Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Lisans okuyan kişi EKPSS'ye Önlisans'tan mı, Ortaöğretim'den mi girer?

Tnzfsl

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
4 yıllık lisans okuyorsunuz 2 yada 3 cu sınıfsınız

engelli sınavında önlisans mı olursunuz ortaoğretim mi

bi arkadas sordu :)

orta ögretim olarak gırersınız sınava

Hemen ortaögretim demeyip detayli cevap yazsaydiniz iyi olurdu.Alternatifli sorudur bu; 2. Sinifi bitirmisse 3. sinifta ise ve alttan dersi yoksa önlisans olarak girer sinava.Yada 2. Sinifta ise alttan dersi yoksa gecici önlisans belgesi alir ve önlisansdan girer sinava.Bu dediklerim uymuyorsa alttan dersi var ise ortaögretimden girer sinava.

peki 3 cu sınıfsınız 2 ci sınıftan yani alttan dersiniz var

ortaöğretim mi olur ?

bide aof okunuyor iktisat :)

Basvurudan önce alttan dersi verirse gecici önlisans belgesi alabilir.Ìki üniversite mi okuyor yoksa sadece aöf iktisat mi okuyor?Eger dersini veremezse ortaögretimden girer maalesef.Maalesef dedim bir sürü (gecen sene 47 bin lise basvurmustu), seneye bu rakam daha cok olabilir.

sadece aof . daha iyi ortaoğretimden girsin :)

peki 29 nisan 2013te 3 cu sınıftan alttan dersin varsa ( yani 2 ci sınıfın dersi eksik )

ömss ye girebilir miydi 29 nisan 2013 te ortaöğretim olarak

2012 ömss olmadi ki.Sorunuzu da anlayamadim dogal olarak.Her halükarda eger 2. sinifin dersini sinavin basvuru anina kadar veremezse ortaögretimden girer sinava

Evet öyle, o önlisans ise aöf belgeyi verirse olur, aöf artik öyle gecici belge vermiyor diye bir yerde okumustum.Ben örgün üniversite okudugunu varsayarak yazdim.

2012 diyecektim . ömss olarak

verdiginiz bilgiler icin tesekkürler

Rica ederim, seneye olacak olan sinavin basvurudunda degisiklik olabilir, ömss ile ayni olmayacagini düsünüyorum.

galiba ard arda mesaj atılmıyor . bende silindi sandım mesajı

iii aksamlar :)

özetle 3 cu sınıf birinin 2 ci sınıftan dersi veremessse ortaöğretimden girer . doğru mu ?

özeti bu değil mi ? 2 ci sınıftan ders olmaycak

2. siniftan dersi olmazsa ve aöf gecici mezuniyet belgesi verirse önlisansdan sinava girer, dersleri veremezse ortaögretimden.

basvuruya kadar vermesi lazım o dersleri . yoksa ortaöğretim .

engelli sınavı olduktan sonra bi kac ay sonra dersleri verirse ne olur

Üst Alt