Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kronik Osteomiyelit olan kim var?

mtunc52

Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
Bne 14 yıldır sol femur kronik osteomiyelit hastasıyım
benim gibi rahatsızlığı olanlarla burada buluşmak isterim.

slm ben de 2006 yılından beri osteomiyelit hastasıyım kolumda sorun var ve hala geçmedi her yolu denedim olmadı :(((
bir tülü iyileimiyor bilgilerine ihtiyacım var ne yapmalıyım

Geçmiş olsun arkadaşım.Eğer kolun belli bir noktasında ise lokalize ise yani o kol kemiği boyunca yaygın değilse o zaman o enfekte bölge ameliyatla alınıp uzatma yapılabilir.Tabi gerekli antibiyotik ile desteklenerek.Bu ameliyatları genelde en iyi Baltalimanı Kemiik Hastanesi gibi hastaneler daha iyi yapar.Tavsiye ederim ayrıca sizinki yeni başlamış bence tamamen düzelme şansınız var .bende ise malesef tamamen düzelme şansı yok.Buradan Yazışmaya devam edelim.

selamlar 16 yıldır sol femur kronik osteomiyelit hastasıyım bu rahatsızlık hakkında bayagı bilgim tecrübem var bildiğimi anlatmamı isteyen olur ise seve seve yaparım selamlar geçmiş olsun

Slm arkadaşım şu an durumun nasıl nerde tedavi görüyorsun biraz anlatırmısın.Bende sol femur osteomiyelit hastasıyım 15 yıldır.

merabalar bende yaklasık 1 yıldır kronik osteomyelit (sol femur) hastasıyım ..öncelikle endokardit(kalp kaslarının iltahaplanması) hastalığı geçirdim yaklasık 1 yıl önce..bu rahatsızlık ardından osteomyelit tanısı konuldu.. 6 ay antibiyotik aldım çekilen sintigrafide iltahabın aktif olmadı cıktı ve ilaç kesildi... ancak 2 ay sonra tekrar başladı ve ilaca baslandı..bir çok doktora gittim ve çoğu ameliyatı son çare olarak düşündü ama son gittiğim hacettepedeki profesör direk ameliyat dedi..doktorların birbirne zıt kararları benim kafamı karıstırıyor bu konuda bana yardımcı olabilecek olan varsa çok sevinirim..şimdiden teşekkürler

meraba bende sağ femur 9 yaşından beri bu hastalığım var 10 yıl ara ile tekrarlıyor benim sormak istediğim 4,5 cm kısalık mevcut uzatma işlemi yapmak istedim fakat doktorum riskli dedi acaba olursam uzatma ameliyatı ne olur

arkadaşım hiç bekleme ameliyat ol ben 9 yaşından beri bu hastalıkla uğraşıyorum ameliyat geç kalındığı için bacağım da kısalık ve
incelik oluştu ameliyatla temizlesin o bölgeyi ilerde kronik değilse tekrarlamaz kronik ise tekrarlar gene ameliyat olursun

arkadaşlar merhaba bende 1997 yılında trafik kazası sonucu sol pelvis kemiğime platin takılmış yaklaşık 5 yıl iltihap vardı ayağımda

ayrıca kronik böbrek yetmezliği hastalığı var. nefroloji doktorum marmara üniversitesi ortopedi servisinde ki doktor arkadaşlarıyla görüşüp kısa bir zaman için de ayağımdaki platini alıp kemiği temizlediler ve enfeksiyon hastalıkları bölümünde 3 ay gibi bir süre antibiyotik tedavisi gördüm çok şükür şu anda ayağımda iltihaptan eser kalmadı eğer istanbul da olan arkadaşlar var ise aranızda marmara üniversitesi hastanesine gitmelerini tavsiye ederim

Benimki kronik olduğundan malesef tedavisi yok.Sadece geçiştirici amleliyat ve ilaç tedavisi ve 5-6 ay istirahat yaptırıyorlar tedavi beni 1-2 sene idare ediyor.Sıcak hava bu hastalığın dostu söyleyim sıcakta iltihap artış gösteriyor.
Bende 7 cm lik kısalık var ve uzatma işi hayal.Çünkü kemik geri kaynamıyor. 6 kez ameliyat oldum 7. sırada ve baltalimanı Hastanesi bu durumdaki hastaları asla geri çevirmiyor diğer bir çok hastane ve doktorlar uğraşmak istemiyor.Baltalimanında ise sıra bulmak çok zor ,ameliyat sırası 6 aydan önce gelmiyor.

