Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kotasız ve Sınırsız İnternet TURKNET'te 45 TL

Life

Moderator
Konular
22
Reaksiyonlar
12
[SIZE=3][FONT=noway]A[/FONT]rkadaşlar sizlere sınırsız ve kotasız internet hizmeti sunan TURKNET'ten bahsedeceğim. Bilenler mutlaka vardır ancak bilmeyenler için söyleyeyim Turknet 20 Eylül 2017 tarihinde kotayı kaldırdı yani tüm mevcut ve yeni abonelerine AKN'siz yani kotasız internet sunmaya başladı. Turknet'in tek paket tek fiyat sloganıyla sunduğu paket şu şekilde; [/SIZE]

[SIZE=3]Turknet hepsi tek paket tek fiyat 59,99 TL ancak Engelli Raporu ya da Engelli Kimlik Kartı olanlara 44.99 TL yani bizlere 45 TL arkadaşlar ve ayrıca taahhüt yok...

Sıfırdan bir internet aboneliği başlatarak Turknete abone olmak ve 1 ay ücretsiz internet kullanmak isteyenler için

Turknet Davet Kodu;

[/SIZE][FONT='inherit'][SIZE=3]https://turk.net/p/LDY43CT64OSC/
[/SIZE][/FONT]

[FONT='inherit'][SIZE=3]https://turk.net/taahhut-sayar/index.aspx?PromoCode=LDY43CT64OSC
[/SIZE][/FONT]

[FONT=wf_segoe-ui_normal][SIZE=3]

[/SIZE][/FONT]
[SIZE=3]Mevcut bir internet aboneliğiniz varsa Turknet'e geçmek ve 1 ay ücretsiz internet kullanmak için şu şekilde abone olun.

Turknet müşteri hizmetleriyle iletişime geçin ttnet yada hangi firma ise onun abonesi olduğunuzu internet ve telefonunuzu turknete taşıtmak istediğinizi söyleyin ve müşteri hizmetleri yetkilisine Turknet Davet Kodunuz olduğunu ve LDY43CT64OSC kodunun kullanılmasını istediğinizi söyleyin turknet işlemlerinizi başlatır ve mailinize doldurmanız gereken evrakları gönderir, o evrakları doldurup size söylenen adrese kargo ile gönderin(kargo ücreti size ait) evraklar turknete ulaşınca işlemlerinizi başlatırlar sizin adınıza internet ile telefon hattınızı kendi bünyesine taşımak için abonesi olduğunuz firmaya başvururlar aboneliğinizin taşınma süreci 3 ile 7 gün arasında değişir bu süre içinde de mevcut internetinizi kullanmaya devam edersiniz, işlemleriniz tamamlanınca cep telefonunuza ve mail adresinize turknet kullanıcı adınız ve şifreniz gelir aynı anda da mevcut abonesi olduğunuz firmanın interneti kesilir, gelen şifreyi ve kullanıcı adını modem arayüzüne giriş yaparak internet kullanmaya devam edersiniz...[/SIZE]
[SIZE=3]

Turknet diğer firmalardan doğan taahhüt bozma bedelinin 120 TL'sini karşılıyor. Yani diyelim ki ttnet abonesisiniz ve taahhütünüzün bitmesine 4 ay var ve ttnet size 150 TL gibi bir taahhüt bozma bedeli çıkardı Turknet bunun 120 TL'sini karşılıyor.
[/SIZE]
[SIZE=3]
Not: Taahhütünüzün bitmesine az kaldı ve sonuna doğru Turknet'e geçmek istiyorsanız taahütünüzün bitmesine 2 gün kala müşteri hizmetleriyle görüşüp yukarıda anlattığım şekilde geçişinizin yapılmasını talep etmeniz durumunda da bir sorun olmayacaktır.

