Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Lise mezunu düz memurların maaş durumları nasıl?

Konular
25
Reaksiyonlar
1
Sorum bu arkadaşlar. Bir de üniversite bitince direkt diplomamı verip mevkiimi arttırabiliyormuşum. Peki bu artış maaşa nasıl yansır? Yani ben lise mezunu düz memurken, üniversite mezunu olunca maaş durumum nasıl olacak? Teşekkürler.

slm şu an kadro ve derece olarak kaçın kaçındasın onu bilmek gerekiyor ayrıca önlisans mı lisans mı yaptınız onu da bilmemiz gerekir sonra sorunuza cevap vermek imkanına sahip olabiliriz

Merhaba. Ben şu an üniversite 2.sınıftayım. Düz lise mezunuyum. Daha önceki sınava giremedim. 2014'te yapılacak sınava malum lise mezunu olarak gireceğim. Lise mezunu olarak, düz memur veya vhki gibi bir statüde memur olursam üniversite diplomamı alınca bunun bana getirisi ne olacak. Gerek maaş, gerekse statü olarak yükselecek miyim? Teşekkürler.

maaş olarak fazla bir artış olmaz diploma ise ancak görevde yükselme açılırsa bir üst kadroya geçmekte yardımcı olur

maaşda farkedeceği 5-20 tl arasıdır ancak ünvan değişikliği sınavı ile maaşınız farklı olur

kadron (ünvanın) değişmezse aldığın parayla ilgili dişe dokunur bi gelişme olmaz. kariyer memurluk ta bi yerde olmuyor zırt pırt tayin oluyorsun ömrün yollarda geçiyor.

çalışığınız kurum nedir?üniversiteden mezun olacak oldugunuz bölüm nedir? nereye nasıl yükselebileceksiniz anlatalım

umuthan;

Şu an üniversite 2 de okumaktayım Türk Dili bölümü. Lise mezunu olarak atanırsam (2014'te) çalıştığım kuruma Türkolog diplomamı vereceğim. Biraz Bilgi verin lütfen bu yükselme sınavına girebilir miyim?

Üst Alt