kronik ostomelit

selam arkadaşlar ben berat siirten katılıyorum 2008 de kolumdan kist amelyat oldum siirt özl bir hastahanede amelyatan sonra ufak bir elik kaldı ondan sonra iltihap akmaya başladı 2009 da gene amelyat oldum gene akıntısı durmadı okadar doktor gezdim bri bana bir çare bulmada ve hala akıntısı var en son adanada bana kemik iltihabi kronik ostomelit oldugunu soledi baya yardımcı olacak biri varsan bana yazsın lütfen yada bana telefonumdan bana çağrı yada arasalar çok sevinirim 05433678530 lütfen bekliyorum bazen intihar etmek istiyorum yardım edin bana lütfen

dur kardeş ne yapıyorsun canını sıkma bende 14 yıldır çekiyorum bu hastalığı.Hemde bacağımda sekel bıraktı tüm kemik boyunca ilerleyip çürüttü femur kemiğini ama ben zamanında önemsemedim ondan kaynaklandı.Şimdi sen eğer siirtte yeterli tedavi olamıyorsan istanbul baltalimanı hastanesine gel sana ben cepten ulaşıp dr ismi vs veririm muayene olursun gerekirse ameliyat ederler.SGK vs .. varmı

abe ALLAH SENDEN RAZI OLSUN YA BANA SEN YARDIM EDEBİLİRİSN ÇÜNKÜ İST BİLMİYORUM VE BENİ ARASAN YADA SEN NUMARANI BIRAK BEN SENİ ARAYAYIM EVET SSK VAR İNANKİ OKADAR DOKTOR GEZDİMKİ PARA ÇOK HARCADIM MADİ DURUMU OLSAYDI BU HALE DÜŞMEZDİM BENDE ÖZL BİR ŞİRKETE ÇALIŞIYORUM İNANKİ VERDİGİ MAAAŞ 4500 YT VE SİGORTALIYIM YARIN SENİ TELEFONDAN BEKLİYORUM ABE NOM 05433678530

Bu arada abe ikinci amelyat oldugumda kemik zarar görmiştü ve kemigi oydular sonra platin koydugunu soyledi ve bazen ağrısıda oluyor

selam sevval2003 2008 de kolumda agı vardı doktora gitigimde amelyat olacksın ve iyleşeceksin dediler amelyat oldum kist vardı sonra iyleşmeden iltihap akmaya başladı ve ogunden beri gen amelyat oldum kemigi oydular sonra platin koydular hala iltihap akıyor yardımcı olursanız sevinirim kemik iltihabı var bende rica ediyorum senden ben şüan siirteyim bana yardımcı ol abe nom 05433678530 cvp bekliyorum bende şüan siirteyim ve istanbula gelmek istiyorum yarımcı ol banan ne olur?

Gençler, osteomyelit kesin tedavisi olmayan zor bir hastalıktır. Hasta kemiğin kesilip çıkarılması, kaynağın kurutulması için tek kesin çözümdür. Bunun dışında sadece antibiyotiklerle tedavisi ise mümkün olmayıp zaman kaybından başka birşey değildir. Cerrahi müdaheleye ise kesin teşhisten sonra uzman doktorlar tarafından verilmelidir. İstanbul Baltalimanı Kemik Hastanesi veya İstanbul Tıp Fakültesi Çapa Hastanesi bu işin çözümü için önerebileceğim yerlerdir. Ben Çapa'da şifa buldum. Gittiğim tüm hastaneler tedavimin mümkün olmadığını söylemişti, oysa Çapa Hastanesinde gördüğüm tedaviden sonra (4 ay yattım ve bir dizi operasyon geçirdim) antibiyotik takviyesi ile iyileştim ve şu an süratle toparlanıyorum. Hepinize acil şifalar dilerim.

ardarda;

Osteomyelid, sadece antibiyotiklerle tedavi edilemez. Ederim diyen hastaya eziyet ediyor demektir zira kaynak kurutulmadıkça nüksetmesi önlenemiyor. Kaynağı kurutmanın tek yolu ise hasta kemiğin kesilip çıkarılması, başka yolu yok. Kesin ameliyat diyen hoca doğru karar vermiş bence onu dinle, acil şifalar dilerim.

