Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Lisans (4001) puan ve ilk 5 tercihiniz?

4001 den tercih yapmak bize maaş konusunda kayıp yaşatıyor değil mi arkadaşlar?

sedotti

askeriye ruhsal ve duygusal engelli almıyor (mantıklı mani döneminde askeriye içerisinde olmak istemem bi kere yaşadım tövbe bi daha :)) diğerleride kontenjanı az bir iki kişi alıyor ondan söylemedim benim puan 81 senin puan daha yüksek inşaallah yerleşirsin.şırnak,batman yazdın mı?

mami6134

yok oralari yazmadim ama elazig malatya van mardin falan yazdim son 10 tercihe insallah ilk on olur da gerek kalmaz ama bati anadolu tüm karadeniz ic ve dogu anadoludan da bir-kac sehir yazdim

Dostlar tercıh edenlere sorum var yarın veya bugun son rutüş yapıp ekrana kaybedıyorum baska bişi yok de mi millett ;):p

2018 in 1. Aliminda taban puanlara baktim lisans memurlar 65 lerle 70 lerde yerlesmisler hatta bos kalan kadro lar bile olmus. Simdi de ozaman cok yuksek olmaz deil mi? Yine asagi yukari o puanlar atanacak ozamn karsilastirirsak??? Yanlis mi dusunuyorum??

Puanim 85 atanirim diye dusunuodum ama yorumlarinizi okuyunca biraz cekinmedim degil. Ilk 5 adana ve cevresi

ters anlaşılcak şekilde anlatmışım özür dilerim siliyorum

Son düzenleme:
tkahveci86
:))))) ben nereye atancam ne zaman baslicam onuda sole bari kesin biliyosunudrr :)))) bu nedir ya hakatten herkes istdgi yeri yazicak gerisi nasip artk nasi tahmin edilsjn ya hahahah

Burda herkes az biraz bise biliyor ve paylasarak cozum ariyor bu kibir sana bise kazandirmaz. Birsey sormayin artik bu arkadasa tkahveci86

pirlo21
bizler ancak uc aşağı bes yukari tahminde bulunabiliriz ama bence 85e düşebilir ucra yerler ozellikle askeriye cunki insanlar arrik cekiniyor oralara gitmeye

Az kaldı göreceğiz kaca düştüğünü puanların, böylece herkes her ağzına geleni söylemesinin bişey kazandırmadigni ama yalan söylemiş olduğu için bişey kaybettirdigini görecek!!!

21. Ciyim 4001 yazdim silmek istiyorum. Acil yardimmmm!!!!

Arkadaslar 4001 tercih verdim. Silmek istiyorum. Puanim 97.4. 21. Ciyim benden once olup 4001 yazan varsa yardim etsin. Olu tercih yapmak icin yazdiginiz yeri yazayim lutfen yardim edin

Arkadaslar acil yardim edin olu tercih yapmama. Lisans 21. Ciyim 4001 yazdim 97. 4 puanim var. Benden yuksek olan var mi? Nereyi yazdiniz yardin edin arkadaslar. Silemiyorum!!!!

Jasohan
niye silmek istiyorsun son dakka anlamadim bransin ne ki 4001 istemedin bir de nereleri tercih ettin

Bütün tercihlerim MEB puanım 80 istanbul,izmir,ankara,tekirdağ,çanakkale

Başta Karadeniz olmak üzere aklıma esen heryeri yazdım zaten ilk atamalarda işim çok zor ama yine de tercih yaptım..

76 küsürpuanım izmir meb izmir demokrasi üniversitesi izmir katip çelebi üniversitesi 3 tercih yaptım

bence puanlar beklenenden daha çok düşebilir.şanlıurfa 24,erzurum 22,ağrı 8,ığdır 4,kars 10,hatay 23,mardin 10,muş 10,şırnak 5,van 16 kişi istihdam edecek ben 81 puan aldım umut fakirin ekmeği misali bi 15 gün umut etmek istiyorum.muş hariç her yeri yazdım o gözümden kaçmış.yaşam kalitesini çevresel etkileri düşünecek durumda değilim paralar suyunu çekti yaş 32 6 aydır çalışmıyorum.herkes için hayırlısı olsun.

Miami, seninle aynı durumdayız ben de 34 yaşımdayım 6 aydır işsizim en fazla alanları listeledim ve yaşayabileceğim yerlere göre sıraladım. 30 tercihle 435 boş kadroya talip oldum. Hadi hayırlısı muş dahil her yere giderim hatta afrine yollasınlar. Allah kimseyi düşürmesin.

evet tercihler de bittigine gore buraya yazmayanlar tercihlerini ve puanlarini rahatca yazmaya decam edebilirler

Üst Alt