Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Lisans okuyan 3. sınıfa geçince EKPSS'ye önlisanstan girebilir mi?

DENİZ ANASI neden güldümü anlayamayacak kadar zeka seviyen düşük neyse söyleyeme luzum yok hayvanlar bile egitilince insanlar kadar zeki olabliyor malesef sen o sınıfa bile dahil olmuyorsun okumuş olsan ne fayda eşşe altın semer giydirmişler eşek yine bizim eşek insanlıktan nasibini almamış 5 para etmessin:D

sevgili esmaralza senin güldüğn şeylere gülmüyorum ben çünkü zeka meselesi özelden yazacağım bundan sonrasını

esmerelza;

Yazdıkların sana hiç mi hiç yakışmıyor !! Sanki kardeşin ailenden biri gibi açmışsın ağzını ne söylediğini ne yazdığına bakmadan... Biraz saygı lütfen ..Biraz edep lütfen... Kırıcı olmak marifet değil bilginize gün gelir yazdıklarınızdan pişman olursunuz demedi demeyin...Vesselam[SIZE=3] ( Denizin kızı);[/SIZE][SIZE=2]Herkesi eşit tutmamak lazım. Adamsa notunu, hayvansa otunu verip göndereceksin...[/SIZE]

Koskoca sitede neyi paylaşamıyonuz, çözemedim :confused::confused::confused:

Aslı itibari ile kayda değer bir şey yok ortada ama şu var ki iş edebi çiğnemekse orda dur demeli !!! "insan" Vesselam

yazdıklarınızda çok haklısınız ben konu sahibinden özel mesajda özür diledim ama okumak zorunda bıraktığım için kendi adıma sizden de özür diliyorum arkadaşlar

Özür dilenecek bir şey yok...Olur böyle vakalar "TÜRK POLİSİ" Yakalar...:p

Üst Alt