Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kura ile atananlar buraya

devran29 sızın beledıyenın kendi şirketı yokmu, yada taşören şirketı, mutlaka vardır dıye dusunuyorum.gıdıp beledıye baskanı yada yardımcılarıyla görüşdünmü

vanın neresındesın ve hangı beledıye ve hangı parti, bı yazarmısın.

Hiç sormayın arkadaşlar ya. Bu kadar yorumun içinde sadece 1 kişi kura ile atanabildiğini yazmmış. Ne bu yoksa umut aşılayarak oyalamak mı maksatları anlamadım. Bence yok demesinler diye yapılmış bir uygulaam bu kura mura.

mıllı pıyangoyu 1 kısı tuturmus ıste bende aldım cıkmadı 1 rakam bıle aynı mıllı pıyango gıbı kardes kura 40 50 bin kısının ıcınden bılgısayar rastgele ısım secıyor kıme cıkarsa tabı dayısı olan zaten onceden ısmı cıkar bılgısayarda

devran29;

Agzına sağlık devran bende dolaylı yoldan senin söylediklerini söylemek istedim ama sosyal ortamda bir yerlere sosyal msj vermeye gelmiyor. Hemencik birisi atlıyor lafa maksat muhalefet olsun diyerekden. Hal ve durumuna bakmadan bazı mercii leri savunmaya kalkıyorda. Alenen söyleyemedim :)

Üst Alt