Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Lisans (4001) puan ve ilk 5 tercihiniz?

sedotti

Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
arkadaslar sadece 4001 icin tercih yapacaklara sesleniyorum burda puanlarinizi ve nereleri tercih ettiğimizi yazalim kendimden baslayim
ben 88.120 aldim genel siralamam 609 sadece 4001 tercih ettim ilk 5 tercihim de
izmir mugla manisa aydin denizli (MEB)

sizler hangi puan ve siralamayla nereleri tercih ettiniz

bende aynı tercihleri yaptım ama yapmak için yaptım puanım düşük sınava 1 ay kala engelli raporu aldım .

Atanmayı beklemiyorum özel sektör devaaaaaam :D

puan 81 rize,rize,trabzon,artvin,şırnak gelmesi zor.

puanım 92 branşlardan sonra muğla aydın denizli yalova manisa

tkahveci86

92 ile sizin brans denk gelir zaten hocam makine muhendisligiydi sanırım muhendis de baya aldilar masallah

Puanim 89.018 siralamam 505 kocaeli sakarya bursa istanbul ankara ...

asselingooo

hayirlisi olsun puaniniz guzel bir cok yer yüksek kapatacak sanirim herkes memleketi ve yakin cevreler yaziyor gönlünüzce olur insallah âËœº

hep riskli yerlere oynuyosunuz neyse ucunda ölüm yok

tkahveci86

niye riskli olsun puanlarimiz iyi kaldi ki bunlar sadece ilk 5 tercih kalan 25 tercihi burda yazmadik bence 4001 86 ya duser tc nin her köşesini yazdim daha da olmazsa nasip dicez napalim 2. alimda gideriz

2016 puanına göre değerlendirmek yanlış arada bi sürü parametre değişti

@tkahveci86 Kaç adet Sanayi Bakanlığı tercihi ekledin? İlk sıralara yazsaydın, puanın güzel çünkü, ilk sıralarda gelecektir diye düşünüyorum. Hayırlısı olsun.

Valla ben riskli yer yazdm gibi ama inanin 3 yasinda kizim var ama cok sukur cok agir engelim yok diye manisa aydin tutunda trabzon samsun konya afyon nere olursa yazdm cunku dedgm gibi kendimi kurtarmak zorundaym umarimm yasadgm yer kocaeli olur da cok cok rahat olur benm icin ama bu siralama bu puan bilmyrm acikta kalmaktan korkuyrm genede ��

sedotti
Saolun insallah sizinde cok stresli bi bekleyis olcak ne zaman aciklancak acaba ��

tkahveci86 bir çok mühendislik dalı var ama bir çoğundan da yüksek olabilir puanın. Belki Ankara olmayabilir yığılma olacağı için ama batı illerinde şansın yüksek olurdu. Yine de karar senin tabi ki dostum, gönlüne göre olur umarım.

ege yok ki ortayı ve karadenizi yazdım zaten elektronik mühendisleri uçmuştur merak etme

adanayı nası yazayım yaz ayında 1000 derece

trakyayı da yazdım marmara da var e daha ne

benim ilk tercihim bilecik orayla bi sürü insan ilgileniyo tercih robotunda artvinle dünyanın adamı ilgileniyo düşün

asselingooo

insallah hakkimizda hayirlisi....sonucu beklicez o da yetmicek güvenlik soruşturmasını beklicez insallah 3 ayi gecmez ya hepsi...en azindan mart ayında ise baslamis olsak mesela

ben 12 tercih yaptım ege bölgesi seçtim. 30 tercih seçmek için yer bulamadım. sizce doldurmalı mıyım yoksa bu şekilde kalsın mı :S

bide bu tercihler için, tercih robotu güncel var mıdır?

Tercihte mesela okul adını yazıyorum bana açılmıyor acil yardım örneğin mimar Sinan güzel sanatlar lisans çıkışlıyım kod 4001

@Tomris_Hatunn

tercihte okul adını yazmayacaksın ki zaten nereyi tercih edeceksen onun kodu var yaninda onu yazacaksın o otomatik aciliyor zaten

lisanstan tercih yapacak kimse yokmu yahu devlet sırrı gibi davraniyor millet 🤔

bilmiyom ne düşünüyolar ayıp olmasın diye mi anlamadım

puan 88.34 sıralama 590 aydın muğla Antalya Çanakkale izmir manisa denizli afyon ankara konya Tekirdağ Kırklareli.... meb vhki 30 tane yazdım

Arkadaslar tercıh yapılınca 7 aralıga kadar üstünde değişiklik oluyor mu ? Denemedım şuan mobil gıremıyorum sayfası agır sız denedınız mı

7 aralığa kadar değişiklik yapmak mümkün.düz memurlukta alım meb ağırlıklı ona göre tercih yaparsın ara butununa isteğin illeri yaz meb 4001 olanları şeç.

mami6134

sadece meb yok askeriye de baya aliyor aslinda cevre şehircilik ve genclik spor bakanligi da var

Üst Alt