merhaba,bende imam hatip mezunuyum.sadece okuduğum okul yuzunden 1996-97 yıllarında cekmediğim sıkıntı kalmadı.universite hayatına benden dusuk puan alanlar gırdı ama malesef ben gıremedım.neden?ımam hatıplı oldugum ıcın.yınede okudugum okuldan herzaman gurur duydum ve pişmanlık yaşamadım.ama bu 28 subat surecıne katkıda bulunan kım varsa hakkımı helal etmıyorum.zaten yavas yavas hesaba cekılıyorlar artık cok sukur.gelelım sınava ; ben 85 puan aldım.ama tercıh yapıp yapmama konusunda kararsızım.özelde devam edersem 7 yıl sonra emeklı olma hakkım var.bırde calıstıgım fırmada bırıkmıs tazminatım tabiki.ınanın cok kararsızım.benım durumumda olan arkadaşlar varmı acaba fıkırlerını paylasırlarsa sevınırım.bırde tum samımıyetımle soyluyorum 1997 yılından berı calısırım.ımam hatıplı oldugum ıcın gerek bu hukumet gereksede diğer hukumetlerden hıcbır ayrımcılık,torpil gormedım zaten ıstemde..dıyanetın acıkladıgı kadrolarda yeterlılıge sahıp degılım fakat puanım yuksek oldugundan belkı dıyanet bunyesınde duz memurluk sansım olabılır.allaha emanet olun.