Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kotasız ve Sınırsız İnternet TURKNET'te 45 TL

Taahhütü olmayan veya bitmek üzere olan herkese turkneti tavsiye ederim, ilk sayfada detaylı anlatımını yapmıştım sorusu olanlar yine sorabilir yardımcı olurum. Turknette kota yok 75 GB - 100 GB gibi kotalarla uğraşma derdi yok kotam doldu mp3 indirmeyim film izlemeyim video izlemeyim demenize gerek yok kotasız ve sınırsız internet 45 TL arkadaşlar.

https://turk.net/p/LDY43CT64OSC/

İyimiş ekimde bitiyo geçeriz ttnet bitiyo ekimde

Hızlımı bari neti film seyrediliyomu

flora19

Hız konusunda süper kota zaten yok istediğin kadar video izle, mp3 indir film izle yani sınır yok aman kotam bitecek idareli kullanayım demek yok :)

arıza durumunda sorun çözme hizmeti nasıl? servis sağlayıcıların hepsi ttnet altyapısı kullandığına göre teknik servis ekipleri ttnetli değilsiniz diyerek başından savarlar mı özellikle köy yerleri için mesela?

(salih)

Turknetin anlaşması gereği servis hizmetini telekom yapıyor turknette kendi servis yetkilileri ile hizmet vermeye başladı. Turknette arıza durumunda online işlemlerden arıza kaydı oluşturduğunuzda arıza kaydı direkt telekom yetkili birimine düşüyor ve arıza ile ilgileniyorlar, siz ttnetli değilsiniz diyerek başlarından savmazlar sadece köy yerinde olduğunuz için ertesi güne sarkabilir.

Life taşıma işlemi varmı peki yazlık ve ankaraya taşıma:)

Yok
Çünkü her yerde yok bu bayisi yaşadığım bölgede bile yok elmadağ tarafında oturuyorum

flora19

Nakil diyorsan var ancak sen yazlığa gittiğinde her sene 3-4 aylığına kullanacaksan onun için nakil yaptırmana gerek yok yazlığa da bir hat alırsan hizmet dondurma özelliğini kullanırsın sorunun çözülür yazlığa gideceğin zaman açtırırsın hizmetini dönüşte de kapattırırsın.

Turknette bir yılda en fazla 180 gün ve yılda en fazla 2 kez internet hizmetinizi dondurma hakkınız bulunmaktadır.

Talebiniz takip eden ayın 1’i itibariyle geçerli olur, internet, telefon ve statik ip gibi tüm hizmetleriniz birlikte donar ve süre sonunda birlikte açılır. Ayın 1’inde hizmetinize ait ödenmemiş faturanız olması durumunda hizmet dondurma işleminiz yapılamayacaktır. Hizmetinizin dondurulduğu süre boyunca aylık ücret faturalanmayacak varsa gecikme ücreti, modem ücreti, aktivasyon ücreti faturalanacaktır.

Hizmet dondurma işlemi için ayrıca bir hizmet dondurma ücreti ödemeyeceksiniz.

İki hat pahalıya patlar

5 6ay klıyoz

Digiturk kampanyalarına benzemesin😂
Cep telefonuma mesaj geliyor sinema belgesel dizi film kanalı 13 lira aylık bir ay Lig TV bedava diyor inanmıyorum 😟

Yenimi üyesiniz ttnete mka

hayır 2005 den beri ttnetdeyım.şimdikinin 2 yıllık olan süresi ağustosda bitiyo.

Bizimkide sınırsiz 100 GB kota bitince hiz 16 dan 5 mbhz düşüyor.
@-mka ki 50 GB bitince 1 mbhz hıza düşüyor.

erdal hız 16 mbs.50 gblık akn dolunca 1 mbs değil 5 mbs ye düşüyor.burdakı yorumları okuyunca türknete gecesım gelıyo zamn ne gösterır bilmıom.ttnetde engellilere indirim dıo ama başka türlü indiriolar.normal engellı olmayanlardan bile pahalıya satıolar. kısaca öpüyorlar. bide utanmadan heryerde fiber yaptık dünyaının etrafını kac tur atacak kadar kablo döşedık dıe yanıltıcı reklamda yapıolar.sordum oldugm ilde bi üniversite cıvarında varmıs fiber.diğer yerlerde yok.

-mka biz eskiyiz yeniyken uygundu fiyatı

Mka kç gb senin net ttnet wifin

Ben tek başına kullanıyorum bu 100 GB 16mbhz.
online işlem mobil uygulamasından bakıyorum ayda ne kadar tükettiğime,50 GB kullanıyorum.
Şimdi bana fazla geliyor bu 100 GB, teklif etmedim edilmedimde, üst kata şifre vermek istiyorum öylesine,ama düşünüyorum, yanlış olur mu diye.

Sizler ortak mı kullanıyorsunuz?

Şifre verme ağır olur netin

Ağır olmaz da 100 GB kota bitince 5 mbhz hıza düşüyor, çok da yavaşlamaz.

