Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Lise düzeyi Kastamonu, Sinop, Karabük, Samsun, Zonguldak ve çevresi illerde puanlar

mrb

ben 2013 alımlarnda atandım ama kastamonu'yu görunce yazmak istedim 77 ıle atanmıstım bu sınavda arkadasım 74 almıs..

benim 78 idi ama atanamadım. Acaba bölümünüz mü farklı ya da bi sertifikanız mı var

düz lise mezunuyum herhangi bi sertfikam da yok meb de hizmetliyim tercihin büyük önemi var bence son alımlardaki puanlardan belli,birazda sans mı dersınız onu bilemem.İnsallah bu sefer atanırsınız;puanınız kaç?

ben 2012 de sadece memur tercihi yapmıştım o yüzden atanamadım şu an ise puanım lise 87,8

inşallah atanırsınız ebru hanım ama kendi dusuncemı soracak olursanız kadro ayrımı yapmayın puanınız güzel ama en fazla 3yıl calısır sonra görevde yükselme sınavı ıle yıne memurluğa geçebilirsiniz.bunuda es gecmeyın derim...

1308
87,232
meb onaylı bilgisayar işletmenliği sertifikam var.hayırlısı bakalım

o iller de kimin kaç puan aldığının önemi yok ki sınava giren çoğu insan her şehiri yazacak.. nasıl bir başlıktır bu böyle? atanıp atanamama korkusu her halde.... Size güzel bir haber vereyim ben 80 aldım ve tercih yapmayı düşünmüyorum... kararımı değiştirirsem özellikle bu illeri yazayım bari

Piyasa kontrol yapıyor :D ama bişi cııkmaz burdan sölim.

bende mi buraları tercih etsemm ama baya uzak buralar...:)

bu bir forum sayfası olduğuna göre her soru sorulabilir her başlık açılabilir dileyen dahil olur

Merhaba arkadaşlar ben de 2012 deki sınavla atamam yapıldı 1. Atamada olmadı ama 2. Sinde atandım puan olarak 84,25197 sıralama 47334 kişi içerisinde 2188. oldum hiç bir şekilde memurluk dışında tercih yapmadım karar sizlerin

Foruma güvenipte tercih yaparsan yanılırsın.. benden söylemesi..

crisis;

Bence yanlış düşünüyorsun en doğru cevplar burada bura da şu dedi bu dedi yok herkes birinci ağızdan konuşuyor..:eek:

Üst Alt