Arkadaşlar merhaba,
Ben de 2010 yılında bir trafik kazası sonucu sol femur kemiğimi kırdım ardından adından bile suan korktugum bu hastalıkla tanıstım.Doktor doktor gezdim, duydugum her hastaneye gittim, her türlü tedaviyi arastirdim.2,5yıl boyunca hiç geçmedi hep bacağım sinsi sinsi iltahap topladı ya da hayatımı altüst ederek iltahap akıttı.6 kere ameliyat oldum sayısız ilaç kullandım.Psikolojim altüst oldu, hayatimin en önemli yıllarında bu hastalıkla uğraştım hep.Şuan iyileştim bile derken korkuyorum ama 3 yıldır hiç akıntım yok yaralar kapandı, koşabiliyorum.
Umudunuzu kaybetmeyin hiç lütfen.
Ben tedavi süreci boyunca bu işle ilgilenen bir çok doktorla görüştüm, en sonunda beni tedavi edebilecek iki adet doktor buldum ve gerçekten olması gereken buymus.Isteyen arkadaslarıma memnuniyetle iletişim bilgilerini paylaşırım.
Tabi tedavinin yanında beslenmeme çok dikkat ettim, sigarayı bıraktım, pansumanlarıma çok dikkat ettim ve iyileşmeye başladığımda da spora başladım.
Telefon numaram 0505 299 69 53 lutfen bu hastalıkla ilgili sormak istediğiniz birşey olursa arayın , mesaj atın yardım etmekten çok memnun olurum.