Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kura ile engelli memur basvurusu ne zaman ve nasıl olacak?

http://www.osym.gov.tr/belge/1-20771/2014-ekpsskura-usuluyle-yerlestirme-icin-basvuru-bilgil-.html

b
urdan aday başvuru formunu inir doldurcan

1) Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı İl Müdürlüğünden alınmış aday ve görevli
tarafından imzalanmış mühürlü Ön Kabul ve Taahhüt Beyanı belgesi
2) Doldurulmuş EKPSS Aday Başvuru Formu
3) Engelli sağlık kurulu raporu fotokopisi (Fotokopi başvuru merkezine teslim edilecektir.),
4) Sınavda yanında insülin pompası bulunacak şeker hastası adayların, şeker hastası
olduğunu belirtir raporları
5) Öğrenim durumunu gösterir belge (diploma, mezuniyet belgesi, sınava başvurduğu
öğrenim düzeyinden mezun olabileceğini gösterir resmî belge)
6) Nüfus cüzdanı veya pasaport (Nüfus cüzdanında soğuk damga basılı olmalı, adayın
kolaylıkla tanınmasını sağlayacak güncel bir fotoğraf ve T.C. Kimlik Numarası
bulunmalı, pasaportun süresi geçerli olmalıdır.)

yaşadıgın yer neresi hangi ilçe birde söyle ben söyleyeyim

Yukarıdaki başvuru formunu indir,sonra yukarıdaki 1 numara haric hepsini aile sosyal iş müdürlüğüne götürcen yanında sonra ordan ön kayıt kabul belgesi erecekler,sonra yukardaki bu sefer hepsini elinde bulundururak başvuru merkezi yani bir liseye gisip başvurunu tamamla....

ilk defa başvuracaksan rapor+diploma+kimlik+asılları ve fotokopileri al aile ve sosyal politkalar il müdürlüğüne git,ordan verecekleri belgeler dursun elinde geçerken postane yada ziraat bankasına git 10 tl ekpss kura başvurusuna tc ne yatır makbuzu al,ordan bulunduğun en yakın lise varsa gir liseye kuraya başvurcagını söyle yardımcı olurlar,eger ki 2012 de başvurdun ise öğrenim durumu ve raporunda bi deişiklik yok ise postane veya ziraat bankasına 10 tl yatır dekontu al lisenin birine git bukadar,orda zaten anlatırsın yardımcı olurlar..

çamlıdere imam hatip lisesi
ömer ağa mah. Hacı karaahmet sok. No:40
ankara
çankaya 100.yıl kız meslek lisesi
kazakistan cad. 14. Sok no:1
ankara
çankaya 50.yıl lisesi
seyranbağları etem köslü sok no.13
ankara
çankaya ali hasan coşkun kız teknik ve meslek l (and.kız meslek)
şehit cengiz karaca mahallesi 1044.cad.1043.sokak no:6
ankara
çankaya anadolu lisesi
bağlar cad. Göktürk mah.115.cad. No:15
ankara
çankaya atatürk lisesi
sıhhiye sezenler caddesi no:11 pk: 06430
ankara
çankaya ayhan sümer anadolu lisesi
malazgirt mah. 931.cad. No:145
ankara
çankaya aziz altınpınar lisesi
yakupabdal mahallesi no 1113
ankara
çankaya balgat aliye yahşi kız meslek l
ziyabey cad. 1416. Sk no:2 balgat
ankara
çankaya betül can anadolu lisesi
uğur mumcu cad. Koza sokak no: 46
ankara
çankaya dikmen teknik ve endüstri meslek lisesi (endüstri meslek)
ılker 1.cad.metın akkuş mah.110.sk.no.2 dikmen/ankara
ankara
çankaya fatma yaşar önen ticaret mes.l
50. Yıl mahalesi münzeviler caddesi no 83
ankara
çankaya gaziosmanpaşa kız meslek lisesi
reşit galip cad. Ilkadım sok. No:7 gop-çankaya
ankara
çankaya imkb and.otel.ve turizm meslek l
çankaya imkb otel.ve tur.mes.lis ç.emeç bul.1290.sok no:1
ankara
çankaya karakusunlar imkb teknik ve end.meslek l (endüstri meslek)
odtü vişnelik tesisleri karşısı 100. Yıl işçi blokları mah. 1538. Sokak no:44
ankara
çankaya kılıçarslan lisesi
100

[SIZE=5]Sonbahar arkadaşın dediği gibi tüm liseler yapıyor zaten bu liselerden biri sana yakındır[/SIZE]

Sizler ne kadar iyi yüreklı ınsanlarsınız ya valla allah hepınızden razı olsun,allah sızlerı aılenızın basından eksık etmesin ınsallah ve derdınıze derman bulursunuz ınsallah ve ıyı kaderler yazsın alnınıza kurban oldugum allah.