Merhabalar,

Bende 1993 yılda sağ femurda osteomyelid geçirdim.3 defa ameliyat oldum son ameliyatımda femur başı iltihapdan çürüdüğü için tamamen alındı.Bacağım 6 cm kısa kaldı. O gün bugündür bir daha dışarı iltabi akıntım olmadı. Bünyem zayıf düştüğünde bacağımda ağrılar oluşuyor. CRP ve sedimantasyon değerlerime baktırıyorum. Bu değerler yükseldi ise antibiyotik tedavisi görüp enfekte durumu ilerlemeden önlüyorum. Hiç bir zaman vücüt bu durumdan tamamen kurtulamıyor malesefki bu bir gerçek. ama her zaman erken tedavi en iyi çözüm şakaya gelmiyen bir hastalık. En az zararla kurtulabilmek için uzmanına gitmek lazım . Doktorumun nerde çalıştığını iletebilirim. İstanbul Bostancı Central Hospital hastenesinde çalışmaktadır. Burası özel bir hastanedir ama ssk ile anlaşması vardır. Doktorumun ismi Tuğrul Berkel 17 senedir hastasıyım. Son ameliyatımı 1993 de Tuğrul Bey de yaptırdım. 17 senedir dışarıya hiç akıntım olmadı, enfeksiyonlarımı erken tedavi ile durdurmayı başardık, darısı başınıza....

Bu hastalıkda en önemli şey moraldir buna özellikle dikkat etmenizi tavsiye ederim.

Bunun yanı sıra proteinli yiyecekler yemenizi öneririm.Süt, bal, tereyağ, peynir, yoğurt ve mümkünse et sofranızdan eksik olmasın. Hayat şartlarının zor olduğunun farkındayım ama beni ameliyat eden doktorun babama söylediği cümleyi söylemek isterim size. Sofrandan bu yiyecekler eksik olmasın bu yiyecekler eksik olursa sofraya harcamadığın parayı operasyon ücreti olarak bana verirsin demişti :)

Sevgiler
Elif

Çok can sıkıcı bir hastalık.Tam iyileştim derken birden kötü olabiliyor, çok kötü derken birden iyileşebiliyor.Tıbbi tedavilerin bugüne kadar olumlu katkısı olduğunu söyleyemeyeceğim.Hatta akıntı alabildiğine sürüyor.Sonuçta ne olacak bende bilmiyorum.Hayırlısı bakalım.

İltahap ve akıntısı olanlar Bal + propolis pansumanı hakkında kendilerini eğitmeleriniönermek isterim.
Bu konuda yapılan tıbbi deneylerin internette birçok makalesi var.
İrdenemesinin çokfaydalı olacağını değerlendiririm.
Geçmişler olsun
Girgin

Merhaba bende 13 yıldır sol femru kronik osteomyelit tedavisi görüyorum rahatsızlığım var bende tanışmak isteyenle tanışabilirim size cokda faydalı birşey söyleyeyim ısırgan otunun tohumunu bulun susam gibi oluyor onu kaynatın sahlepi andırır devamlı ve sürekli için ben cok büyük faydalarını gördüm arkadaşlar gerisi size kalmış eyer arayıp bulamıyorsanız size yardımcı olabilirim para istemiyorum 0542 597 43 08 numaram

Maalesef bende bu enfeksiyonla yaşıyorum şu an benimki 6 ay oldu ameliyatlardan sonra şu sıralar mr çektiricem sonra muhtemelan karar verilicek rontgenimde kemik eksikligi baris şekilde görünüyor eskiden iyi ayagımdaydı son 2 haftadir sol femurda kaldı akıntı ateş halsızlık gibi şikayetlerim kalmadı..

Selam arkadaslar,
Ben spina bifida hastasıyım en son 12 yaşında amelıyat olmustum ayak bileği düzeltilmesi için biraz düzeltildi.. Sol ayagımda bilekden altında his yok. 8-10 aydır ayağımın altında yaklasık olarak mercimek tanesi kadar bir delikden iltihap akıyordu arada sırada bazen kapanıyor bazen acılıyordu bu surecde..... 3,5 ay önce kadarda ayağımda bir şişme meydana geldi çok ateşlendim çok aşırı iltihap birikti 2-3 aydır dr. dr. gezdim ama bir sonuca ulasamadım. Şuanda ayağımdaki şişkinlik hala duruyor toplam 100 gün kadar oldu komple hiç düzelmedi ve sürekli akmaya devam ediyor.. bu tedavi süreci icersinde yaklasık 35 tane antıbıyotık iğne , 50-60 tane kadarda hap kullandım bir fayda görmedim... tavsiye edeceğiniz DR. olarabilir, ilaç olabilir, ne bilim aklınıza ne geliyorsa yardımlarınızı bekliyorum..

