Tren bedava, dert etme. 7 sene önceki Phonak tecrüben için dedim onu. Gel, buyur bekleriz.@OĞUZATAY
sevınırım valla otıcon ıcın tesekkurler ederımkım demıs mazıde dıye canım otıcon ıcın
ama ankaradan ıstanbula gıtmek ıcın cok masraf ederım.
Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.
Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.
Tren bedava, dert etme. 7 sene önceki Phonak tecrüben için dedim onu. Gel, buyur bekleriz.@OĞUZATAY
sevınırım valla otıcon ıcın tesekkurler ederımkım demıs mazıde dıye canım otıcon ıcın
ama ankaradan ıstanbula gıtmek ıcın cok masraf ederım.
bende tesekkur ederımpıller cok kotu bu arada@GRAHAM BELL Teşekkür ederim koruyucu ablam. Piller için 25'ten aşağı yok. Kur uçmadan tedarik yap, derim.
Sen kaç numara pil kullanıyorsun?bende tesekkur ederımpıller cok kotu bu arada
kımı hemen bıtıyor kımıde 14 gun gıdıyor
gıttıgıdıyordan bır kutu almıstım bakalım ne kadar ıdare edecek
bluetoohtlu cıhaz kullananlar pılı cabuk bıttıgını anlamamız lazım cıhaz kullananlar olarak
keskı bende telefonu fılan kullanabılen sagır olsaydımda pıl parasını hıc acımazdım
bu ısıtme cıhazı nımetınede sukran borcluyuz
sagır olmak zordur ama bu gunlerımıze cok sukur dıyelım
Hastaneden işitme cihazı kullanabilir raporu ve odyo sonucunu işitme cihazı merkezine götürün. Orada tekrar test edip, kontrol edecekler. Desibele göre kayıp değişir ve cihaz değişir. Onu size cihaz şirketi söyler, doğru cihaz ile kaybı telafi eder tabiî ki. Fiyat değişir; yengeniz çalışan ise 1200 lira, emekli ise 1500 lira SGK karşılar cihaz başına. LORA@OĞUZATAY yengem yaşlandıkça işitme kaybı yaşıyor. Kendisi ssk li. Ona nereden ve nasıl hangi işitme cihazını alabiliriz. Bu cihaz duymasını sağlar mı. Cihazın markasını ve fiyatını yazar mısınız.
Yeni alacağı cihazı denemeden almasın o zaman. Oticon tavsiye ediyorum ben. Dediğiniz hususa kimse bir şey yapamaz, deneyip kendisi alacak.@OĞUZATAY ama yengeme daha önce hasta haneden işitme cihazı verdiler ama cihazı kullanamadı yankı yapıyor diye. Biz kaliteli ithal bir cihaz almak istiyoruz. Bu konuda bilgi verir misiniz.
...artık daha guclu pıller kullanılan cıhaza terfı etmem lazım kıfayet etmıyor cunku
Merhaba, hangi marka cihaz aldınız ve pil ömrü ne kadar gidiyor?[FONT=Arial]Bence biraz paraya kıyıp şarj edilebilir işitme cihazına terfi etmek gerek.
Ben iyi ki de şarjlı olanından almışım, 2 bin lira fazladan ödeyerek. Ne uğraşacaktım pille mille, takması, satın alması, yok kur fırlamadan toptan alayım telaşı falan...
[/FONT]
Sizin cihazın markası nedir.. Sessiz Dünyalı