Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ilk defa başvuru yapıyorsanız Aile ve Sosyal Pol. Bakanlığından ön kayıt ve taahhüt formu doldurup, bankaya 10 TL yatırıp, ÖSYM'ye başvuru yapacaksınız. 2012'de başvurmuşsanız ve engel grubunuzda değişiklik olmamışsa doğrudan bankaya 10 TL yatırıp, internet üzerinden başvurunuzu tamamlayabilirsiniz.
tam olarak yazarsanız ben kuraya kayıt olacam küçükçekmecede oturuyom nereye kayıt yapacam kuralar ösym kayıt olacak kura nasıl mesle kuraya girenlerde tercih yapacakmı
2012'de başvurmuşsanız ve engel grubunuzda değişiklik olmamışsa doğrudan bankaya 10 TL yatırıp, internet üzerinden başvurunuzu tamamlayabilirsiniz. ( ben bizzat şimdi tlf konuştum ösym ile yok öyle birşey 2012 yılında alınan kayıtlar geçersiz tekrar kayıt için ösym bürolarına bizzat başvurmanız gerekiyor dedi siz nereden aldınız bu bilgileri
2012'de başvurmuşsanız ve engel grubunuzda değişiklik olmamışsa doğrudan bankaya 10 TL yatırıp, internet üzerinden başvurunuzu tamamlayabilirsiniz. ( ben bizzat şimdi tlf konuştum ösym ile yok öyle birşey 2012 yılında alınan kayıtlar geçersiz tekrar kayıt için ösym bürolarına bizzat başvurmanız gerekiyor dedi siz nereden aldınız bu bilgileri
slm arkadaşlar kura ile engelli alımı hangi aşamada bilgisi olan varmı.nekadar kişi alınıca bellimi. kuranın nerde nezaman çekiliceni nerden takip edebilirim
Merhabalar 2014 yılı ekpss kuraları hangi tarihte çekilecek bilgisi olan varmı
birde tercih formu kuradan sonramı yayınlanacak
kura sonuçlarının nerden öğreneceğiz