Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kuradan çıkan memurluk hakkım emekli olduğum için verilmedi. Ne yapabilirim?

28 ziya

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
05.05.2016 tarihinde ösym kayıt oldum ve kuraya katıldım %45 raporumla vergi indirimi yazısı alarak 01.07.2016 tarihinde bana emekli maaşı bağlandı 24.08.2016 tarihinde istanbul milli eğitim müdürlüğüne atamamın yapıldığı açıklandı 09.09.2016 tarihinde benden istenilen evrakları teslim ettim 10.11.2016 tarihinde bana gelen teblikat yazısında yerleştirmeniz yapılmıştır ama ekte göndermiş olduğunuz sgk yazısında emekli ve yaşlılık aylığı aldığınız göründüğünden başvurunuz kabul edilmemiştir denildi emekli maaşımı durdurup kpssden çıkan memurluk hakkım geri verilir mi?

Suqer senin hakkımı gasp ettigin dediğin kişiler ektedir bu zihniyetteki insanlar hakkımızı gasp ediyor işte yükselme sınavına girenler değil veya hizmetliken sınava girip memur olanlar değil

Bu arkadaşa piyangodan büyük ikramiye çıkmış ama pantolonun cebindeki bileti çamaşır makinesinde yıkamış. Yazık...

kardeşim sizde ya emekli olun oturun evde yada emeklilik için degil sadece memurluk için ugrasın o kadar işssiz engelli varken devlet maaş alan bir engelliyi memur yapmaması çok normal yapsaydı ayıp olurdu milletin hakkını gasp ediyorsunuz

biz emekli olmak için uğraşalım emekliler memur olmak için ugraşşsın... 28 ziya emekliliğin tadını çıkar kardeşim hayatıunda pek değişiklik olmayacak..

senin hakkını kim gasp etmiş rabbim herkeze nasip etsin nasibi olmayanda gasptan bassetmesin ben sadece hastalığımın ilacını sordum yoksa neyapalım başa gelen çekilir hastalığımın ilacını bilenler yazsın bilmeyenler deyil tavsiyede bulunanlardan Allah razı olsun

Ah be Ziya kardeş evrakları vermeden önce bir işe girip ssk normal başlayacaktın ve sgk gidip ben ssk lı olarak çalışmaya başladım ben emekli tahsis numaramı söyleyeyim siz hakkımı iptal edin diyerek dilekçe verecektin.

Ayrıca emekli olup ekpss ye girip kazanıp atanmak hak yemek değildir. Senin girip memur olma şansın varsa benimde aynı hakkım olduğunu bilmelisin muhterem beyefendiler. 900-1000 TL emekli maaşı alan kardeşim tabiki 2500 TL bandına oynayacaktır. Ama Ziya arkadaş bilemediği için bu hakkını yakmış gibi. Önceden bir sorup araştırır buradaki konulara bakar bir insan.

Ha birde şu var herşeyin hayırlısı. Emekli maaşın 1000 TL olduğunu varsıyıyorum. Git engelli kadrosuyla SGDP ödeyenerek bir işe gir. 1500 e yakın ordan alısın al sana 2500 TL. Kaybettiğin fazla birşey yok üzülme okulda hizmetli olup dert yananlar çok. Hiç değilse özel sektörde beğenmezsen işi kesip atar başka işe geçersin. Tercihin daha fazla. Zaten şuana kadar yaptığın bir mesleğinde vardır.

ben yıllardır girdim kura çıkmadı size çıkmış ama sizde yanlış yol izlemişsiniz kötü olmuş.

Oturan Boğa bülent bey 05 05 2016 tarihinde ösym kaydımı yaptım emekli deyildim 01 07 2016 tarihinde emekliliğim başladı 24 08 2016 tarihinde ösym den açıklamada istanbul il millieğitim müdürlüğüne atamamın yapıldığı açıklandı çalışma bakanlığını aradım ben emekli olduğumu ve sgk ya gidip emekliliğimle ilgili neyapmam gerektiğini sordum ziya sen sgk ya gidip hiç birşey yapmana gerek yok istanbul il millieğitim müdürlüğü seni işe başlatacak emekli maaşın otomatik olarak duracak saten dediler 09 09 2016 tarihinde benden istenilen evrakları teslim etmeye gittim yetkili memur getirmiş olduğun evraklarda sen emekli maaşı alıyor görünüyorsun senin durumunla ilgili bizde heran gibi yazı yok senin durumunu ankaraya bildireceğiz ankara bakanlık karar verecek olursa 30 eylülde işe başlarsın dedi 13 10 2016 tarihinde bana gelen tebligatta müdürlüğümüze yerleştirilmeniz yapılmıştır.ancak ekte ibraz etmiş olduğunuz belgeden sgk kurumundan emekli aylığı almakta olduğunuz anlaşıldığından 5335 sayılı kanunun 30.maddesi hükmü gereğince başvurunuz kabul edilmemiştir.başımdan geçenler böyle bundan sonrası nasıl olur bilmem nasıl bir yol izlemem gerek

emekli olan memur olamaz biliyorum yoksa bende senin duruma düşmekten korktuğum için 2010 mayısta emekliliğim geldiği halde emekli olmayıp eylül 2010 sınav sonucunu bekledim eğer kazanamasaydım emekli olacaktım..

emekli olan memur olamaz biliyorum yoksa bende senin duruma düşmekten korktuğum için 2010 mayısta emekliliğim geldiği halde emekli olmayıp eylül 2010 sınav sonucunu bekledim eğer kazanamasaydım emekli olacaktım..
5335 kanun MADDE 30.- Cumhurbaşkanı tarafından atananlar, Bakanlar Kurulu kararı veya müşterek kararnameyle atanan veya görevlendirilenler, Türkiye Büyük Millet Meclisince yapılan seçimler sonucunda görev verilenler ile yükseköğretim kurumlarının öğretim üyeliklerine yapılacak atamalar hariç olmak üzere, herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı alanlar, genel bütçeye dahil dairelerin, katma bütçeli idarelerin, döner sermayelerin, kefalet sandıklarının, sosyal güvenlik kurumlarının ve bütçeden yardım alan kuruluşların kadrolarına açıktan atanamazlar. Diğer kanunların bu fıkraya aykırı hükümleri uygulanmaz.

sayın OturanBoğa istanbul il milli eğitim müdürlüğüne sözlü müracatımda emekli maaşını durdursan bile başvurun kabul edilmez denildi bende ankara merkez atamayı ve devlet personel başkanlığını telefonla aradım orasıda bana emekli maaşını durdursanda baş vurun kabul edilmez emekli maaşını boşuna durdurma denildi bende maaşımı durdurmadan milli eğitim müdürlüğüne engelli işçi emeklisi olduğum için başvurumun kabulü ve maduriyetliliğimin giderilmesi için 05.12.2016 tarihinde itiraz dilekçesi verdim cevabını bekliyorum

Üst Alt