Şifre vermenin yanlış mı olduğunu düşünüyorum.
Elin adamı, yanlış bir yerlere girerde
Ben banlanırım diye düşündürür.
Şifre vererek İyilik yapayım derken

@-mka biz eskiyiz yeniyken uygundu fiyatı

Mka kç gb senin net ttnet wifin
florya benım wifi 600 dk.zaten ttnet herkese 600 dk veriyo.ama evdeyken laptop,tablet ve telden wifiyle girince sıkıntı yok sınırsız sadece akn kotan doluyo dolarsada 16mbs den 5 mbsye düşüyo hız

Sahi bu hediyesi olan paketler bende de var ne işe yarıyor bilmiyorum -mka
Wi-Fi 600 dk Paketi
ULTRANET LİMİTSİZ (16 Mbps'ye Kadar) 100GB AKN
Türk Telekom Güvenlik McAfee VirusScan

Sahi bu hediyesi olan paketler bende de var ne işe yarıyor bilmiyorum @-mka
Wi-Fi 600 dk Paketi
ULTRANET LİMİTSİZ (16 Mbps'ye Kadar) 100GB AKN
Türk Telekom Güvenlik McAfee VirusScan

bu 600 dklık wifi havaalanları vs gibi bazı yerlerde telekomun verdiği bir hizmet orda wifiden şifrenizle girdiğinizde net kotanızdan bişi gitmez 600 dk dolana kadar 600 dk 10 saat ediyo sanırm bilion erdal.

[FONT=&quot]Değerli TurkNet’li,
Size bir iyi bir de daha az iyi haberimiz var. İyi haberimiz, upload hızlarını yükselttik, daha az iyi haberimiz, fiyatımızı biraz artırıyoruz.
Forumlarda Özgür İletişim’in 64,99 TL olduğunu görmüş ya da çevrenizden duymuş olabilirsiniz. Evet oldu ama size hemen değil, şu an sadece yeni müşterilere.
Daha önceden TurkNet’li olduğunuz için hizmetinizi 1 Temmuz 2018’e kadar aynı fiyata (ayda 59,99 TL) kullanamaya devam edeceksiniz. 1 Temmuz’dan itibaren, taahhütsüz, AKN’siz internetinizi ve ayda 1.000 dakika her yöne telefon görüşmesini sadece 5 TL farkla, ayda 64,99 TL’ye kullanacaksınız.
Upload hızlarının artmasını isteyenler her gün artıyordu. Sesinizi duyduk. VDSL teknolojisiyle hizmet verdiğimiz, aktif altyapımızda olsun olmasın 35 Mbps’e kadar hız alan tüm müşterilerimizin mevcutta 2 Mbps’e olan upload hızlarını 3 Mbps’e kadara çıkarttık. 35 Mbps’ten üzeri hız alan (50 - 75 ve 100 Mbps’e kadar) mevcut müşterilerimizin upload hızlarını da 4 Mbps’e kadara yükselttik. Aktif altyapımız dışında bu hızların üzerine çıkmamız mümkün değil ne yazık ki. Aktif altyapımızdaysanız zaten hızlarınız bu seviyelerdeydi. ADSL teknolojisiyle hizmet verdiğimiz müşterilerimize ise maalesef bir iyileştirme yapamadık, onlara zaten teknik olarak en yüksek hızı (1 Mbps’e kadar) sağlıyoruz.
Neden Temmuz’dan itibaren fiyatı artırıyoruz?
Taahhütsüz ve AKN’siz Özgür İletişim paketimizde, ikinci yılımızı geride bıraktık. İki yıl boyunca fiyatımızı değiştirmedik. Son iki yılda her ürünün ve hizmetin fiyatı arttı. Dolar, 2,90’dı, neredeyse 4 TL oldu, iki yıllık enflasyon %30’a yaklaştı, benzin fiyatı %24 zamlandı, faturanızın içinden devlete ödediğimiz Özel İletişim Vergisi Oranı %5’ten %7,5’a çıktı. Bu arada kişi başı veri kullanımı, ortalama 60 GB’lardan 90 GB’lara ulaştı. Tüm bunlar bizim masraflarımızı etkiledi. Biz de fiyatımızı güncelleme kararı aldık. Ve yeni müşterilerimize 2 Nisan’dan, sizin gibi eski müşterilerimize ise 1 Temmuz’dan geçerli olmak üzere, fiyatımızı 5 TL artırıyoruz.
TurkNet olarak taahhütsüz bir hizmet veriyoruz. Bu bazen müşterilerimizi endişelendiriyor, sık sık fiyat değişikliği olur mu diye. Merak etmeyin, bu sıklıkla yaptığımız bir şey değil. Hadi diyelim haddimizi aştık, fiyatları çok yükselttik, daha iyi fiyatı olan bir sağlayıcıya rahat rahat gidersiniz. Taahhütsüz hizmetin güzelliği burada, biz sizi iki yılda bir taahhüt yenilerken değil, her gün mutlu etmek zorundayız.
Saygılarımızla,
TurkNet
TurkNet Genel Müdürlük
Büyükdere Caddesi No:121, Ercan Plaza Kat:2, 34394 Gayrettepe, İstanbul[/FONT]

TURKNET'e gelmek isteyen arkadaşlar için 1 ay ücretsiz kullanabilmeleri için TURKNET DAVETİYE KODU: BGT72TH19EAP

İnanamıyorum fiyatlar artıyor mu TurkNette -mka 😀

Anladım ki taahhütlü olması çok önemliymiş,
Fiyatları ne zaman artacağı belli olmuyor Onun için yaşasın taahhüt😀

Anladım ki taahhütlü olması çok önemliymiş,Fiyatları ne zaman artacağı belli olmuyor Onun için yaşasın taahhüt😀
türknet engelliye 44 lira telekomdan ucuz.ben telekomdan alıyom neti.türknetin zammına gelecek olursak bu abone oldugm gruba gelen mail.

Üst Alt