Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kura ile atananlar buraya

buı kurada yerleştılemedınız< yazıyo,bu sene bıttımı artık,kura işi, yoksa 2 çi atamalar olucakmı

kurada cıkanlar unuttu hemn burayı

artık 2 senen sonra o zamanda cıkmayız o zamanda artık 2 sene sonra derız boyle dıye dıye gıderız öbur dunyaya

bende atanamadım ılk defa kuraya gırdınm 30 tercıhte yaptık belkı sans bıze guler dıye olmadı :( keske atansaydım ılk sevıncımı sızlerle paylasmak ısterdım olmadı ıcımden hep bır sees dıyordu atanıcaksın olmdıı olmadıı yaaaaaaaaa

Kura ile atamam yapildi ne yapmam gerekiyor

Arkadaslar sukur benim kura ile atamam yapildi suan lise okuyorm daha ucuncu sinifa gectim simdi bu okul isini ne yapmam gerekiyor ve ben resit degilim acaba ne olacak simdi benim durumum ve kuruma nasil basvuracagim konu ile bilgili arkadaslarim yardimci olursa sevinirim

resit degilsen atamam iptal olur

banada kuradan bi halt cıkmadi kaldik başka bahara kazanan arkadaşlara tbrler umarim herşey istedi gibi olur :)

banada kuradan bi halt çıkmadı şimdi anlamadığım nokta atanıp reşit olmayanlar rapor süresi dolup yeni rapor alamayanlar ve tercih yerini beğenmeyip gitmeyenler

otomatik kadro boş kalacak bunun içinde süre bitiminde ek bi yerleştirme yuapılması gerekmezmi normalde böyle olması gerek miyormu

arkadaslar 2 ci ve 3 cü atamalar olur insallah ümidinizi yitirmedin derim saglik olsun bence aksam liselerini okunun en azindan sinavla sansinizi deneyim derim

ZOZANAX madem hem okuyorsun hem reşit değilsin neden katıldın sırf aç gözlülük yapıp bunca insan atanabilmek için o kadar can atıyorken sen sırf keyfi olsun diye başkasının hakkını almış oldun ilahi adalette bu işte bunca ihtiyacı olan menzuniyetti olmayan kuraya mecbur kalan insan varken kura sana çıkıyor işte hay bu adalettin ben

Valla haklisin kardesim ilahi adalet bu muhtac olmiyana cikti muhtac olana cikmadi vallahi dun kuaradan atanamadigimi ogrenince o an oldurmek istedim kendimi ben surunmekten artik anam agladi ben coktum artik yazik bizimde dayimiz olsaydi kuraya girmeden de memur olurduk ne yapalim

2. 3. Atamalarda da kura ile alirlarmi almicaklarsa bosa beklemiyeyim oldureyim kendimi :'(

hata kişide değil bunu düzenleyen kurumda neden dyeceksiniz

1. ön başvuru kayıt sırasında reşit olmayanı neden kabul ediyorsun

2. ön kayıt başvuru esnasında sürekli raporu olmayıp 6 aydan azsa geçerlilik süresi nye kabul ediyorsun

3. ve emekli olanlar kusura bakmasın kimse emekli ise malul veya normal şartlarda başvuru esnasında iptal ettirmiş olması gerekmezmi

4.ilkokul için niye kura düzenleniyor kardeşim buda insan ilkokul mezununuda sınava tabi tutki adalet olsun hak yenmesin

5. tercihleri yaparken çoğu her yeri yazıyor ve çıktığında gitmiyor ya güzel kardeşim gitmeyeceğin yeri neden yazarsın ben yazarken kesin gideceğim yerleri yazıyom

KİM NE DERSE DESİN BEN KURA OLAYINI ASLA KABUL ETMİYORUM BU SAYISAL LOTO DEĞİL ADALETTEN HAKTAN BAHSEDİYORSAK

KURA OLAYI DOĞRU DEĞİL SINAV İLKOKULLUYA AÇILAN KADROYADA SINAV

turan yılmaz kardeşim düşüncelerine gönülden katılıyorum

Sonra deniliyoki 40 bin 60 bin 120 bin sayı telafuz ediliyor

yada ön başvuru kayıt esnasında son 6 ayda alınmış rapor şartı getireceksin

süreli raporlarla ilgili bi kısıtlama olması gerek neden derseniz rahatsızlığının gecme olasılığı var

ayağı kolu olmayanın öyle bi ihtimali yok yada okuyup çalışıp sınavda paşa gibi 96 veya 98 alaçaksın atanacaksın başka yolu yok

arkadaşlar bu tamemen saçmalık evet madem kura diyorsunuz o zaman kuraya girebilmek içinde bir sınav yapsınlar herkes istediği gibi giremesin ve haksız yere ihtiyacı olan mağdur olmasın gelin bu konu için gidelim ösymyi dağıtalım artık canıma kat etti