Turknet 7/24 Çağrı Merkezi: 0 850 288 80 80 / 0 850 288 70 01[/SIZE]

[SIZE=3]
[/SIZE]
[SIZE=3]AKN'siz yani Kotasız bir internet ile neler yapabilirsiniz?[/SIZE]
[SIZE=3]
[/SIZE]
[SIZE=3]AKN'siz bir internet hızınız asla düşmez. Ayın her günü 7 gün 24 saat aynı hızla internete bağlanırsınız. Diğerleri size bu fiyata 50-75 hadi bilemediniz 100 GB gibi kotalar verirken, TurkNet'te kotasız, gerçek sınırsız ve özgür internetin tadına varırsınız.[/SIZE]
[SIZE=3]Ayda istediğiniz kadar Full HD hatta 4K kalitede film izleyebilirsiniz.[/SIZE]
[SIZE=3]Dilediğiniz kadar web sayfası ziyaret edebilirsiniz.[/SIZE]
[SIZE=3]Yüklü dosyalarla dolu, sınırsız e-posta alıp gönderebilirsiniz.[/SIZE]
[SIZE=3]Hızınız düşmeden yüksek çözünürlüklü görselleri dilediğiniz gibi indirebilirsiniz.[/SIZE]
[SIZE=3]Dilediğiniz kadar şarkı indirebilirsiniz, bütün gün müzik dinleyebilirsiniz.[/SIZE]
[SIZE=3]Youtube'un tadını hiç olmadığı kadar çıkarabilir, korkmadan videoları izleyebilirsiniz.

[/SIZE]
[SIZE=3]Türkiye'de tüm illerde altyapısı olan piyasada tekel konumda olan ve hala sınırsız internet adıyla reklamlar yapan bir firmanın internet tarifelerine de alttaki linkten ulaşabilir ve karşılaştırma yapabilirsiniz.[/SIZE]

https://bireysel.turktelekom.com.tr/evde-internet/web/kampanyalar/Documents/hepsi-dahil.pdf

[SIZE=3]
[/SIZE]

Sık Sorulan Soru ve Cevaplardan Bazıları...

Soru
:Kimler Yararlanabilir?
Cevap:TurkTelekom'un olduğu her bölgeden yararlanılabilir. Normal bildiğiniz ADSL-ADSL2/VDSL hizmeti. Tüm diğer Firmalardan, TTNet,Vodafone,Doping vb lerden hiçbir işlem yapmadan otomatik geçiş yapabilirsiniz.

Soru:Sabit fiyat garantisi var mı?
Cevap:TurkNet Özgür İletişim paketinde sınırsız internet hizmeti ve 1000 dakika telefon görüşmesi ile Türkiye içindeki cep telefonlarını, sabit ev ve iş telefonlarını, 444'lü numaraları ve birinci kademe yurtdışı ülkelerini arayabilirsiniz. 1000 dakika aylık kullanımı geçtiğinizde ise dakika başına ücretlendirme yapılır. TurkNet ile aylık 1000 dakika telefon kullanım limitinizi geçmediğiniz takdirde kesinlikle sabit fiyat garantisi vardır ve ayda sadece 59.99 TL ödeyerek, sınırsız ve hızlı interneti, 1000 dakika gibi yüksek telefon görüşme süresi ile birlikte sabit fiyattan kullanırsınız.

Soru:Neden yalın internet yok?
Cevap:TurkNet'te yalın fiyatına her şey dahil hizmet anlayışı var. Sektör ortalamasının çok üstünde olan limitsiz internet hizmeti, daha yüksek hız için ekstra fiyat talebi olmadan her şey dahil 59.99 TL'ye satışa sunuluyor. Bununla da yetinilmeyip ev telefonu ihtiyacı düşünülerek ve yine herhangi bir ekstra ücret istemeksizin ayda 1000 dakika her yöne görüşme hediye ediliyor.

