Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kura ile memur atamaları hangi tarihte olacak?

yüce

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
kura ile memur atamalarının tarihini bilen varmı

12-23 Mayıs arasında Kuralar için başvurular başlayacak...

ilk defa başvuru yapıyorsanız Aile ve Sosyal Pol. Bakanlığından ön kayıt ve taahhüt formu doldurup, bankaya 10 TL yatırıp, ÖSYM'ye başvuru yapacaksınız. 2012'de başvurmuşsanız ve engel grubunuzda değişiklik olmamışsa doğrudan bankaya 10 TL yatırıp, internet üzerinden başvurunuzu tamamlayabilirsiniz.

kusura bakmazsanız bi sorum olacak.şuan açıktan liseyi okuyorum daha menzun olamadım kuralar için sıkıntı olmaz değilmi

hayır olmaz yapabilirsiniz başvuru

kura için ekpss ye girmiş olmak zorunlumu ?

Barda5, hayır o söylediğinizin olması mümkün değil zaten.
çünkü ekpss en az lise mezunları içindir, lise mezunu olanlar kuraya katılamaz zaten.

kayıt yaptırıp parayı yatırdıktan sonra başka ne yapmak gerekiyor

tercih yapılacak klavuz yayınlandıkdan sonra yani nereye yerleşmek istiyorsan

tam olarak yazarsanız ben kuraya kayıt olacam küçükçekmecede oturuyom nereye kayıt yapacam kuralar ösym kayıt olacak kura nasıl mesle kuraya girenlerde tercih yapacakmı

karataş 52 küçükçekmece de bulunan aile ve sosyal politikalar bakanlığına başvuru yapacaksın ewet bizde tercih yapacagız 15 tane il yazacağız kardeşim

engelli kura secimi icin basvurular ne zmaan baslıyor

engelli kura cekimi icin basvurular basladımı veya ne zaman baslıyor bilgisi olan varsa haber verse sevinirim

kura alımları ne zaman

arkadslar psıkolojık rahatsızlığı olan kuzenım var ortaöğretim mezunu kuraya gırmek ıstıyor kura alımları ne zmman

kısmet hanım

2012'de başvurmuşsanız ve engel grubunuzda değişiklik olmamışsa doğrudan bankaya 10 TL yatırıp, internet üzerinden başvurunuzu tamamlayabilirsiniz. ( ben bizzat şimdi tlf konuştum ösym ile yok öyle birşey 2012 yılında alınan kayıtlar geçersiz tekrar kayıt için ösym bürolarına bizzat başvurmanız gerekiyor dedi siz nereden aldınız bu bilgileri

kısmet hanım

2012'de başvurmuşsanız ve engel grubunuzda değişiklik olmamışsa doğrudan bankaya 10 TL yatırıp, internet üzerinden başvurunuzu tamamlayabilirsiniz. ( ben bizzat şimdi tlf konuştum ösym ile yok öyle birşey 2012 yılında alınan kayıtlar geçersiz tekrar kayıt için ösym bürolarına bizzat başvurmanız gerekiyor dedi siz nereden aldınız bu bilgileri

Ben bu kurayı anlamadım tam olarak nedir bu açıklar mısınız

ekpss kura hakkında bilgiler

arkadaşlar öncelikle somada yaşanan olay karşısında tüm türkiyenin başı sağolsun vefat edenelrin yakınlarına allah sabır versin ...

kura yarın başlıyor hangi okullarda kayıt yaptırabilcez....başvuru işlemini yazabilirmisiniz

kura ile alım

slm arkadaşlar kura ile engelli alımı hangi aşamada bilgisi olan varmı.nekadar kişi alınıca bellimi. kuranın nerde nezaman çekiliceni nerden takip edebilirim

2014 ekpss kuraları

Merhabalar 2014 yılı ekpss kuraları hangi tarihte çekilecek bilgisi olan varmı
birde tercih formu kuradan sonramı yayınlanacak
kura sonuçlarının nerden öğreneceğiz

tercih kura

arkadaşlar ömss kura tercihleri ne zaman başlayacak bir tarih yok mu

Bilen olsa yazardı herkes senin benim gibi beklemede

Kura ile yapılacak memur alımı

Slm ben uşaktan gökhan kura ile memur alımının tercih kılavuzu nezaman açıklanacak veya tercih yapılacak saygılar

kura tarihi

Hayirli akşamlar kura sonucu hala aciklanmadi bilgisi olan varmi aimdiden teşekkürler

valla bende merak edıyom ne zaman acıklanacak

Üst Alt