Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Lise mezunu olup Hizmetli kadrosuna başvurmayı düşünen var mı?

bende lise meuzunuyum,hizmetli bir kac tercih yapcam

teşekkur ederim serdarkanserdar...

bu arada nasıl olur başka hayaller kurmuştum vs derken derken 1 haftada yedirdim kendime ve hizmetli seçtim baştan aşşağı 1 memurluk en başta ve 14 hizmetli olmak üzere bugun şuan itibarıyla mecburn tercihimi yaptım....

puanım 79

şuanda hangi ileri seçmişim diye bakındım işe gider gibi değil tatile gider gibi seçim yapmışım madem memur olamıycam bari iyi bi yer olsun dedim... kısmet artık bundan sonrası... inş herkes dilediğine ulaşır...

Bende Vural Beye katılıyorum Kılavuzda sadece 5 yada 7 kurumda özürlü alımı var dğer kurumlar bunu ne ara almışda kadro açmadılar yada açtırmadılar bunların hepsi planlı bize sadece sus payı verdiklerini sanıyorlar yıllardır bu kanayana yaramız 20 bine yakın kurumlarda özürlü kontenjan açığı var ama nedense bu açık hiç kapatılamıyor Bu sınav yıllardır ümitle bekleyen bizlere care olmayacak buda aşıkar...Sınava 60,367 kişi girdi buda büyük bir ders vermeye yetecek kadar fazla bir sayı herkes mantıklı düşünsün ilerde mutlaka bize gelecekler öyle yada böyle..Allah herkesin hakkında hayırlısını versin arkadaşlar...

merhaba,bende imam hatip mezunuyum.sadece okuduğum okul yuzunden 1996-97 yıllarında cekmediğim sıkıntı kalmadı.universite hayatına benden dusuk puan alanlar gırdı ama malesef ben gıremedım.neden?ımam hatıplı oldugum ıcın.yınede okudugum okuldan herzaman gurur duydum ve pişmanlık yaşamadım.ama bu 28 subat surecıne katkıda bulunan kım varsa hakkımı helal etmıyorum.zaten yavas yavas hesaba cekılıyorlar artık cok sukur.gelelım sınava ; ben 85 puan aldım.ama tercıh yapıp yapmama konusunda kararsızım.özelde devam edersem 7 yıl sonra emeklı olma hakkım var.bırde calıstıgım fırmada bırıkmıs tazminatım tabiki.ınanın cok kararsızım.benım durumumda olan arkadaşlar varmı acaba fıkırlerını paylasırlarsa sevınırım.bırde tum samımıyetımle soyluyorum 1997 yılından berı calısırım.ımam hatıplı oldugum ıcın gerek bu hukumet gereksede diğer hukumetlerden hıcbır ayrımcılık,torpil gormedım zaten ıstemde..dıyanetın acıkladıgı kadrolarda yeterlılıge sahıp degılım fakat puanım yuksek oldugundan belkı dıyanet bunyesınde duz memurluk sansım olabılır.allaha emanet olun.

Bugün M.E.B alo 147'yi aradım hizmetli kadrolarında çalışanların ne iş yaptıkları ile ilgili
ÖSYM'ye yönlendirdi.ÖSYM'e sorucakmışım öyle dedi kapattı.:mad::mad:

bende imam hatip mezunuyum ama nedense ben hiçbir ayrıcalık görmedim bi yerden ve ben tercihimin hepsini 2001 olan bölümlerden yapabildim..

saçma sapan konuşmayın.. hiçbir kurum istemiyor özürlü memur.. ama diyanet işleri bakanlığı alım sayısını artırdı ki sırf ömss ye girenler açıkta kalmasın diye..

bende 12 tercih yapabildim kısmetimizde varsa oluruz yoksa Allah büyüktür.. diyanet ve imam hatip mezunlarına sallamayı bırakın imam hatipliler ayrıcalıklı filanda değil.. şehir efsaneleri bunlar

selmn aleykm arkadaşlar bn imam hatip mezunuyum amaamane imamlık nede müeznlk belgem var nede diyanet hizmetlli tercih yapabiliyorum banayol gösterirmisiniz

Yayınlanan Kitapçığı iyice Okudunuzmu Arkadaşlar Kitapçıkta Ortaöğretim Mezunu Kuraya Katılamaz Katılıp Hak Kazansa Bile ARABADAN BOSTANI ALIR DİYOR.

Şener hizmetli kadrosu sadece kurada yok ortaöğretim bölümündede var ikide bir sçemez diyip durma iyi oku iyi bak kılavuzu gazel okuma...

sessizlik_80;

haklısın aynen senin gibi düşüyorum hayatımızı buna vermeye degermi ben şimdi özel bir şirkette 5 tane adamın işini yapıyorum sırf kadro maaş olsun diye hayatımı tamamen degişmem gerekecek

arkadaşlar ben kayseri ve çevresini hizmetli kadrosunu yazdım hizmetli yazan arkadaşların içi rahat olsun en düşük memur maaşı olan bürüt 1780 tl alacaklar engelli indirimi felan sınav üçretleri harıç sigorta kesintisi gibi giderleride sayarsak en az 1600 tl zaten hizmet olupta 1600 tl alan arkadaşlarım var sorun yerleşmek ben umutluyum 813 sıralamam kismet rabbim büütün kardeşlerimin yanında olsun

Arkadaşlar o kadarda sıkıntı yapmayın kendinize. Ben neden çekindiğinizi anlayamadım. Bana kalırsa hiç çekinmeden yazın. Çünkü sonuçta devlet kadrosu. Ve hizmetli diye size yapamayacağınız işi kimse yaptıramaz merak etmeyin. Yeterki siz kapıdan içeri girin. Hepinize bol şanslar arkadaşlar. Her şey gölünüzce olsun...

muti16;

adamsın. bende öle yazdım hepsi hizmetli kadrosu walla.

hizmetli kolaysa burdaki meb de çalışan arkadaşlar neden kurum deişelim şuradan kurtulalım die düşünyorlar,arkadaşm zor benim şirkette falan çalışmışlıgım oldu o yüzdn biliyorum bu özürlü demiyorlar adam masaydı sıraydı mecbur ucundan tutturuyor,sınıfınıda veriyor 10 tane vermese 5 tane verir babalar gibi temizliycen başka çare varmı engelli die git yat demezler işin yüzde 50 sini veriyorlar o var işte...

bugün hala tercih yeri açık ösym sitesinde..20 sinde bitmeyecek miydi ?

ismail kardeşim üzerine tıkla bir açılıyormu açılmıyor,bende de öyle denedim üzerine gelince tıklayamıyorsun..

valla tercih değiştir yeri görünüyordu,ne olur ne olmaz diye tıklamadım :) tırsdım..ösym bu ne yapacağı belli olmaz :)

golden_heart;

;)anladım bende yanlış yaparım die dönüşü olmaz die tıklamadıgını..;)

yaa ne tartışıyoruz süre bitti.hayırlısı bakalım

tosun paşa;

kim tartışıyor valla kimseyle tartışmıyoruz,hele helede ismail kardeşimizlemi imkanı yok ya,gerçi burda kimseyle tartışmam allahın izniyle..

Üst Alt