Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kura ile atanan var mı?

apocan14

Üye
Konular
16
Reaksiyonlar
0
Selamlar;

Arkadaşlar kura ile atanan var mı? çevremde 1000 arkadaşım var biri bile atanamadı var bunda bir iş, aramızda kura ile atması yapılan var ise Allah rızası için paylaşsın yoksa çıldırcam yaaa

Ben ankarada yaşıyorum kura için ato ya gittim konuştular konuştular kuralar başladı bir kaç kişiyi sölediler sonra bilgisayardan otomatiğe bğladılar 2 saniyede bir aday ismi yazdı ama benimki yazmadı sonuna kadarda izlemedim zaten izleyemezdimde çünkü salonda bir kargaşa herkes dışarıya çıkıyordu koskoca salonda en az 2000 bin kişi vardı yani anlayacağınız kura çekimi ilk birkaç kişi için oldu birde noter huzurunda diyorlardı noter moter yoktu yerleşen arkadaşlara hayırlı uğurlu olsun mevlam görelim neyler neylerse güzel eyler herkese saygılarrrrr...

yok kardeş nerde çıkmadı bişey ankaralı turgutun n..h çıktıyı dinliyorum şuan;)

bende ato da idim arkadaşın dediği gibi noter falan görmedim kişinin içinde kendi ismimi görebilmek için gözümü hiç bır yere cevıremedım merdıven ınerken bıle baska yone bakamdım ne gelen nede gıden salonda da kuradan çıkan faln oldugunu sanmıyorum atanan 988 kişiyi bende çok merak ediyorum en azından sayfa yavaş ve tekrarlı olmalıydı dıye dusunuyorum

öğlenden beri ağlıyorum utanıyorum işsizlikten tek ümidimdi kuralar

kuzenim türkiye kamu hastaneleri kurumu - manisa 'ya atandı.

bende çook merak ediyorum kurayla atanan var mı acaba ?

benimde kura ama malesef çıkmadı ama babamın arkadası kura ile atandı adalet bakanlıgına ankara taşra arkadaşlar tamamiyle saçmalık 60 kişiden birisi atanıyor insanları sen umutlandır kura günü 60 kişiden birisi atanaçak de bu nasıl iş bunlar gerçekten engellinin yanındamı yoksa yoksa önümüzde engellmi anlıyamadım ben işin gerçegi

bende atanamadım atanana hayırlı olsun ne diyelim ,havada torpil kokusu olduğu belliydi yinede denedik şansımızı :)

arkadaşlar maalesef adım çıkmadı birçoğumuz için hayal kurmak bile hayal umutlarım sonuna dayandı galiba bizi çok zor günler bekliyor

Yok Abi Kura ile atanan yok!!!! burada bir iş var ne çevremde nede form da kimse yok!!!!

kura ve sınavlarda bakanlar ve vekiler kendi cevresini yerleştirdi

arkadaşlar kura ve sınava giren arkadaşlar sınava girip 90 puan alan biri atanamıyor 60 puanla atanan arkadaş oldu buna şahidim oda vekil yakını bizlere haksızlık oldu bu basına bildirmemiz lazım

• Kurum Adı TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU
    Kadro Unvanı HİZMETLİ (İSTANBUL / TÜM İLÇELER - TAŞRA

apocan14;

Kurum Adı TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU
Kadro Unvanı HİZMETLİ (İSTANBUL / TÜM İLÇELER -

vekiller süte maya çaldı biz ise göle birde neymiş efendim torpil yokmuş kimi kandırıyosun burası türkiye işin içinde para olunca yakınlarına torpil yaptılar bizlere torpil attlar.arkadaşlar herşeyi önce allahtan istemek gerekiyo allah ın mülkü sonsuzdur istemesini bilirsen herşeyi verir demekki biz istemesini bilemedik.birde başka seçenek oda paran varsa yerleşirsin o işide organize eden şeytanın avukatları basarsın parayı olmayacak işlerin bile olur param olsada o şeytanlara genede vermezdim ben allahtan bekliyorum ya sizler.hşcakalın

arkadaşlar ben kura ya katıldım.ilkokul mezunu olarak 124 kişi alınacak diye okudum.sonra kendime sordum sans ne kocaman bir sıfır(0) diyecek birşey bulamıyom.torpil sağlam yapılmış.kılıfda hazır noter ama yinede hayırlısı olsun.

Ilk okul mezunu olopda kurayla atanan varmı aranızda

biz ilk okullu kardeşlerimin umutlarıla oynadılar bunlar umut taçiri

Kamu hastanelerine atandım Ben Kastamonu Tüm ilçeler - Taşra

Allah Razı Olsun Dostum Açıkta Kalanlar İçin Mevlam Kolaylık Versin Ekmeğini Eksik Etmesin İnş.

yazıklar olsun forumdaki kardeşlerimin yazılarını okudum herkes hayal kırıklığı yaşıyo bende bunlardan biriyim başdan hiç katıkmayacakdım dediler kurayla katıl noter huzurunda hile olmaz diye düşündüm 7700 kişinin içine gireriz diye umut ettim ama bunlar bizim hayalerimiz umutlarımızla alçakca oynadılar biz başdan özürlü olmakla kaybetmişiz sözde adalet bunlarınki adı adalet bunların

türkiye kamu hastanesi bolu tüm ilceler taşra... hiç beklemiyordum şaşırdım halede şaşkınım eşim atamamadı ben atandım hale inanamıyorum

ben kuraya hiç katılamadım ilerde ne zamanolur acaba liseyi hemen bitirmem lazım

yusuf bey hayırlı olsun.

Yasin Bey zaman vermek çok yanlış olur ilerisi için. ama şu konuda katılıyorum size liseyi kesinlikle bitirmeniz BİTİRMEMİZ gerekiyor engelli olsakda hiçbirşey engel olmamalı bize.

kocaman sitede 3 kişimi kurada çıkmış bu nasıl iş anlamak münkün degil hepimizin agzına balı sürdüler söyle engelli alacagız bunu yapaçagız herkes sen umutlandır sonra herkesin hayali ile oyna herkes ne umutla hayal kurmuşdu yazık diyorum WALLAHA çok yazık kimse kalkıpda adaletli bir kura sınav oldu demesinler ALLAHIN DAN bulsunlar İNŞŞALLAH

bu hükümetin en iyi yaptığı şey vaad başka bi olayları yok

Üst Alt