Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kronik böbrek yetmezliğim var. Ne zaman emekli olabilirim?

Yüksek sağlık kurulu tarafından yeniden değerlendirilmesi talebiyle karara itiraz edeceksiniz.

Size red kararını kim/neresi göndermişse, oraya vereceksiniz itiraz dilekçenizi

Sigorta müdürlüğüne gidip "Yüksek sağlık kurulu tarafından yeniden değerlendirilmesini istiyorum" diyeceksiniz. Orada hallederler gerisini

Malülen emeklilik talebim ret edildi ne yapmalıyım.

malülen meklilik için hastaneye sevk ettiler kartal arastırmadan rapor aldım ropor oranını doktora sordum aranın yuzde 60 dediler kronik börek yetmezliğine verilen oran bu dediler ve sonradan gelen ssk kagıdında ara karak verilmiş arakararda derince araştırmaya sevk ettiler oradanda aynı oran verdiler ayrıyettende kardiyoloji yüzde 20 verdi 4 ay sonra gelen sonuç red geldi ne yapmam lazım

arkadaşlar %90 raporum var malülen emekli olmam için ne yapmam lazım?

Arkadaşım Fatih,
Sağlık raporunun yüzdesi yettiği durumlarda, sakatlagının görevınden dolayı kaynaklanıp kaynaklanmadıgına bakılması ıcın dosyaların vazife malulu kuruluna gırer, orada tamam bu arkadas vazıfesınden dolayı sakatlanmıstır derse malulen emeklılıge karar verılır, tekrar forumu tara ayrıntılı bılgı bulabılırsın.,geçmiş olsun.

Tolga ilk işe başla dığında maluliyet derecesinde engelin yok ise 10 yıl SGK 1800 primle emekli olursun engeli olarak başladı isen kurum malulen emekli etmez vergi indirimi alarak engellilere tanınan erken emeklilikten yararlanirsiniz onun için 15 yıl 3600 prim gerekli

Üst Alt