Not : en son heyete çıktığımda sürekli bu hastalığı çekiceğimi ve daha kotuye gıtmesı durumunda ayağımın kesileceğini soylediler.

Kronik ostemiyolit tedavisi zor bir hastalık doğru, uğraşmak istemeyen çoğu doktor mezarda geçer diyor. Ancak, şahsi düşüncem hastalığın geçmemesinin en büyük nedeni yanlış ve eksik tedavinin uygulanması. bende yaklaşık 5 yıldır uğraşıyorum şükür şimdi çok iyiyim. Naçizane tavsiyem bu işle özel olarak ilgilenen tecrübeli bir ortepedi doktoru bulun. Tabi temizleme işinde kemiği kazırken ve ölü dokyu çıkarırken tecrübe çok önemli (benimki biraz gaddarca davranarak 20 santim oluk açtı kemikte, sanki kanserli kemiği temizler gibi :)). Enfeksiyon kaynağı temizledikten sonra lokal antibiyotik kullanımı mutlaka olmalı çünkü kemikte damar sistemi olmadığı için yüksek dozda antibiyotiğin bakterilerle karşılaşması çok etkili oluyor. Bunlar antibiyotikli boncuk, çimento vb. meteryaller. ondan sonra uzun ve meşakatli bir damardan antibiyotik tedavisi taki vücuttaki sedim crp grafilar tertemiz olana kadar (yaklaşık 8 hafta:( ) tabi tedbiren herşey iyi olsa bile en az antibiyoğe 3 hafta daha devam şartıyla. Ayrıca destek amaçlı HBO falan deneyenler var ben de gerek görülmedi. Ayrıca antibiyotiğin alınan kültürde üreyen bakteriye göre seçilmesi mümkün olan en yüksek dozun verilmesi iyi bir enfeksiyon hastalıkları uzmanı gerektiriyor. Bu hastalığa yakalananların mutlaka tıp fakültesi düzeyinde bir yerde tedavi olması benim tavsiyem. Buarada ilk tedavimi istanbul gata yapmıştı ama er olarak bakmışlardı, şimdi verilen antibiyotiğin yarısı kadar antibiyotik ve yarısı kadar sürede, 3 cm kemik açılarak mr bakılmadan ameliyat sonuç 3 sene sonra tekrar ağrı, şikayet.

elif hanım benimde 6 cm kısalıgım var sorunumuz aynı peki senin kısalığın geçtimi ameliyatla uzatıldımı veya uzatılma sansı nedir.

Emrah kardeş benimde osteomiyelit ten kaynaklanan 7 cm kısalık var eğer iltihap kemikte yaygın değilse uzatma yapılabilir.Benim sol femurda çok yaygın olduğundan Dr lar kemiğe antibiyotikli çubuk bile koymadılar.Uzatmayı illede istiyorsan yerine sağ ayağını kısaltalım dediler :) tabi kabul etmedim.