Soru:Kurulum ve aktivasyonu siz mi yapıyorsunuz?
Cevap:TurkNet, internet hizmetinizi, aktive edildiği andan itibaren anında kullanmanızı istiyor. TurkNet web sitesinde modem kurulumu ve ayarları hakkında detaylı açıklamalar yer alıyor. Kolayca kurulum yaparak anında internet kullanmaya başlayabilirsiniz. Ayrıca, 0850 288 80 80 nolu 7/24 Çağrı Merkezi üzerinden, modem kurulumu için yardım alabilirsiniz.

Soru:Modem veriliyor mu?
Cevap:TurkNet'in Özgür İnternet paketinde modem teklifi bulunmuyor. Ancak, başvuru sırasında dilerseniz talep ederek ve tek seferlik ödeme yaparak anında modem satın alabilirsiniz. Modeminiz kargo ile size gönderilecektir. Modem tak çalıştır özelliklidir ve bağlantılarınızı yapar yapmaz internetinizi kullanmaya başlayabilirsiniz.

Not: ( Ben şahsen iss'lerin modemini önermiyorum eğer modeme ihtiyacınız varsa ikinci el ADSL+VDSL destekli modemler işinizi görecektir ya da taksitle sıfır modem alabilirsiniz.)

Soru:Başka bir operatörde taahhüttüm var, ne yapmalıyım?
Cevap:Eğer başka bir operatörde taahhüttünüz devam ediyorsa, taahhüt bozma bedelinizi hizmet almış olduğunuz servis sağlayıcı arayarak öğrenebilirsiniz. TurkNet'in avantajlı, hızlı ve bol teklifinden yararlanmanız için taahhüt istemediğini tekrar hatırlatırız.

Soru:
Diğer firmadan doğan taahhüt bozma bedeli karsılanıyor mu?
Cevap:Evet, 120 TL ye kadar karşılanıyor.

Soru:Aktivasyon süresi ne kadar?
Cevap:Islak imzalı sözleşme TurkNet'e ulaştıktan itibaren 3 ila 5 iş günü içinde aktivasyon işlemlerinin tamamlanması amaçlanıyor. Bu sürenin uzamaması için TurkNet tüm imkanlarını kullanıyor ancak dönem dönem hizmet taşınacak operatör kaynaklı gecikmeler yaşanabiliyor. TurkNet, bu gibi durumlarda işlemlerin en kısa sürede tamamlanması için ilgili kurumla irtibata geçiyor ve konuyu takip ederek hızlandırma adına ne gerekiyorsa yapıyor.

Soru:Ttnet/TürkTelekom/Doping/Dsmart/Vodafone abonesiyim telefon hattım var.Turknet telefon hattı olan her yere hizmet veriyor değil mi?
Cevap: Evet aynen öyle:)

Soru::Ttnet/TürkTelekom/Doping/Dsmart/Vodafone dan Turknete geçişte interneti beklemek istemiyorum geçiş hemen sağlanıyor mu?
Cevap:Geçiş hemen sağlanıyor.Herhangibir kesinti yok.

Soru:Şu anda xxxx mb civarı ttnet hızı alıyorum.Tuknete geçtiğimde hızım düşer mi?
Cevap: Hız alt yapı ile ilgilidir. O altyapı ile o hızı alıyorsanız. O hızı almaya devam edersiniz.

Soru:Taahhüt gerçekten yok mu, nasıl oluyor bu?
Cevap:Evet, TurkNet'te gerçekten taahhüt yok. Memnun kalmadığınız an hiçbir ek bedel ödemeden aldığınız hizmeti iptal etme özgürlüğüne sahipsiniz. TurkNet'te bayi kanalı, satış ofisi gibi maliyetler yok ve çağa uygun, kontrolün tüketicide olduğu internetten satış yöntemleri kullanılıyor. Bu sebeple taahhütsüz kotasız li limitsiz internet ve ayda 1000 dakika telefon hizmeti, her şey dahil 59.99 TL gibi avantajlı bir fiyatla tüm TurkNet'lilere sunulabiliyor.

Peki Sürekli Konuşulan AKN/AKK Nedir?

