarında da çok çeşitli mazeretleri bulunabilir. Ve her birisi de geçerlidir bence.. Bundan dolayı, kimseyi eleştirmem ya da sitem etmem! Yazan da bizdendir, yazmayan da!
mevlude' Alıntı:TEPKİ NEREYE KADAR VERİLMELİ.BUGÜNE KADAR BİZLER NEYE TEPKİ GÖSTERDİYSEK HEP BİRİLERİ TARAFINDAN BİR KEZ ENGELLENİNCE VAZGEÇMİYORMUYUZ?YANİ O TEPKİNİNDE BİR ANLAMI YOK.AMA EĞER SONUNA KADAR GİDİLEBİLECEKSE TAMAM (MESELA ENGELLİ KARTLARI İÇİN BİRKAÇ SENE EVVEL YÜRÜYÜŞ YAPMIŞTIK POLİSİ GÖRÜNCE SADECE GÖRME KONUŞMA ENGELLİ KARDEŞLERİMİZ YÜRÜYÜŞE DEVAM EDEBİLDİ.)
Sevgili mevlude,
Benim TEPKİ 2'de tanımlamaya çalıştığım; (bilinçsiz + örgütlü) modeline çok güzel örnek vermişsin. Teşekkür ederim..
Gerçi olayı değerlendirebilmek için, gerekli bilgiye vâkıf değilim ama (bilinçli + örgütlü) bir 'tepki'de bunlar olmaz! Olay öncesi ve sonrasında, tutum ve davranışlar masaya yatırılır, doğrular ve yanlışlar değerlendirilir, oradan çıkacak sonuca göre yola devam edilir. Bunların hiçbirisi yapılmış mıdır? Sanmıyorum!