Öncelikle hayırlı akşamlar sağlıklı yaşamlar.Bu siteye tevafuken rastladım. dikkatimi çekmemim sesebi ise benim de sizler gibi bu hastalığı geçirmiş olmam. umarım bu paylaşımım çoğu arkadaşım için umutlara vesile olur. bu sancılı süreçte umutlu olmak ,yaradandan umudu kesmeyip olumlu düşünmek enönemli dayanagımız olsa gerek. hikayem 15 sene öncesine dayanıyor.
hastalığa 2. sınıfın sanunda eklem intihabı tanısıyla başladım.( sağ femur)bu tanıyı koyan hocalar hastalığın kemiğe geçmesi durumunda ne tür sakıncalar doğuracağını anlatıp durdu. yok kesilecekti yok en iyi kısa kalıp topal kalacaktı. hastahanede geçirdiğim bir küçük operasyan ve 28 günün ardından hastalık kemiğime bulaştı. bu durumdan sonra çok zor bir süreç başladı, yoğun antibiyotik tedavisi ile tedavim 3 sene sürdü. 3ve 4. sınıfları hiç okuyamadım.1997 yılında babamın maaşı 14 lira benim kullandığım antibiyotiğin tanesi ise 7 liraydı(targocit diye hatırlıyorum) 300 tane fln kullandım. bir başka sorunumuz ise babamın sinopta görev yapıyo olmasıydı. zira samsunda ünide ayağıma alınan alçı daha 6 saatlik yolculuğumun ilk saatlerinde kırılıyordu. bu sekilde samsun sinop arası mekik dokurken hastalığımın başına beni için o an fazla bir anlam ifade etmeyen'kronik' kelimesi eklendi. bu durum moralimizi bayağı bozmuştu. ayağım yaklaşık iki yıldır için için ağlıyordu kemiğimin ne kadar inceldiği gözle bile görülecek seviyeye gelmişti. ayağındaki akıntı durunca umutlara gark oluyorduk ta ki yeniden akıntı başlayana kadar. en nihayeti ayağıma diz bölgesindeki kuvveti kalçaya verecek bir dıştan protez ayak yaptılar. bir seneye yakın bu cihazı kullandım.(hala odamda asılı duruyor) çok mutluydum . okula da başlamıştım. hareket ediyo olamk deyneklerden kurtulabilmenin ne anlama geldiğini yaşamayan bilemez. işte o dönemlerde ayağım bir kapandı daha da akmadı. hastalıktan cenabı allahın izniyle doktorların ve ailemin özverisiyle kurtulmuştum.
inanın bu satırları yazarken boğazıma bir seyler düğümleniyor çoğu yerde hafızam bana ihanet ediyor olabilir. anlayışla karşılayacaksınız ki 10 yaşındaydım ve üstünden 14 yıl geçti. bu süreçte ben hep iyileşeceğime inandım ailem için için ağlıyodu ama bana hiç belli etmediler. olayın ehemmiyetini ben çok sonraları öğrendiğimde şok olmuştum. bellki tüm bunları bilseydim iyileşemeyecektim.
altını çizmek istediğim bir husus ise bir arkadaşımızın yazdığı gibi bu süreçte bakımın çok iyi olmasıdır. ben inanın abartısız günde1.5 litre taze köy sütü, 2 litre taze sıkılmış limonata ve 1-2 bardak pekmez tüketiyordum. eti ve sütü çok tükettim babam değişik pekiştireçler vereler midemi genişletmişti 70 kiloya kadar çıkmıştım. umudunu kaybetmiş insanın başka kaybedecek birşeyi kalmamıştır.
umutlu olmak sabırlı olmak derdi vereni şifayıda vereceğine inanmak bu yoldaki dayanağım oldu. şuan üniyi yeni bitirmiş kpss ye hazırlanan bir öğretmen adayıyım. allaha çok şükür hastalığından şu an için eser yok. sizinde en kısa zamanda sağlığınıza kazanmanız için duacıyım. bilimsel bir gerçekle sözlerime son vermek istiyorum eğitimci arkadaşlar bağlama şüphesiz ki hakimdirler. öğrenme psikolejisinde iki kavram vardır. 1.si öğrenilmiş çaresizlik eğer bir işte birkaç kez başarısız olduysak veya istediğimiz gibi sonuçlammayan bir durum varsa organizma o işi hiçbir zaman yapamayacağına o durumun hiçbir zaman gerçekleşmeyeceğine kendine inandırır ve mücadeleden vazgeçer.2. kavram ise kendini gerçekleştiren kehanettir ki en kısa tanımıyla kişinin kendini duruma nasıl inandırdıysa o durumun o şekilde gerçekleşmesidir. öğrenilmiş çaresizliğe düşmeden umut ve dua ile üstesinden gelinemeyecek yoktur.
bırakın umudunuz kendini gerçekleştirsin.inşallah bu hastalığın pençesindedi kardeşlerime bir umut vasilesi olabilmişimdir. sağlıklı ömürler diliyorum. 05548212421