AKN, Adil Kullanım Noktası'nın kısaltmasıdır; Adil Kullanım Kotası (AKK) ya da yanlış da olsa kota olarak da bilinir. AKN'li hizmet alan bir kullanıcının kullanım hızı, indirdiği veri AKN sınırına geldiğinde bir daha ki AKN dönemi başlangıcına kadar yavaşlar. AKN dönemleri aylıktır. Bugün kullanıcıların büyük bir kısmı 50 GB ve altında AKN'si olan hizmetleri kullanmaktadır. Yani bu kullanıcıların bağlantı hızları, 50 GB veri indirdikten sonra düşer.

1 Mayıs 2017 tarihine kadar AKN sınırına gelen kullanıcıların hızları, sözleşme hızları ne olursa olsun 2 ya da 3 Mbit/saniyeye düşürülmekteydi. Mayıs ayında BTK tarafından yapılan düzenlemeyle hız düşüşü sözleşmede alınan hıza göre belirlenmeye başladı. Ayrıca 1 Mayıs 2017 sonrasında gece 02:00 sabah 08:00 arası yapılan kullanımlar AKN kapsamından çıkartıldı.

Turknet ise yaz dönemi boyunca abonelerinin mevcut kotası olan 150 GB'lık kotayı 250 GB'ta çıkardı Eylül ayının 20'si itibariyle de mevcut ve yeni abonelerine de AKN'yi tamamen kaldırdı.

İyimiş buya bizim ekimde bitiyo daha ttnet

Sonra benim adıma olck abonelik

Ttnetin taşınması gzl nakil işlemi şehirden başka şehire taşıyoz 6ayda 1

Nasıl yani
6 ay Akçay
6 ay Ankara mı
Türk Telekom'da nakil işlemi de zor oluyor,
Ben geçen sene, aynı mahallede müttakil evden başka binaya taşındım, 15 günde bağlantı gerçekleştirildi😐

Aynen akçaya gdnce oraya taşıyoz:D

Yok hemen glyolar bağlamaya

100gb bizim

Bnde zorro kim diyom :)

Superonline kullanıyorum memnunum bu intetnet paketinden kullanan varmı memnun mu değiştirebilir.

Önce sizin takım değiştirmenizi rica ediyorum 🙋

Bizim 100gb 75tl engelli abonesi olnca belki daha ucuz olcak ekimde bitiyomuş tehatüt

Ekimde TTNet i telefonla aramanı değil, TTNET bürosuna gitmeni tavsiye ederim.
Oradakiler bile diyor ki, telefonda yanlış bilgi veriyorlar Onun için kanmayın diyorlar, doğru söylüyorlar.
Mesela ben, telefonla arıyorum Kaç kere,75gb sınırsız 55 TL şah 50gb 52 TL diyorlar engellilere indirim 24 GB 38 TL diyorlar, anlamadım bir şey engellilere indirim yoktur 😦
Neyse bayiye gittim, kampanya varmış Taahhütname okudum imzaladım 2 yıl abone oldum. Engelli indirimi değil, normal.
100 GB sınırsız,49 TL+ev telefonu 12 TL 250 dk konuşma hediyeli
Toplam 62 TL ödenir aylık

Zorro hmm seninde iyümiş raporuda vereydin

Bizimki niye 75tl aynı seninkinden

Sonırsızmı seninkide

Rapora gerek yok engelli indirimi yok ki
Nakil işleminde 10tl ayrı ücret alınıyor Biliyor muydun faturaya işler.
Žamanın kampanyası vardır, bayiye git,öğren

100 GB sınırsız,49 TL+ev telefonu 12 TL 250 dk konuşma hediyeli
Toplam 62 TL ödenir aylık
erdal hız ne kadar.benmkı ağustosda bitiyo ve 55 tl ödüyom.şuan 50 gb akn,16mbs hız+ev teli (konuştukca öde tarifesi)konusursam ücretlı konusmazsam ücret yok.cep tel var o yüzden ev telden bi yeri aramıyok cep tel yetıyo.

