Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kulakta işitme kaybı ve çınlama için kullandığım ilaç duymamı azaltmış olabilir mi?

Siz hiç zaman kaybetmeden hemen implant olun. Şimdikiler teknolojik olarak da çok gelişti. Kesinlikle Allah ın izniyle faydası olur. Bende SSK nın karşılamasını bekliyorum. Aradaki farkı verip üst modele geçmek için @Emrdyl

Hmm desene kayıp 90küsür 52yazmışın başta rapormuymuş o benim orta desibel

Olur size implant ozamn

Düzelir işlh anlaman her implantlıda anlıcak diye kaide yok kimiside anlamıyo implantlı

Hmm düşünmüyosan cihaz artık takcan iyi bir cihaz dene

flora19

Ben cihaz zaten istemiyorum çünkü gerek yok. İmplantıda düşünmüyorum. Yani çok anormal bir durumum yok. Ses tonu ile ilgili sıkıntı sadece

Kardeşim senin testin yanlış o zaman [FONT=sans-serif]sağ kulak 98. sol kulak 110 db bu sonuçlara göre senin cihazdan verim alman çok zor.Yani %52 rapor demek iki kulağında totale yakın olması demek. Sen artık implant adayı olmuşsun. [/FONT]

Test sonucunu atar mısın buraya anlama oranın ne durumda merak ettim.

twilight

anlama oranım testte yazmıyor aldığım raporda
ama bazen gayet iyi anlıyorum.
bu sorunda ilerleme olabiliyormuş.
bakacağız artık bir çaresine
konuşmamda gayet iyi ve akıcı bir sorunum yok

@Emrdyl
İşitsel nöropati denilen bir hastalık vardır.
Konuşmayı bazen anlarsın bazen anlayamazsın.
ABR ve OAE testleri ile tanı konur.
Testleri Diyarbakır veya Antep'te yaptırabilirsin belki. Olmazsa Adana'da Çukurova Üniversitesi.
Kesin tanı için bu testlerden sonra MRI ve/veya BT isterler.

Son düzenleme:
Diyarbakır'da tanıdığım doktor yok.
Dicle Üniversitesi KBB veya Odyoloji Kliniği'ne başvurabilisin.
Üniversitede bu testlerin yapıldığını zannediyorum.
Odyoloji Kliniğinde Uzman Odyolog Tülin Hanım var diye biliyorum. Hala oradaysa selamımı söyleyin.

sahranil

Arkadaşlar bende maalesef bir aydır hiç duymuyorum ameliyat oldum 18 mayısta ama ameliyatı yüz felci ve menenjit geçirmemem için olmuşum yarın devlet hastanesine özürlü roporu müracatı yapcam

İşitme testin totem yani işitme cihazı da kurtarmıyo artık beni 6 ay sonra imlant yani biyonik kulak taktırmam gerekiyomuş duymam için taktırcez artık böyle çok zor bir aydır ses duymuyom 38 yaşındayım bi yandan halimize şükretmeyi öğrencez hafif uğultu çınkana oluyor yürürken ve konuşurken ama doktor zamanla kaybolcek dedi hayırlısı diyelim siz siz kulak ve baş ağrısını hafife almayın hemen doktora gidin

Üst Alt