Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kura ile memur atamaları hangi tarihte olacak?

kpss kura seçmeleri

arkadaşlar mayıstaki kpss kura çekimine katıldık ama kura da kazananlar ne zaman açıklanacak bilgisi olan arkadaşlardan cevap yazarsanız memnun olacağım... :rolleyes:

Sizde tercih yapacaksınız klavuzu bekleyin ondan sora belli olacak.

bende sabırsızlıkla beklıyom ama kadroların az oldugudaan dolayı bı haylı az mıktarda alırlar kuraylan cıkma sansı yuzde 1 hayırlısı artık off off dusunmekten kafayı yıyecem :(

devran29;

Devran sende haklısın kura şans işi cidden sana hak veriyorum biz gene iyi yada kötü puan almamıza rağmen tedirginiz kuralar dahada sıkıntılı Allah CC hepimze sabır versin.

devran kardeş yüzde birmi güldürmeyahuu yüzde bir olsa öpte başına koy kaç yüzde bi bi hesaplasana kuraya kaç kişi girecekler ve kaç kişi alıcaklar ve kaç kişi katılmış yakındaa belli olur merak etmee nasrettin hoca demesi umut dünyası işde:eek:

allah razı olsun karargah kardsım valla mertcan ben hıc umıtlı degılım zaten ınsan ıste ya cıkarsa ne yapalım cıkmasada elden bırsey gelmez surunmeye devam olcak ıs yok para yok :(:(

devran can vallahi bende bekliyorum bende ilkdefa girdim hayirlisi bir yegenim var ögretmen kendisi tercihler aciklandiginda sisteme girip benim icin tercih yapacak kismetde ne varsa o olur unutmayin arkadaslar vakti ve zamani gelmeden hicbir sey olmaz hz. mevlana

merhaba arkadaslar

merhaba arkadaslar ben ortaokul mezunuyum engellı kura cekımı ıcın basvurmusdum bundan bı ses cıkmadı ne zaman bılen yok sanırım,, ama osym sayfama soyle bısey var kamu personel seme sınavı( ortaögretım/önlısans) 2414 kpss son bas vuru 24.07.2014... bu ne demek oluyor:? yardımcı olurmusunuz

Levent kuralar henüz açıklanmadı o normal kpss kura 5 ağustosta başlayacak siteyi takip et..

özgür cocuk tesekkurler,, ve kpss kura derken 5 ağustos,dan sonra bız onadamı basvuruda bulunacagız son bas vuru 24.07.2014 yazıyo ama

Levent sen siteyi takip şu anlık bizlik bir durum yok.Kpss de kurda diye bişey yok ekpss de kura var.Sen onu bırak 5-15 ağustos arasında tercih yapıp kuraya tabi olacaksınız şimdiliik sakince bekle:)

valla bu kadro sayısına gore en fazla 400 ila 500 kısı alırlar tahmınımce en az 100 bin kişiden fazla kişi kurayı beklıyo kime çıkacak allah bılır ben kendım ümitli degılım hayırlısı allahtan ne dıyelım :(

ya ben konu acıyorum sız neden sdılıyorsunuz,ekps

benım konu başlattıgım neden sılınıyor oturan boga,bız kolay para kazaqnmıyoruz,sıteyeuyeyız,bılgımız yok,ekps ılk kuraya kayıt oldum bu yıl ,kılauz ne zaman çıkacak bı edıtor cvp yazsın ya ,,her zaman gıremıyoruz nete,bıraz anlayış,aldıgınız paranın hakkını verın,bu sıte devletın bır uzantısı,sahıs a aıt deyıl,sahıs ancak tasaronlıgını yapar,saygılar,konuyla ılgılı buılgı yazarsanız kura ,kılavuzu alakalıi,tşk

bayram sonu açıklanır kadrolar belli oldu

Üst Alt