Diğer konularda yazmıştım
ULTRANET LİMİTSİZ 100GB AKN(ADSL)
Paket Hızı 16 Mbps'ye kadar
AKN Sonrası Hız 5 Mbps
-mka ev telefonunda sabit ücret önemli ve sosyal tarifeye geç, en uygun ve ucuzu.
Konuştukça öde tarifesi neymiş, konuşmadıkça 0 TL mı, Bu imkansız

Konuştukça öde tarifesi neymiş, konuşmadıkça 0 TL mı, Bu imkansız
demekki imkansızı başarıyom.evet ev telden bi yer aramadımmı fatura gelmıo ücret gelmıo ama beni ev telinden arayabiliyorlar.şimdi ttnette taahhüüt 2 yıllık bu yıl ağustosda doalcak net alırken telide konustukca öde yaptılar.teli 1 senelık yapıolar ve şuan net + tel 55 ödüyom zamdan öncede 54 ödüyodum zamma bak zama :D.ağustosda ne olur bilemem.ttnetde şöle bişi var.normal gidersen öpüyorlar ama araştrp gidersen listede olmayan uygun tarıfe uyguluyorlar.misal ben dedim diğer firmalarda fiat böle sizde engelli indirimide sözde(engelli indirimi dedikleri tarıfeye baktım normal tarıfeden 1 lira daha pahalı.indirimden kasıtları başka bi indirim galiba)var.iptal edin başka firmaya gedecem deyınce müşteri kaybetmemek için kolaylık sağlıyorlar.

-mka

Evet Demek ki o zamanın kampanyasından yararlanmıştın.
Bana da bir yıllık taahhütlü ev telefonu aboneliği verdiler.1 yıl sonra ev telefonu kapattırma ihtimali var mı?
Yalın internet bizimki,ev telefonsuz çalışabiliyor galiba.

Bizim mahallede taksi durağı var, telefon sadece dışarıdan gelen aramalara açık,14 TL sabit ücret ödüyor, internet yok.

Konuştukça öde Kampanyayı anlamadım, cep telefonları hatlarında bile, 4 ay 15 TL yüklemediğin takdirde hat kapanıyor.

İlerdeki zamanlarda neler çıkacak bakalım âËœº

1 yıl sonra ev telefonu kapattırma ihtimali var mı?
Yalın internet bizimki,ev telefonsuz çalışabiliyor galiba.

1 yıl sonrası heç bi işlem etmezsen süre dolunca normal tarıfe üzerinden ücretlendırlıyon.o yüzden süre dolmadan bi kaç gün evvel gedip devam edip etmeyeceğini bildirecen.net 2 yıllık tel 1 yıllık oldugu için gedip devam diyom.geçen sene demeyı unuttugum için fatura farklı geldi.yalın ile hatlıda fazla fark yok o yüzden hatlı kullanıom .sonucta hatlıda olsa yalında olsa aynı ücreti alıyolar

Konuştukça öde Kampanyayı anlamadım

anlatayım telekomdan net aldıgn için müşterisi oldugn için böle bi hak var kı zaten burda tel beleş değil diğer tarıfeler 15 -20 lira ise bu 5 10 lira gibi bişi.sanırım benm netin tarıfesi 49 lira 55 ödüyom bu 6 lirada konustukca ödenın haracı oluyo :D

Yenimi üyesiniz ttnete mka zorro

Bizim üyelik eski 100gb 75tl içinde ev telide dahil

Sunırsuz

Telefonsuz olnca fazla oluyo ücreti erdal

Bizimkide sınırsiz 100 GB kota bitince hiz 16 dan 5 mbhz düşüyor.
-mka ki 50 GB bitince 1 mbhz hıza düşüyor.

