Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

KPSS'ye engelli olarak girip çalışabilir miyim?

Gömleğinin düğmelerini rahatlıkla kapatıp açabiliyor musun?
Desteksiz düz zeminde yürüyebiliyor musun?
Oturduğun sandalyeden Desteksiz kalkabiliyor musun?
Sorularımı net cevaplarsan az çok rapor oranını tahmin edebiliriz...
Bence kafandaki tüm olumsuzlukları sil at her şeyin bir şekilde oluru mutlaka vardır.. birde öneri türünü merak ediyorsanız genetik test yaptırabilirsiniz..

yagmurunisan ilgin için çok teşekkür ederim :) dediğim gibi hastalık bende çok farklı ellerimde güç kaybı çok az yani rahatlıkla açıp kapatabiliyorum, yürüyüşüm çevremdekiler farklı göründüğünü söylese de doktorum çok iyi demişti, desteksiz derken ellerimle kenarlarından ya da dizlerimden destek alarak kalkıyorum sürekli düşecekmiş gibi hissettiğim için ama gerçekten stres durumuma göre değişiyo bazen her şeyi çok daha zor yapıyorum. Yani bel ağrısı çeken normal bi insan gibi görünüyorum diyebilirim o yüzden pek umudum yok raporla ilgili.

burccu

Hiç utanmana çekinmene gerek yok. Sonuçta bunu sen kendin istemedin. Bunda da var bir hayır diyip

ne gelirse Haktan gelir
Bak şu dünyanın türlü türlü haline
Hiç kimseler çare bulmaz ölüme

Ne gelirse Haktan gelir kuluna
Sabredelim gönül elden ne gelir.

Ne gelirse kuluna Allah'tan gelir...

mustafa450 haklısınız ama kabullenmek zor neyse ki iyiye gidicek inşallah her şey çabalıyorum

Şu durumda % 40 oran almanız zor gibi. Tıp dilinde ördek vari yürüyüştür o ;-).. yaşça senden büyük bir abla , geçtiğin ve geçeceğin yolların deneyimlisi olarak önce kabullen durumu ona göre düzenle hayatını, moralini yüksek tut, kilo alma ve ne istediğine net karar ver asla vazgeçme hayallerinden... şunuda unutma insanı öldürmeyen şey güçlendirir...

yagmurnisan bugün randevum vardı doktorumla konuştum :) eğer ihtiyacın olursa ben %40 verebiliriz diye düşünüyorum çünkü gerçekten hayatını kısıtlıyo dedi. Moralimi düzeltti çok güzel şeyler söyledi :) Allah hepimize şifa versin inşallah bakalım zaman göstericek :)

Güzelmiş O zaman hiç erteleme başvurunu yap bi sonraki sınava katılırsın..şimdi kpss ye de gir... mezuniyet nedir?

Selam arkadaşlar ilginiz için çok teşekkürler çok destek oldunuz. Sonuçlar açıklandı ve 71 almışım :) imkansız sanırım bi yere atanmam sadece sonucu da paylaşmak istedim.

burccu

kpss lise den girdiniz sanırım kardeşim. Sıralamanız kaç acaba puanla alakası yok bu işinde:) açılan kadro sayısıyla alakası var, hayırlısıyla olur inşallah selam ve dua ile hanım kardeşim

Öncelikle hastalığınız için geçmiş olsun. Allah hepimize şifa versin.Sınava gelince puanınız çok iyi değil.Ama yinede tercihlerinizi yapın. Daha önceki yazılanları okudum da engelli rapor işini ne yaptınız? %40 ve üzeri rapor alabildiniz mi? Eğer alabilirseniz bankalarda ve birçok kurumsal firmada engelli kadrosunda Kpss falan gerekmeden daha kolay iş bulabilirsiniz.

ZAMANınötesinde miyopati kas hastalığı
Smilemisty teşekkür ederim evet lise mezunu olarak 720.503 başarı sıralaması :) umudum kalmadı hayırlısı olsun hakkımızda

Rapor için başvurmadım henüz kararsızdım ama başka çarem kalmadı sanırım.

Smilemisty teşekkür ederim evet lise mezunu olarak 720.503 başarı sıralaması :) umudum kalmadı hayırlısı olsun hakkımızda. Abooo:) ama ben sorulara baktım, ekpss lise sorularıyla arasında dağlar var. Normal kpss de 70 üzeri aldıysanız 2018 de ekpss ye girip 85 üstü alırsınız diye umuyorum. Engelinizi düşman olarak görmeyin o sizin bi kusurunuz değil, o sizin kusursuzluğunuz aslında. Bi an önce raporunuzu alın sadece istihdamdan değil bi çok haktan yararlanabilirsiniz. Şehir içi ulaşım ücretsiz, hava ulaşımı %40 ve şehirler arası otobüsler %30 indirimli falan filan daha var yani avantajları. Hakkınız olanı alın derim.

Ben %54 raporum 1838271 ve numaramla ne tercih yapmalıyım

basit bi soruya ufacık bi cevap yeterli iken. soru soran kız olunca nasılda yardım sever oluyorsunuz. bir kaç kişi hariç diğerlerine lafım.

ulan varya :D :D :D :D

Ben öyle düşünmüyorum sonuçta herkesin derdi benzer şeyler burda normal uzun uzun konuşmak :)

akks47 kardeşim sıralaman buysa sadece tercih yaparsın denersin burccu aynı durum senin içinde geçerli bu sıralamayla sadece şansını denemiş olursun
Arkadaşlar bu dönem normal kpss atamalarından alımlar binlerle ifade ediliyor ben bu bakımdan 90 altının atanabileceğini düşünmüyorum ama sonradan şu açıktan alımlar var müracat edip şans denenebilir fakat bu kadar çok müracatla oda zor diyorum ben benim fikrim bu

Hayırlısı olsun hakkımızda bana imkansız geliyo ama kısmet tabii

KPSS ye'de girebilirsin rapor alabilirsen EKPSS'ye de girebilirsin kaybedeceğin birşey yok inşallah temennim o ki rapor almanı gerektirecek derecede sağlığından olmazsın. olsa da Engelli raporu alman hiç bir şeye engel olmaz

Aslında o derecede hayatımı kısıtlıyo sadece yeni yeni kendime geliyorum. Temennin için çok teşekkür ederim :)

Üst Alt