Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kura ile memur atamaları hangi tarihte olacak?

Yahu arkadaslar kura ile yerlesmek icin bile önce sizlerin yayinlanacak olan kilavuzdan tercih yapmaniz gerekiyor ki sonrada bilgisayar ortaminda kura sonucu aciklansin. Azicik sabirli olun, bekleyin.

kura için tercih klavuzu

kura için tercih klavuzu nezaman yayınlanıcak

:) arkadaşım ciddiye alıcanı umazdım ikinci ay bilindiği üzere şubat ve zavallı şubat 4 yılda bir 29 cekio 30 u hayatında hiç görmedi :)
bizde kura ile beklioz biraz sabır be kardeşim bu sınavı yapanlar herhalde birşeyler düşünüyodur

ahh ahh keske cıksa vallahi sabahtan aksama kadar pas pas cekerim cay verırım dua edın arkadaslar ılk defa kuraya basvurdum ben sahsen sansım hıc yok cok sansızım allah nasip etmısse olcak ınsallah hepimiz atanırız herkes gıbı bende cok muhtacım bu işe :(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(

benim..3cü girişim bu bir sınava birde kuraya girdim bu sefer ne olucak bilmiyorum özel sektörde bile iş bulamıyorum devlet işi nasıl olucak allah bilir

ersın kardes sınava derken ekpss yemı gırdın lıse mezunları kuraya gıremıyo sadece sınava gırıyor nasıl gırmıssınız kuraya

keske cıksada sabahtan aksama kadar paspas cekeyım nerde şansızım cok allah nasıp etsın ınsallah hepımıze zor

ALLAH enfazla kimin ityacı varsa ilk önce ona nasip etsin

hale_ben;

tercih klavuzu yayınlanacak onu bekliyoruz klavuz yayınlandıkdan sonra il tercihi yapılacak ona göre bilgisayar ortamında kura çekimi olacak yani

ais.gov ben aradan takip ediyorum birde memurlar netden takip ediyorum baska yerden takip edenvarsa bende oraya bakayim bir arkadasim icin ugrasiyorum insallah oda hizmetli bir memur olur

devran29;

2010 yılında ilköğretimlerede sınav olmuştu ona girmiştim

aslında ılk ogretımlerede sınav gelseydı guzel olurdu bence kuradan daha sans olurdu

özürlü memur kuraları ne zaman açıklancak tercih hakkımı olucak ilkokullar için soruyorum

kuralar çekilmedimi hala. çekilirse bize msj olarak bildiri gelecekmi. nerden nasıl öğreneceğiz. benim şifrem ilk aldığımda çalışmadı güncelleme yapamadım şifrem yok. nasıl olacak bunun zararı olurmu

mustafa-toprak;

2012 de aldığın ösym şifresini kendine göre değiştirecektin ondan sonra aktif oluyor 2014 de güncelleme yapmadıysan 2014 ekpss kurasına katılamazsın :(

2014 ekpss kuraları ne zaman olucak bir bilen varmı

valla arkadaslar bende kuraya katılmısım hos kı ümidüm hiç yok en az 100 bin kişi basvurmustur 100 bin içinden en fazla 1000 kişi alırlar tamınımce daha oncekı alımlardada 900 kısı falan almıslar bende bu sene ılk defa kuraya basvurdum fakat 3260 kadro ayırmıslar ekpss icin bıldıgım kadarıylan bu eyerkı alımlar cok az olursa kura ıle daha az alırlar kıme cıkar allah ınsallah kurayı beklıyen butun kardeslerımıze cıkar bende cok muhtacım bu işe ama elden birsey gelmez sans kısmet allah nasıp etmısse olacak hayırlısı dıyelım :(

karamsar olmayın çıkar elbette allah tan ümit kesilmez bugun sana cıkar yarın başkasına

tamam o zaman ösym den sana verilen şifreyi değiştir ve tercih klavuzunu bekle

arkadaslar merhaba bir sorum olacakdi kuraya tabi olanlar tercihmi yapiyorlar yoksa direk kurami cekiliyor yardimci olursaniz sevinirim tesekürler

ilk önce tercih olacak sonra kura çekilecek

insallah arkadaslar ınsallah allahtan ümit kesilmez dualarınızı eksık etmeyın kısmetse olcak

3260kişi alım olucak ya bunun 2bini lise bin ikiyüzü ortadüzey kuradada bi 36tı kişi alırlar bence nedenderseniz çünkü araştırdım koskoca bartında sadece kuradan birkişi girmiş artık gerisini kuracı arkadaşlarımız düşünelim duralım...

36 kısı kuradan alsalar 100 bin kişinin icinden ismin cıkacak oooo mucize gibi bir sey :(

oyüzden diyorum ya ilk okulmezunların binde bir şansı var tam bir adaletsizlik yinede bi umut dünyası şimdi çok kişi bu kuraları bekliyo kuralardan sonra bakın siz feryadımıza.. bunun üzerine size bi fıkra anlatayım nasrettin hocanın morali herzaman iyiymiş köylüler buna bi şaka yapalım demiş ve eşeğini kaçırıp saklıyolar sırf sadece nasrettin hocanın durumunu görmek için tabi nasrettin hoca birgün arar eşeğini bulamaz gelir köye bakarlar köylü hala morali iyi ikigün arar eşeğini nasrettin hocada bideyişiklik yok hala pozitif güleryüzlüü ensonunda köylünün biri sorar yahu hocam eşeğin yok sen hala moralin yerinde ve gayet iyisin hoca der.. şurdaki tepeyi görüyomusunuz evet görüyoruz oraya baktım bulamadım peki şu diyer taraftaki tepeyi görüyomusunuz evet görüyoruz orayada baktım bulamadım peki karşımızdaki tepeyi görüyomusunuz evet görüyoruz işde bi oraya bakmadım eyer oradada yoksa eşek sizbendeki feryadı görüverin ozaman demiş hooca.... demek istediğim arkadaşlar bu kurada çıktık çıktık çıkmadık bizdeki feryadı görüverin siz.. KALIN SAĞLICAKLA

zor zor gercekten zor bu zamanda engellı memur olmak bıle normal kpss den daha zor olmus 100 bin kısı beklıyor en az kurayı eyerkı 3260 kısı alıncaksa zor egıtım sevıyesı ne kadar yuksek olursa o kadar sansı oluyor ınsanın okuyamadık sorunlarımız vardı yoksa bende ıstemezmıyım 4 yıllık mezun olayım

Üst Alt