Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kulak Laser Tedavisi ile ilgili bilgileri paylaşalım?

2004-2005 Yılları arasında İzmir Bornova'da bir klinikte lazer tedavisi gördüm :)
14 yaşında kaza sonucu başladı bende kayıp, sinirler zedelenmiş.
Sol 100 db, sağ 118 db işitme cihazı takmayı bir türlü kabullenemedim, sürekli farklı cihazsız tedavi yöntemleri araştırdım, koklear implatn vardı ama estetik olarak 2 parça kablolu ve benim kabul etmem mümkün değildi!
Neyse İstanbul dan kalktık İzmir bornavaya gittik, o zamanın parası ile 1500 TL verdik, 15 gün lazer tedavisi gördüm iki kulağıma bir şey sokup ışın verdi doktor, bir anda düzelecek demedi ama yavaş yavaş düzelecek dedi, ama düzelmedi. parada boşa gitti :)

19 Nisan 2017 de Koklear implant ameliyatı oldum çıktım, Kanso model cihaz kullanıyorum, 2 ay oldu kullanalı çok şükür duyuo anlıyorum en küçük seside duyabiliyorum.
Yani demem o ki;
İç kulak problemleri ameliyat ile düzelmeyenlerde koklear implant kaçınılmaz bir durum, boşuna zaman kaybedip sözde farklı tedavilere para saçmayın.
Kanso keşke 3-5 sene önce çıksaydıda o zaman olsaydım diyorum şimdi.

Üst Alt