Önceden internet pahalıydı. Rekabet olunca ucuzluyor ve telefondaki merkez aramalarına inanmayın.
Araştırın gidin bayiye. Zamanın kampanyalarından yararlanın.

Erdal yenimi üyesin

Ondan ucuz sizinki

https://www.engelliler.biz/forum/bilgisayar-internet-elektronik-teknoloji/183863-kota

türknet engelli tarifesi kapsamıda akn siz sınırsız kotasız internet ve ayda her yöne 1000 dk sabit telefonla birlikte ikisi tek fatura ayda 44,90tl en güzel yanıda taahhüt yok istediğiniz zaman iptal ediyorsunuz
üstelik hızı altyapınıza göre 100mbps e kadar hız tatmin edici türk telekomdan geçiş yaptım ve gayet memnunum türk telekomda engelli indirimi var sözde ama düzmece normal aboneler daha ucuz kullanıyor 9 yıllık abonelğimi iptal ettirdim üstelik arkadasını getir kampanyasında 1 aylık bedava internet veriyorlar ilk abonelik işlemlerinde DTU88LB72VXJ bu kodu söylerseniz 1 ay bedava internetden yararlabilirsiniz. diğer firmayla sözleşmeniz varsa 120 tl sine kadarınıda karşılıyorlar

Aynen bende turknet kullaniyorum aylik 44.99 tl internet ve telefon tek fiyat. Her yöne 1000 dakika ve adil kullanim kotasi yok, taahhut yok, ayda sadece 44.99 tl en uygun ve en guzel tarife bu

Selam Bende kullanıyorum bu tarifeyi ,
Geçiş yapmak yada yeni internet bağlatmak isteyen varsa bence hiç düşünmeden geçsin.
:)

Belki ileri zamanlarda Türk Telekom'da da indirim çıkar

Bu tarife kç gb mişki 45tl

Turknet Sınırsız İnternet + 1000dk Heryöne Telefon Görüşmesi 45TL + 1 ay bedava

Arkadaşlar engelliler için en iyi kampanya Turknet'te , siz de engelliyseniz veya evinizde engelli bir birey varsa bu kampanyadan yararlanabilirsiniz.

Sınırsız internet + 1000dk cep telefonu dahil arama tüm hepsi sadece 45-TL. Benim de kardeşim engelli olduğu için bu indirimden yararlandim.

Benim Turknet'i tercih etmemdeki sebepler şöyle;
1)Taahhüt yok, bir sorun olursa ve çözülmezse istersem yarın arkama bakmadan istediğim firmaya geçerim.
2)Öyle 16mpbs, 24mbps ile sınırlamıyor seni. 100mpbs ye kadar hattın hangi hızı alıyorsa onu veriyor. Benim 75mpbs bağlandı mesela.
3) AKN yok, yani 25gb-35gb kotan dolu diye hızın yerlere inmiyor. Böyle bir kota yok, istediğin gibi aç film izle , aç maç izle sınırsız.
Başka firmaya taahhütü olanların da 120TL ye kadar cayma bedelini ödüyor firma.

Ayrıca 1 ay bedava internet var;

Abone olurken 1 ay bedava internet kazanmak için aşağıdaki link üzerinden abone olabilir ya da müşteri hizmetlerine "referans kodum (SSK96NB82YJP) , 1 ay bedava internetten yararlanmak istiyorum" diyebilirsin.

1 ay bedava üyelik linki: https://turk.net/p/SSK96NB82YJP/

7/24 Çağrı Merkezi: 0 850 288 80 80 / 0 850 288 70 01

Jesusozz hocam güzel reklam yapmışsın. Ben engelli raporu aldıktan sonra bu işleri araştırdım ama engelliden yana hiçbişey göremedim. Birde merak ettim 75mpbs Türkiye'de nerede varmış. Santralin dibinde otursan o hızı alamazsın. Maşallah diyorum.

Yöneticiler lütfen bu konuyu ve Diğer 3 konuyla birleştiriniz

Üst Alt