Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kura ile atanan var mı?

atanamadım mayıs ayından beri ümitlendim kazananlara hayırlı olsun

atanamayan kişiler tekrar kuraya ne zaman girecek bılen var mı

ne kadar başit insanların hayalleri oynamak ne kadar başit hayallerini yıkmak ellerini vizdanlarına alsınlar düşünsünler bu insanlar devlettin sayip çıkması gereken yerde önüzmüzdeki engelli devletin kaldırması gerekn yerde malesef devlet önümüze engel koyuyor sen devlet olarak boş kadroları doldurma söz ver yapma nasılsa bizi kandırmanın yolu var bir sınav açar bir kura açar bizi yeniden umutlandırır bizim üstümüzden prim yapar basından eger bizim tek suçumuz engelli olmaksa ben bu suça razıyım ama bu bilinmeliki engellinin önündeki tek sorun iş kapısı tek derdi iş onu bile bize çok görüyorlar iş olmadan dogru dürüşt birşey yapamıyorsun ne evlenebiliyorsun ne geçim yapabiliyorsun daha neler neler gene hayallerimiz başka bir bahara kaldı belkide kaç bahara kalaçak hayallerimiz

:(

arkadaşlar bende kura ile girmişştim ama maleseff atanamadık angarada bir dayımız yokkı bizede kura cıksın:( kazanan varmı kuradan atanan 1000 kışıyı erittiler sanırım ortata kımse yok:(

bende atanamadım ve anlamıyorum bu kadar insan atanamadı ise kimler atandı kurra ile kesin torpil işi var bu işin içinde başka da bişi yok ..

Atanan arkadaslari tebrik ediyorum.Nedense hepside Kamu hastanelerine atanmislar.Acaba kuraya katılanlar için ek bir kontejan süresi varmidir ?

hayallerimizle oynadılar. ne olurdu sanki hizmetli kadrosunda alsalardı temizlikçiliğe bile razıydım kura ile atanan yoktur eğer varsa bile arkasında sağlam torpili vardır bence BEN BÖLE ADALETİN TA .....

yusuf.k;

neden gittmedi iki sene boyunca tercih yapamıcak vede başka arkadaşlarınında hakkını yedi:((( ne mezunuydu bölümü neydi

bolulu arkadaşım duygulandım akşam akşam tek ümüdüm dediğine ne diyecegimi bilmiyorum ama herzaman kendi kendime demişim benden daha çok ihtiyacı olan girsin .burası türkiye imkan olada vatandaşlıgı degiştiresen .beni serbest bıraksalar onların işi kendilerinin olsun inan bana sabahlara kadar saatlik yükte kamyon sürüyorum bir yakalasalar benim de hayatım maf olur .sürekli ehliyeti olan bir yaşlı genç .yanımda taşıyom.ama ne zamana kadar.banada çıkmadı .kader diyelim gitsin belki bidaki sefere.

benim tanıdığım kuraya katılan arkadaşlarımada çıkmadı bişe nasıl kura işi bu anlamadım bişe. kura işi tam bir muamma ve fiyasko bana göre. çıkan arkadaşları tebrik ederim.

harbiden bu nasıl iş bunlar yoksa kurayı çekmeyimi unutdu yazık neydesek boş resmen hakkımızı yediler nasılsa kendileri için sorun yok sayın büyüklerimizin olan hep biz engellilere oluyor

Tüm arkadaşlarımı buradan selamlarım klavuzda bi ara sadece ilkokul mezunu 124 sayı vermişler sonra bi ara baktım tepki cekilir bu sayı diye normal ilkokul-ilkögretim-ortaokul diye sayıyı 897 gibi toplam sayının içine koyarak 124 sayısını kaldırdılar. ben de sizler gibi ilkokul mezunuyum günlük özürlü memur alımı ile acıklandıgından beri takip ediyorum ben bu sayıyı görünce 124 ve başbakanın lise veya 2 ve 4 yıllık okuyan 60 kişiden sadece 1 ilkokullu kişi alınacak demesine kadar bütün ümidimi bitirdim o gun tv de başbakanı bile dinlemedim. sizlerin hayel kırıklıgına sokmak istemiyorum ama ögrendime göre ortaokul ve ilkögretim de kura ile bunlar varken kura ile sadece ilkokul nasıl cıkacak bakın diyorki sy başbakanımız yukarıdan aşagıya dogru alınacak diyor ilkönce 8 kadar okuyan sonra 7,6,5 bitiren en son ilkokul sıraya girecek varmı böyle bişey kura ile ilkokul sanıyoruz biz bende öyle sanıyordum işe girmek işin cok şans lazım okuyarak ilkokulun dışına cıkmak lazım dışardan 6, 7, 8 ,9 ,10, 11, 12 gibi okuyarak şansımızı arttırmak gerekiyor ben pes ettim sizleri aydınlatabildiysem hepinize cok selam ve sevgiler ile ALLAHA emanet ediyorum herkese hayırlı günler dilegimle hoşcakalın.

Kardeşim çok güzel açıklamışsın ben 42 yaşındayım işkur iş vermiyo yaştan dolayı ilkokullu olana mezarda gelir sıra bunlar yogurt çaldırdı göle ya tutarsa diye ama unutmasınlarki en çok oy benim gibi olan vatandaşta 5 yıl çalışsam emekliyim ama iş yok saygılar

slm

selam arkadaslar kuradada puanlada atanlar zaten torpilli
bu kadar insnın haakkını yiyorlar ama bunlrı getirenler biziz

arkadaşlar sizin yine yakınlarınızda kurayla giren yok koskoca bartında birkişi varsadece kurayla giren ona nedemeli şeytan diyoki istanbulda 1.birbucuk milyara diploma veriyomuşlar sahte diploma git aldiyoo.. çıkmasada öyle çıkmasın

Üst Alt