Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Lisans seviyesinden atanabilmek için kaç net yapmalıyız?

Konular
13
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar lisansdan 80 üzeri almak için kaç net yapmak gerekiyor bilen var mı önceki yıllarda bu puanı alan kişiler yardımcı olabilir mi

ekpss

2018 ekpss ilk atamasında lisanstan yerleşebilmek için kaç puan yeterlii olur. 22 nisanda sınava gireceğim.

Öğretmen atamaları

Arkadaşlar, ben bİpolar hastasıyım, ilaçlarımı aksattığım için tekrar hastanede yatmak zorunda kaldım ve bir ayı geçkin süreden sonra çıktım tedavim sınav gününe kadar sürecek... O yüzden kaygılıyım başvurumu bile ancak yaptım. Sınavdan kaç net yapmalıyım ki atanabileyim? Türk dili ve edebiyatı mezunuyum...

Ben de bipolarım.İlk atamada atanmak için şöyle 85 üstü gerekiyor türk dili için. https://ekpss-puan.hesaplama.net/ den hesaplayın.ama önümüdeki şubatta tekrar alım oluyor.o zaman bayağı düşer diye tahmin ediyorum.başarılar...

Arkadaşlar öncelikle sınava girecek herkese şimdiden başarılar dilerim. Sormak istediğim bir kaç soru var herkes fikrini belirtirse çok sevinirim.

Arkadaşlar ben lisans düzeyinden sınava gireceğim ve son iki buçuk aydır sınava ciddi şekilde hazırlandım. Ama ekpss denemelerinde istediğim sonucu alamıyorum. 60 soruda 40-45 net civarı yapıyorum. Özellikle Yediiklim ve Yargı Yayınlarının Ekpss deneme sınavlarını çözüyorum ve sınavlar cidden beni zorluyor. Bu sınavları çözen kimse var mı.

Sizce lisans düzeyinden 45 civarı net yapmak yeterli olur mu . Bu yayınlar normal KPSS'de güvenilir yayınlar. Ama ekpss de bunları referans alabilir miyiz.Şimdiden teşekkür ederim.

mahmud116 dur moralimizi bozma sınava 3 gün kala Mahmut ;) 45 net nedir arkadaş. bi de yeterli olur mu diye sormuş. sen 45 neti yap 24 Haziran'daki Cumhurbaşkanlığı seçimine girsen kazanırsın zaten. rahat ol

Üst Alt