Bu arada ortaokul dıplomam yok tastıkmane var olur dımı

tasdiknamede olur kardeşim ama aslını verme sadece aslını göstereceksin fotokopiyle aynı olduğunu o kadar

arkadaslar kura ile tercihler hakkinda bilgisi olan arkadaslar varmi acaba?

arkadaslar merhaba kura ile engelli memur adaylari tercihleri hakkinda bilgisi ve ne kadar tercih hakkimiz var acaba cok tesekürler:)

ben bısey sorabılırmıyım pekı bu kura ıle secıme basvurdum bunu hangı kurum yapıyor ve kura nerde ve hangı kurum tarafından cekılıyor bılıyormusunuz

2014 ekpss kura son 1 gün tercih ne zaman başlıcak.

Selam arkadaşlar ekpss başvuru ları yaptık son bir gün kaldı tercih başvuru süresi bitincemi başlıcak yardımcı olurmusunuz.

su anda saglam bı kaynak yok kısı ve tarıhı hakkındaaa

ösym kura ile memur alımı

merhaba arkadaşlar 04.06 2014 güncelleme tarihi yazıyor öysm sayfasında bu ne demek oluyor ve bu kura ne zaman cekılecek bılgısı olan varmı.tessekkurler

başvuru bilgileri güncelleme son tarıh 04.06.2014 dıyor yanı:?:?

arkadaşlar ben başvurdum 24 saat içinde şifrenle ösym vep sitesine girip şifreni degiştir dediler ama bir türlü giremedim.
ben şifremi değiştirmeiğim için sorun olurmu. başvurduğum ğeçersiz olma gibi. birde tercihleri nasıl yapcağız yardım lütfen

Başvuru bilgilerinde eksiklik olanlar güncelleyebilir. Eğer EKPSS kura başvuru bilgilerinize baktığınızda eksik yada yanlış bir bilgi mevcutsa buradan müdahale ederek düzeltmeniz istenmektedir. Bu işlemde son güncelleme tarihi 04.06.2014 olarak belirlenmiştir. Buna göre bir an önce bilgilerinizi kontrol ediniz.

Ekpss KURA başvuru bilgilerini güncelleme ekranı - EKPSS.Biz

insallah bu sene kura usulunde alımlar fazla olurda sansımız bıraz yuksek olur eyer kı 1000 kısı falan alırlarsa cok ama cok zor allah yardımcımız olsun dıger sınava gıren kardeslerımızde ınsallah en kısa surede iş sahıbı olurlar

EKPSS Kura'ya başvurduk. şimdi ne yapmak gerek

Ekpss Kura'ya başvurumu tamamladım.Ilk kez basvuru yaptım o yüzden ne yapman gerekiyor bilmiyorum.Bir yerde 4 haziranda tercih yapılacak yazıyor ama osym nin sitesinde bununla ilgili hiçbir açıklama yok.Kura sonuçlarını ne zaman nasıl öğrenebilirim.Kurada kazanınca mi tercih yapmak gerek.Tercihi nezaman nasıl yapmak gerek.Teşekkürler

2014 ekpss kura ve tercihler ne zaman belli olur

mayıs döneminde başvuru yaptımda ekpss kura çekiminde .tercihler nezaman ve kura çekimi nezaman onu ögrenecektim saygılar....

tercih için klavuz yayınlanacak onu bekliyoruz arkadaşım daha bir tarih yok

insallah herkes atanır bu ıse o kadar muhtacımkı atansam ne iş verseler seve seve yaparım paspas cekerım masaları sılerım cay verırım ne olsa olsunn yeterkı atanayım allahın ıznı ıle zatı kura ıle alıanları hızmetlı yapıyorlar allah yarıdımcımıs olsun ınsallah atanırız arkadaslar hos kı basvuru cok a ma ınsallah kura ıle alımla az kısı almazlar :(

kura için tercih klavuzu

kuralılar için tercih klavuzu hakkında bilgisi olan varmı nerden takip edebiliriz

ıns herkes atanacakkk yalnız hızmetlı kadrosunda grıyosun ama paspas atmayı caycılık yapmayı kım nerden cıkarıyoo o ısler sırketlerın ısıı okadr arkadsımız atandıı hıcpırı paspas cay ısı yapyor rahat olabılırsınn:)

Kura yı kazandığımız zaman ne tür evrak istiyorlar tekrar hastaneye gidip muayene olup sonuçlarımı götürüyoruz yoksa normal ikametkah,sağlık raporu,sabıka kaydı,engel raporu gibi evraklarımı istiyorlar. Daha önce kura ile başvuru yapıp iş e giren arkadaş yardımcı olursa sevinirim yada bilen bir arkadaş cevaplar sa.

Üst Alt