Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kronik Osteomiyelit olan kim var?

Kronik Osteomyelit Hakkında

Arkadaşlar

ayağımın hemen üstünde kronik osteomyelit var inanın hayatı çekilmez hale getirdi bana sürekli enfeksiyon akıntı,sancı,ağrı enfeksiyonlar beraber gelen ateş halsizlik vs

Birsey demek istiyorum oncelikle selamun aleykum sayin OturanBoğa abi acaba bu osteomiyelitin kesin tedavisi amerikada kubada felanda yokmu yani arastirma yaptim istersen bi sende bak bu hani kubada gelistirilmis bi igne osteomiyelittede ise yaradigini gordum ilacin ismi heberprot-p bi bak abi nasil haksizmiyim ben yanlismiyiim

Bi cok kezde yazdim farkli isimlerle tel degismekten mecbur hesabimi ismimi degistirerek yazdm abi 10 uncuyuda oldum ameliyat olarak en son ispartadan geldim iste bi ay once ameliyat oldum smdi yine akinti mevcut allah bize acisin yoksa byle yandikki ne yandik

Tek care amputasyon dyorlar baska bi care yok yada omur boyu akacakmis bilmiyorum onca sey denedim yalniz birtek bi is yaramadi hic biri ne yapacaz byle bilmiyorum acaba dyorum amerikada veya baska bi ulkede ne bilim illaki vrdir degilmi bununda tedavisi avusturalyada mesela yeni duydum bunuda hic bir sekilde hic birseye caresiz degiliz herseyin tedavisi mevcut dyorlar ne kadar dogru bilemiyorum

Simdi hem sizin hemde benim bu sorunum icin televizyona tel acip roportaj yaptim insanllah biri cikip biz yardimci oluruz yaparz iyilesirsin derler ne bilim biz sessiz bi sekilde byle devam edersek isimiz zor hergun byle devam edemez herzman bunu cekmek zorunda degiliz elbet vardir bi caresi bende ona istinaden tvye derdimi anlattim gelisme olursa insallah ki olacaktir tekrar yazacam k.bakmayin daha oncesinde beni iyi edecegini soyleyen doktorda dandik antin kuntin biri cikti ypamadi elimizden geleniyaptik diyip salladi neyse allahim bize yardim etsin insallah

Slm arkadaşlar ben facebook ta osteomiyelit hastaları diye sayfa açtım facebook olanlar sayfamı beğenip orda bulusabirsek belki mutlaka birimizden birisi şifa kaynağı olarak yardımcı oluruz diye düşünüyorum 17 senedir bu iltihapla uğraşıyorum şuan ege üniversitesinde tedavi görüyorum insallah ümidimizi yitirmeyelim

Merhaba arkadaşlar;

2016 yılı Mayıs ayından bu 2018 Temmuz ayına kadar bende sağ ayak baş parmağıma kronik osteomiyelit tanısı konulduğundan dolayı farklı hastane ve doktorlara 3 kez ameliyat oldum ve antibiyotik tedavisi gördüm. Fakat sonuç hüsran oldu, akıntı, şişlik ve morluk devam etti.

Temmuz ayında bu forumda okuduğum Prof.dr. Levent Eralp beye gittim kendisi önce sigarayı bırakmamı şart koşarak Temmuz 7 de ameliyat etti. Ameliyat sonrası bana kemik tüberkülozü (kemik veremi) şüphesi olduğunu söyledi. Ameliyatta alınan örneklerden ve daha sonrası kan tahsilinde tüberküloz doğrulandı.

Şuan 3 aydır verem savaşın verdiği ilaçları kullanıyorum. Ayrıca ameliyat sonrası 60 seans hiperbarik oksijen tedavisi aldım. Şuanda 3 aydır akıntı ve şişlik yok. Sadece ara sıra morarıklık oluyor. Sözün kısası; Levent Eralp hocayı kesinlikle tavsiye ederim ve kemik tüberkülozü araştırmasını da yaptırın. Rabbim acil şifalar versin hepinize.

Üst Alt