Tüm arkadaşlarımı buradan selamlarım klavuzda bi ara sadece ilkokul mezunu 124 sayı vermişler sonra bi ara baktım tepki cekilir bu sayı diye normal ilkokul-ilkögretim-ortaokul diye sayıyı 897 gibi toplam sayının içine koyarak 124 sayısını kaldırdılar. ben de sizler gibi ilkokul mezunuyum günlük özürlü memur alımı ile acıklandıgından beri takip ediyorum ben bu sayıyı görünce 124 ve başbakanın lise veya 2 ve 4 yıllık okuyan 60 kişiden sadece 1 ilkokullu kişi alınacak demesine kadar bütün ümidimi bitirdim o gun tv de başbakanı bile dinlemedim. sizlerin hayel kırıklıgına sokmak istemiyorum ama ögrendime göre ortaokul ve ilkögretim de kura ile bunlar varken kura ile sadece ilkokul nasıl cıkacak bakın diyorki sy başbakanımız yukarıdan aşagıya dogru alınacak diyor ilkönce 8 kadar okuyan sonra 7,6,5 bitiren en son ilkokul sıraya girecek varmı böyle bişey kura ile ilkokul sanıyoruz biz bende öyle sanıyordum işe girmek işin cok şans lazım okuyarak ilkokulun dışına cıkmak lazım dışardan 6, 7, 8 ,9 ,10, 11, 12 gibi okuyarak şansımızı arttırmak gerekiyor ben pes ettim sizleri aydınlatabildiysem hepinize cok selam ve sevgiler ile ALLAHA emanet ediyorum herkese hayırlı günler dilegimle hoşcakalın.