Valla arkadaslar ne diyelim elimizde olmiyan birsey keske sinav sarti gelseydi kura yerine isimiz sansa kalmissa 10 yilda atanamayiz boyle kura mura hepsi yalan

Işte kurada herkes adil eşit falan değil kusura kalmayın sınavı koyarsın

herkes çalışır ve karşılığında bi puan alır ve ona göre tercih zamanı geldiğinde ona göre tercih yapar

ya atanır ya atanmaz kura olayından sayısal loto hesabı bizim dün bi abinin dediği gibi benimde tc den kontrol etsene

okur yazar belgesi var yaşı 45 ya çıkarsa tercihleri yazdırmış heryeri ama kendi bile hatırlamıyor bir kaç il haricinde kurumlar hiç aklında yok böyle olunca bu sayı 100 binde olur burda kötülemek aşağılamak falan değil maksadım haddimde değil

ilkokul kura yerine sınav 18 yaşda değil maksimum 20 yaşında askerlik muafını almış

yüzde 40 sürekli raporlu kişiler katılabilir

ve katılamayalar ilkokul 5 bitirmeynler katılamaz sürekli raporu olmayanlar katılamaz

emekli olanlar katılamaz tercih yapıpta ilk hakkında gitmediyse katılamaz

bunun gibi belli şartı şurtu olması gerek yoksa herkes katıldığında

100 kişilik kadro açıp ona bile çok derler 234 kişi neresi adil bunun katılan 40 binmi 60 binmi ne

bu şartları koyduğunda bu sayı kaça düşer tahminen şu kesin yarı yarıya

Ekpss 2 ile kura sonucu yerlesen kim var

sonuclar acıklandı moralım cok bozuk dun bugun bırtane kura ıle yerlestım dıyene rastlamadım varsa yerlesen soylesın soylesınde bızde rahatlayalım bırımız hepımızız yerlesenler adına sevındım

valla artık ben kuradan ümidimi kestim en ıyısı liseyı bıtırıp 95 puan alıp atanmayı garantılestırmek kuraya kalırsak belkı 50 yasımıza geldıgımızde ısmımız cıkar tabı o kadar omrumuz varsa

tabı 3 yıl surunmekten kafayı yemezsem

2 ci kura yapılsa dahı bu sefer 100 kısı alırlar o da muhtac olmıyan kısılere cıkcaktır

bendede bi halt çıkmadı :) gökten yağmur gibi şans yağsa bize meteor düşer.kazanan arkadaşları tebrik ediyorum

valla bu sefer alım cok az oldu eyer cok alınsaydı belkı sımdı uzulecegımız yerde sevıncımızı paylasıyor olurduk 40 bin kişinin içinden 240 kişi :(

İlkokul Ortaokul İlköğretim KURA OLARAK ATANan ARKADAŞLAR VARMI?

Merhaba arkadaşlar atanan arkadaslara hayırlı olsun darısı atanamayan yani bizlere :) Merak ettiğimden böyle bir konu açtım kura ile atanan varmı içimizde arkadaşlar?

kuraya katıldım ama çıkmadı,2. 3atamlar oluyormu kuraya peki,yani sınavlara katılanlar gibi, bilen varsa yazsın ona göre davranalım,

EKPSS kuraya katılanlara 2. 3. atamalar olur mu?

kuraya katılanlar içinde 2. , 3. atmalar varmı arkadaşlar bilen varmı?

ekpsssorularım var,bakarmısnız

ekpss de nasıl atanıyoz,nasıl tercih yapıyoz biri tercih diyor biri kura açıklarmı bir yetkili veya bilen bir kardeş ,hayrına çok makbule geçer :eek:

-en az lise mezunu ve üzeri sınava girerek,
-diğerleri de kura ile atanabiliyor diye biliyorum.

Üst Alt