Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kura ile Sağlık Bakanlığı'na atanan oldu mu?

ozmuşlu

Üye
Konular
46
Reaksiyonlar
128
evet arkadaşlar dün sağlık bakanlığı ataması yapıldı akşam 10 dan sonra kurra sonucu açıklandı benim çevremde hiç kimseye çıkmadı . ben hem kurra ile alıma hem kpss ile alıma müracat ettim ama sonuç gene hüsran oldu bize gene özel sektör yolu göründü psikolojim bozuldu valla billa ... intiharın eşiğine geldim...

İstanbul / Temizlik Personeli /
Kardeşim için kurada çıkmadı.

Gaziantep/Hizmetli
Benim adım kurada çıkmadı ve yine atanamadım.

SonuçYERLEŞEMEDİ
Sonuç AçıklamaKURA SONUCUNDA BAŞVURDUĞUNUZ POZİSYONA YERLEŞEMEDİNİZ.

Allah kahretsin beee çevremde kime sorduysam yerleşemedim diyor bu nasıl işdir beee ??

Boşuna katılıyorsunuz yandaşlardan degilseniz atanamazsınız ben valla ekpss ye bile girmeyi bıraktım valla bi şekilde özelde beyaz yakayım 3 sene sonra emeklilik geliyor (belki olmayabilirim emekli) o anki şartlara göre karar vereceğim malum şuanki emekli maaşlarıyla geçinmek imkansız

@lordert,

doğru diyorsunuz kendimizi kandırıyoruz... boşa kürek çekiyoruz özelde mobbing çok fazla kamuyada biz giremiyoruz ne olacak bu işin sonu ????

Hizmetli için başvurdum ve çıkmadı.

Bu atamada küçük ufak birşeyler döndüğüne dair haberler çıktı bende onların yalancısıyım.
DÖNÜYOR/DURUYOR

Sanırım bundan sonra dışarda ET yiyemeyeceğiz.

Bir şehirde 3 kişi aynı soyisimle nasıl olur size çıkmadıysa kime çıktı?

@Ririgirl,

Allah sorsun abi Allah sorsun başka birşey demiyorum ...
az önce instegram da özgür özel in videosunu izledim. sağlık bakanlığı temizlikçi alımı için 3.500 kişi alınacak ama türkiyede 10 bin küsür kişi müracat ediyor... diğer arkadaşların dediği gibi dönen fırıldakları saymıyorum bile....

Çevrem 20 kişi ye de çikmadı resmen dalga geçiyor akepe

Üst Alt