Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

KPSS kalkıyormuş! Ya EKPSS?

LAZ61

Üye
Konular
7
Reaksiyonlar
0
Kpss kalkıyor her kamu kendi sınavını yapıcakmış bunun sonucunda ekpss de kalkıcak sanırım bizdemi bu yöntemle sınava gireceğiz ve torpiller devreye girecek yine olan bizler gibi torpili olmayanlara olacak ?

2016 da kalkıyor haberleri okumuştum internette

torpil kpss gelir o zaman da tkpss gireriz :D

Konuyu tekrar gündeme getiriyorum kpss kalkıyor sanırım bize nasıl ayrıcalık tanıyacaklar ?

Cemaat eğitim sektörü üzerinde uzmanlaşmıştır. İlgilendikleri çocukları boş bırakmazlar yaz kış birebir eğitim verilir. O nedenle kpss'de başarı sağlayan cemaate yakın kişiler olacaktır. Bu kanun ile bunun önüne geçilmek isteniyor. Bütün sistem eskisi gibi tamamen torpile bağlanacak. Yazık, milletle kafa bulmaya başladılar resmen. İnsanlar da hala bunları destekliyor.

Bir ara kaldırılması gündemdeydi kurum içi sınav ve mülakat yapılacaktı ama vazgeçildi arkadaşlar...

Yani sonuç olarak kpss kalkıyor torpil geliyor peki biz nasıl memur olucaz ?

Güzel kızlara haremlerindede eğitim veriyor cemaatçiler zaten :)) Cemaatçi olmak lazım bu devirde !

Üst Alt