Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

KOSGEB-İŞKUR Engelli Hibe Destekleri hakkında tüm sorularınızı bekliyorum.

merhaba ben halan calışmakta olup yuzde kırbeş ozurlu raprum var .. ben kendi işyerimi açmak ve isdihdam sağlamak istiyorum ayrıca 4 ay sonrada emekli olucam ozürlü emeklisi .. emekliykende kosgebe baş vurabiliyomuyum tşk ler

Merhaba, %92 raporlu görme engelliyim. Ailemin de desteğiyle iş kurmak için Kosgeb'in girişimcilik kursuna başladım bugün. Fakat kursu veren uzman, engelimin fazla olduğundan dolayı bana hibe çıkmasının binde bir ihtimal olduğunu söyledi. Kosgeb'i aradığımda ise mevzuatta böyle bir engel olmadığını söylediler. Sizce kursa devam etmeli miyim yoksa boşuna mı uğraşıyorum?

gecmıs olsun dıleklerımle bay bayan kuafor acmak ıstıyorum kosgebden faydalanabılırmıyım ısyerını acıp engellı vatantaslara ucretsız hızmet vermek gıbı dusunlerım var nası yol ızleleyecem

sonbahar.44

İşkur 2022/1. Dönemi Engelli ve Eski Hükümlü Proje Başvuruları 17 aralık 2021 tarihinde bitti. Yeni, yani 2022/2. dönem başvuruların açılmasını beklemeniz gerekiyor. Hem işkur hem kosgeb 2022 yılı için yeni programlar açacaktır. Kosgeb girişimcilik belgesi nasıl alınır başlıklı bu yazıyı da okumanızı tavsiye ederim.

hibe konusu hiç kolay değil. Daha önce işkura sormustum. Projenizi hazırlayıp gönderiyrosunuz. Ankara da 6 ay inceleniyor siz işi acıyorsunuz ondan sonra hibe alıp alamadıgınız belli oluyor ben oyle anladım. Gidip iş kurdan bilgi almanız iyi olur ama cok mantıklı değil

arkadaşlar hibe evet var ama bununda şartları var. koskep vea işkur kursları var. seltifika almak şart. sonrası proje sunmanız gerekiyor. projeniz yok ise. işkur ve koskep in destek gösterdiği liste var o listeyi gözden geçirin. farzet baş vurdun kabul edidi. al sana para hibe değil olay. yapıcan işletmeyi a dan z ye sen kuruyosun faturalandırıyosun. faturalarla vergi llevhanla kuruma gidiyosun. örnek faturan 200 bin ama hibe 120 bin. sana 120 bin ödeme yapıyorlar. ve takibe alıyorlar. 6 ay ile 12 ay içinde batak verirsen. ve bu batak işle alakalı değil senden kaynaklanıyosa. geri tahsil ediyolar. daha çok sayarım şartlar var. al sana hibe demiyolar. çok dolandırdılar koskep i. eskisi gibi al git demiyorlar..

Iskur engelli hibe desteği 90.000 bin veriyor.

Alan veya fikri olan var mı ne gibi işler yapilabilir

Malülen emekli olan biri bu desteği alabilir mi?

Arkadaşlar bugün beni aradılar. Önceden başvurmuştum belgem vs hepsi tamamdı. Ön değerlendirme yapıyoruz şuan komisyona sunacağız dediler fakat bir iki madde beni çok kıllandırdı. Bir de açıkçası şuan yüksek lisansa hazırlanıyordum ne bileyim bir kararsız kaldım. İş yeri açılırsa 3 yıl içinde batarsa yasal faiziyle verdiğim desteği geri alırım diyor, emeklilik yok diyor ki ben uzun zamandır sigortayılım. Yani kafa karmakarışık oldu. Bilgi vermek isteyen olursa memnun olurum özellikle tecrübeli arkadaşlar

Geri mi alacakmış zengin iş adamlarının faizlerini af edıyolar ya.. Parayı al yurt dışına kaç gelme ama yüklü al

Üst Alt