kronik osteomyelit

İyiaksamlar arkadaslar bendede kronik osteomyelit var ve tekrarliyor bendeki mazisi 6-7 sene oncesine dayaniyo ancak benim ayagimin en akintili ve kotu doneminde bile 14 gunglub hbo(hiperbark oksijen). tedavusiyle iylesti ve ben tabi bu tedaviyi sigortam olmadigi.icin alamadim ve ailemin durumu iyi degildi neysehboyu aldiktan sonra ikibucukyil hastaliktan eser yoktu ve ikibucu yilin sonunda tekrarladi ne yazikki ve geldoktor git doktor kafayi yedim cunku doktirlar ilgilenmedi sanki bu hastaliktan kacargibiler anlamadim ve ensonunda kafayi yedim ayagimi kestim bir vurusta oderece puskolojimi bozdu anlatamam sizlere ve sonunda iltihaplu bolgeyi kazidilar iylesti ama 8 ay sonra yine nuksetti baktim iylesmiyo ben hastaligimi kendim tedavi edicem dedim ve medikale giderek pansuman malemesi aldim ve manava giderej birkoloda sarimsak evet sarimsak ve sabah aksam bitane yutuyorum akinti yok ama ayagimda delik var kucucuk kalem ucukdar oraya da koyuyorum iylesiyo yavas yavas sarimsagin faydalarini okuyun side yiyeceksiniz bu hastaliga bide ari sutu iyi geliyor onuda alicam yani arkadaslar vu hastalikta kendinizin coooook buyuk rolu var bende cok muzdarbim ama ne yapayim kendimi ikna efiyorum bi sekide bu hastalik be ni ye ne.mez bitti kardesim eger benim gibi dolu dolu olupta derdini paylasmak isteyen varsa bu hatalik yuzunden jumaram bu05459585694. ha bide okulda bi hocamiz vardi selma hanim hayatta herseye ragmen gilun derdi heran denedim hicbi zarari yok sizde deneyin bu hastaligi once kafamizda sonrada bedenimizde oldurelim arkadaslar iyiaksamlar

Tugcekortan baltalimani kemik hastaneninde BILAL DEMIR isminde dr var tavsiye ederim herkese ben yaklasik 4 yildir tedavi görüyorum ve 9amaliyat oldum 17 cm kemik kesildi bende sol femur da suan extarnol fiksator takili uzatma yapılıyor ve bir problem yok... Baltalimaninda bütün operatör uzman doc. Dr la samimiyetim vardir coguyla bu hastalık icin yüzyüze geldim gayet iyi drlar tavsiye ederim herkese

Ben Kıbrıs'ta yaşıyorum ve burdan 182'yi arayarak randevu almak imkansız. Telefon hattımız 182'yi aramaya izin vermiyor. TC Vatandaşı olmadığımız için de online randevu alma şansımız yok TC Kimlik numaramız yok çünkü.... 2 gündür Baltalimanı Hastahanesinden randevu almak için çaba sarfediyorum ancak başarılı olamadım. Sizin bana yardımcı olma şansınız var mı :?

Arkadaşlar merhaba,

Ben de 2010 yılında bir trafik kazası sonucu sol femur kemiğimi kırdım ardından adından bile suan korktugum bu hastalıkla tanıstım.Doktor doktor gezdim, duydugum her hastaneye gittim, her türlü tedaviyi arastirdim.2,5yıl boyunca hiç geçmedi hep bacağım sinsi sinsi iltahap topladı ya da hayatımı altüst ederek iltahap akıttı.6 kere ameliyat oldum sayısız ilaç kullandım.Psikolojim altüst oldu, hayatimin en önemli yıllarında bu hastalıkla uğraştım hep.Şuan iyileştim bile derken korkuyorum ama 3 yıldır hiç akıntım yok yaralar kapandı, koşabiliyorum.

Umudunuzu kaybetmeyin hiç lütfen.

Ben tedavi süreci boyunca bu işle ilgilenen bir çok doktorla görüştüm, en sonunda beni tedavi edebilecek iki adet doktor buldum ve gerçekten olması gereken buymus.Isteyen arkadaslarıma memnuniyetle iletişim bilgilerini paylaşırım.
Tabi tedavinin yanında beslenmeme çok dikkat ettim, sigarayı bıraktım, pansumanlarıma çok dikkat ettim ve iyileşmeye başladığımda da spora başladım.

Telefon numaram 0505 299 69 53 lutfen bu hastalıkla ilgili sormak istediğiniz birşey olursa arayın , mesaj atın yardım etmekten çok memnun olurum.

Üst Alt