Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kumar oynama alışkanlığımdan nasıl vazgeçerim?

@Mustafa788, doktor bir şey yapamıyor. sigara bırakma ilacı yazdı biraz ilgim azaldı ama misli işlem yapmaya devam ettim. bırakamıyorum sürekli daha fazla işlem açıyorum belki zararın birazını kapatırsam ilgiyi azaltabilirim

@Kumarbaz, borcunu kapatmak için oynarsan daha çok içeri girersin devlet hastanelerinin anatem bölümlerine başvur özellikle sancaktepe badem bu işi çok iyi yaptıklarını duydum yol yakınken dön bu haram para indana hiçbirşey kazandırmaz aksine aldıkça alır

@Mustafa788, Kendinize hoşunuza giden bir hobi edinin ve sürekli ona yoğunlaşın, kumar oynamanıza sebep olacak her şeyi hayatınızdan çıkarın. İnşAllah temelli kurtulursunuz, çok zor bir durum, Allah yardımcınız olsun.

ilaçlar insanı daha çok kumara sürüklüyor mu? lütfen yardımcı olun

@Hüseyin404, yurt dışındayım doktora gidemiyorum benim eve dönmem gerekiyor ama ailem karşı çıkacak yapamıcam

Herkes parayı işi batırıyor diyip kazıkazana sarmıştım.Loto falan kurtarmıyordu çekilene kadar süre geçiyordu.Coin de bir 50 dolar kaybettim...Netflixte bir ekonomi programı var.Bütün yeni nesil kumar makinelerinin en yukardan sıfıra iki hareket yaparak oynayanın parasını aldığını anlatıyor.
Psikiyatrik ilaçlarla ilgili yabancı plathformlarda çok bilgi var detay bilgi ama bizim sitelerde yok.Öyle bir etkisi varsa detaydır doktor zor bilir.

@Mustafa788,
Kardeşim Allah korkusu olan bir insan isen yemin edersin olur biter.
Umarım tez vakitte bu belayı başından def edersin.

@alifatih1958, Keşke söylediğin gibi olsa da bataklıktan kurtulsa arkadaş ancak pek kolay görünmüyor, kullanıcı adı bile az çok fikir veriyor.

Şimdi bir şey söyleyeceğim ama yanlış anlama. İçki ve kumar bağımlılığı olup da Menzil'e gittikten sonra bu illetlerden kurtulanlardan çok bahsedilir.
Benim yakınlarımdan bu durumda olan, yani Menzil'e gidip de bu illetlerden kurtulan, yok. Ama yakın çevremin böyle tanıdıkları var.
Ben sadece duyduklarımı aktarıyorum. Doğru mudur değil midir gözümle görmediğim için bir şey diyemem.
@Mustafa788,

@alifatih1958, doğru değil , kumar bağımlılığından kurtulsan bile bu sefer de tarikat müridi olursun hatta kumar bağımlısı olarak kalman daha iyi olur en azından kendi zevkin için kendi hayatına zarar verirsin elalem öyle istiyor diye değil

antipsikotikler sanırım kumar yatırım borsa isteğini körüklüyor. rahatlattıkça daha çok para yatırıyoruz. bazı antipsikotiklerde özellikle kumar alışkanlığı yapar diye yazıyor

@alifatih1958, çok şükür bırak oynamayı reklamına bile tıklamıyorum artık geçmişte nasıl nöyle bir hata yapmışım diye kendimi sorguluyorum dilerim diğer arkadaşlarda yol yakınken bu yoldan dönerler

borsayı yatırımı kumara çevirdim şimdi ekonomi kötü borsa kötü ben çıkamıyorum saplanıp kaldım

şimdi yurt dışındayım buradan hiçbir destek alamıyorum. doktor sigara tiryaki ilacı verdi pek bir işe yaramadı ben de devam etmedim. aklımdan hiç çıkmıyor sanırım bipolar var ama tam teşhis ve tedavi yapılmıyor en dibe kadar gidecem gibi görünüyor

@ipek., İpek hanım galiba ergen çocuk yada onun da rahatsızlığı var bilinçli düşünemiyor. benim kendi kendimi görüyor olmam az görülen bir şeymiş genelde kendisini suçlamıyor insanlar yaptığı davranışı olumluymuş gibi görüyor

kademe kademe bazen uzaklaşıyorum ama birden bire yine bakmışım tekrar içine düşmüşüm çok kötü bir bağımlılık. yine kademe kademe çıkmaya çalışacam ama aklımdan hiç çıkmıyor. nasip

Borç yüzünden kayıtdışı çalışana denk gelmiştim.

Borsadan para kaybeden bir asker vardı.Üç kez mayına bastım nasdag yükselirken yakalasam şimdi zengindim diyordu.Ölüm korkusu mu başka bir şey mi onu buna itti galiba.

Eskiden icra da emekli maaşına dokunulmuyor diye emekliye kredi çekip o halde bırakan vardı.Annesi ölürse de reddi miras yapacak.

@ipek., Hanım desteğiniz için çok teşekkür ederim. eski günlerimi düşünüp çabalıyorum

Üst Alt