Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kulak çınlaması nasıl hafifleyecek?

Bu kulak çınlaması bende 8 seneden beridir vardır, sadece çınlama değil çok değişik seslerle beraber uğultuda var, üstüne bir de işitme kaybı olunca iyice kötüleşiyor.

Bu kulak çınlamaları bazen gerçekten çoğalıyor, bende de menier var, bazen geceleri uyuyamıyorum, yada çok uyanıyorum, sabah kalktığımda uyumamış gibi hissediyorum.

Bu çınlama neye göre artıyor, neden oluşuyor 8 yıldır daha çözemedim.

bende yaklaşık 10 yıldır kulak ugultusu. çekirge sesleri yaşadım. işitme kaybım %30 lard her iki kulakta da. kaç prof gezdim çözüm bulamasım. 5 yıldır kulak arkası küçük kulaklık kullanıyorum kulaklıktan çok memnunum ama keşke duyum eksikliğimi azaltabilsem. öğretmen olmam işimi zorlaştırıyor. kulaklığı takınca sanki müziğin sesini 3 kademe yükseltmişim gibi oluyor. keşke tedavisi olsa....

arkadaşlar günaydın... Kimseyi umutsuzluluğa sürüklemek istemem ama.. Ne kullanmadığım ilaç kaldı... Nede aktar dan almadığım bitkisel ilaç kaldı. Kulak zarına aralıklı... Uzman doktor tarafından yapılan iğneye kadar vuruldum.. Ama sonuç sıfır elde var sıfır. Abartısız ankarada gitmediğim devlet hastanesi kalmadı... Sonuç aynı düzelme azalma yok....işin sevmediğim tarafı. Vardıyalı işte çalışıyorum uyku problemi zaten sıkıntılı ... Uyandığım zaman tekrar uyumak elde deil.......o gece çalıştığım bir hafta bana resmen işkence..... Varsa bildiğiniz bişey kurtulmak istiyorum bu hastalıktan.. Saygılar

arkadaşlar ankara'da nebil göksu var ün yapmış biri kesinlikle o şarlatana gitmeyin. 3 kez gittim hiç birinde sonuç alamadım. yaptığı tek şey yazıyo betaserci 300 lira muayane ücreti ödüyorsun 3 ay sonra tekrar gel diyor. Mustafa kahramanyol'a gidin derim ankara kent kbb de farklı tedavi yöntemleri var.

kulak çınlaması kulaktaki kıl kadar ince sinirlerin hasar görmesinden oluşuyor ve tedavisi henüz yok ancak siz sesi düşünürseniz kafaya takarsanız o ses hep çogalıyormus gibi gelir yapacagınız şey şu çınlarsa çınlasın umrumda değil zamanla alışıyorsunuz uyku zamanı çınlamayan kulagın üstüne yatın daha az duyarsınız

Prof.Dr.Nebil Göksu, Türkiye'nin yetiştirdiği sayılı KBB doktorlarından biridir. Bilgilisi, yeteneği ve eğitmenliği ile bir çok hastaya şifa vermiş ve değerli doktorların yetişmesinde önemli rol oynamıştır.
Çaresizlik, öfke ve depresyona neden olan kulak çınlaması, maalesef henüz tıbben çözüm üretilememiş rahatsızlıklardan bir tanesidir. Bu rahatsızlığın yarattığı öfke kabul edilebilir bir şeydir. Ama Nebil Hoca'ya "şarlatan" demek asla kabul edilemez...

twilight

doktor kulak cinlamasi icinfarkli yontemleri var diyosun. biraz anlatsan. nasil yontemler.
gerci ameliyatlar tekrarladikca cinlamalara hangi yontem olsada fayda edecegi hafsalam almiyor
nebil goksu gene az aliyormus.bizim doktorun vizitesi 350 lira.benim doktor dinlemiyo bile kulak cinlamasi dersem.

cinlamaya hangi yontem ise yarar diyebiliyorum:(

yok shukufe çınlama için değil onun zaten tıbben tedavisi mümkün değil ona bende kanaat getirdim. çınlamam ve baş dönmem dönem dönem ataklar şeklinde beliriyordu o dönemlerde gittim nebil'e hiç bir tecrübesi yok onun işi gücü meslektaşları ile dalga geçmek kendi sitesinde yayımladığı bir yazıyı sölediğim de bile onu hangi doktor söylediyse dolandırıcının ta kendisi demişti sonrasında kendi sitenizde yazıyor dediğimde rengi benzi attı adamın =) temporal mr girdim orda ki adam sonucu yazarken iltihap varmış dedi nebile söyledim güldü nerden görmüş dedi falan öyle bi şey yok sen vasoserc betaserc ne varsa yazdı 3 ay sonra gel dedi. nörolojıye kadar gittim o gün nörolojı de tespit etti.. Nebile gidin ya da gitmeyin beni ilgilendirmez başıma gelenler bunlar karar yine de sizin.

Üst Alt